Secondary Adv

Gas Group

Adresa:Rruga Komuna e Parisit, Pallatet 1 Maji, shkalla 24, pranë fushës së stadiumit Dinamo, Tiranë, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Gas Group shpk është shpërndarësi ekskluziv i produktetve RAGASCO në  Shqipëri. Bombola COMPLET nuk shpërthen në asnjë rrethanë. Ajo është testuar kundër zjarrit, kundër hedhjes nga lartësia, kundër agjentëve atmosferikë, kundër goditjes me armë zjarri dhe kundër dëmtimeve si prerja ose thyerja e dhunshme e shtresës së jashtme të saj. Siguria e parivalizueshme dhe konstruksioni unikal i kësaj bombole që është prodhuar për herë të parë më 2006 janë çertifikuar nga institucione dhe agjenci ndërkombëtare. Ajo është çertifikuar dhe nga autoritetet përkatëse shqiptare.