Secondary Adv

TOTO

Adresa:Rruga Nacionale Fushë-Krujë - Laç Km 2 Fushë-Krujë, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Me qëndër në Fushë-Krujë, firma TOTO shpk Mermere & Granite u themelua ne vitin 1994, sot një fabrikë bashkëkohore në përpunimin e gurëve, mermerve dhe graniteve. TOTO Mermere & Granite ju ofron mermer dhe granite nga vendi dhe mbarë bota. Teknologjia e perdorur në përpunim është e viteve të fundit, e cila ofron mundësinë e realizimit të ideve, fantazisë dhe projekteve tuaja personale dhe profesionale.