Secondary Adv

Impact

Adresa:Rruga Sulejman Delvina - Pall. 29, Shk. 15, Ap.85,Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

IMPACT shpk eshte themeluar zyrtarisht ne maj te vitit 2004, nen emrin “TSM systems”. Kjo kompani eshte perpjekur te ofroj produktin e duhur per klientet e saj. Ti kuptoj kerkesat e tyre dhe ti udheheqi drejt investimit te pershtatshem. Te projektoje ne menyre profesionale dhe te bej instalime permanente e te qendrueshme ne kohe. Tu sherbej ne vazhdim, ne menyre qe klientet te marrin me te miren ndaj pajisjeve.