Secondary Adv

Global International Trading

Adresa:Rruga industriale, Autostrada Tirane Durres Km 2, Perballe Coca Cola, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Global International Trading shpk operon ne treg prej vitesh ne fushen e  mjeteve mbrojtese per pune. Te gjitha produktet qe kompania  i prodhon dhe i importon jane te pajisura me certifikaten nderkombetare te standartizimit si dhe te gjitha produktet posedojne certifikaten CE.