Secondary Adv

Mobileri Demir Cela

Adresa:Ish pularia, Vaqarr,Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Mobileri Demir Cela është pjesë e rëndësishme e tregut që nga viti 1991. Kompania ka si fokus të veprimtarisë së saj arredimin e ambienteve me prodhime druri për zyra, lokale, restorante, shtepi, studio televizive, etj.   Mobileri Demir Cela është një kompani qe merret me prodhimin dhe eksportin e të gjitha llojeve të mobiljeve. Gama e gjëre e produkteve karakterizohet nga cilësia e cila eshte pika e fortë dhe nga dizajni i vecantë i cili shtrihet nga rryma klasike deri tek rryma postmoderne. Këto dy karakteristika kanë bërë të mundur që kompania të jetë sinonim i finesës dhe cilësisë në tregun Shqiptar. 

Vizioni i Mobilerisë Demir Cela është që të krijojë një jetë më të mirë për njerëzit në ambientet e tyre familjare, të punës, studimit dhe argëtimit. Kompania di si të plotësojë nevojat dhe kërkesat e klientëve dhe duke ofruar zgjidhje optimale, të pëlqyeshme dhe brenda buxhetit. Në këtë mënyrë klientët përfitojnë cilësi dhe kursejnë dy herë; në vlerën e blerjes dhe në kohëzgjatje, për shkak të garancisë së produkteve. Strategjia më e rëndësishme për Mobilerinë Demir Cela është ajo e çmimeve, duke zgjedhur me kujdes produkte të cilat e bëjnë që të jetë prezente në cdo familje, ambienti pune me oferta konkuruese dhe joshëse.

Çfarë ofron

Puna tek Mobileri Demir Cela fillon që me projektimin, transportin dhe deri tek zbatimi në terren nga stafi i montimit. Kompania ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh të tilla si: Ofron projektimin e ambjenteve të brendshme me arkitekt si dhe zbatimin e projektit në cdo fushë të tij. Arredim butiku me mobilje moderne;  Arredim me mobilje per institucione;  Arredim salloni;  Mobilim per dhoma femijesh; Mobilim shtepie; Mobilim tualeti; Veshje tavani me dru, etj.

Tek Mobileri Demir Cela do të gjeni: Banaqe druri per bare; Dekore druri per mure; Dhoma gjumi per vajza; Dhoma gjumi; Dyer te blinduara me veshje druri; Dyer te brendshme druri; Kuzhina klasike; Mobilje kuzhinash per restorante; Mobilje per kuzhina gatimi; Mobilje butiku; Mobilje per restorante; Tavolina zyrash; Tavoline ngrenie, etj. Koha dhe eksperienca i kanë treguar firmës se cilat janë nevojat reale të klienteve kundrejt produkteve : cilësi dhe dizenjo, duke realizuar kështu cdo dëshirë të tyre.  Të gjitha produket e Mobilerisë Demir Cela shoqërohen në mënyrë integrale, me suportin dhe ndihmën e punojësve që ju ofrojnë çdo specifikim në lidhje me produktet, ndihmë e cila gjithashtu shtrihet edhe në sugjerimet që ofrohen nga një staf arkitektesh për arredimin e ambjenteve tuaja. Përshtatja është çelës i suksesit.

Shërbime

Arredim butiku me mobilie
Arredim butiku me mobilie
Veshje tavani me dru
Veshje tavani me dru
Tavoline ngrenie
Tavoline ngrenie
Tavolina zyrash
Tavolina zyrash
Mobilje per restorante
Mobilje per restorante
Mobilje butiku
Mobilje butiku
Mobilim tualeti
Mobilim tualeti
Mobilim shtepie
Mobilim shtepie
Mobilim per dhoma femijesh
Mobilim per dhoma femijesh
Mobilie per kuzhina gatimi
Mobilie per kuzhina gatimi
Mobilie kuzhinash per restorante
Mobilie kuzhinash per restorante
_Kuzhina klasike
_Kuzhina klasike
Dhoma gjumi per vajza
Dhoma gjumi per vajza
Dhoma gjumi
Dhoma gjumi
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme druri
Dyer te blinduara me veshje druri
Dyer te blinduara me veshje druri
Dekore druri per mure
Dekore druri per mure
Banaqe druri per bare
Banaqe druri per bare
Arredim salloni
Arredim salloni
Arredim me mobilie per institucione
Arredim me mobilie per institucione
Mobilje per bebe
Mobilje per bebe
Banka Bari
Banka Bari
Banak recepsioni
Banak recepsioni
Arredim zyre
Arredim zyre
Arredim restoranti
Arredim restoranti

Punë të kryera

Victoria Secret
Victoria Secret
Banak druri per lokal
Banak druri per lokal
Arredim lokali
Arredim lokali
Arredim institucionesh
Arredim institucionesh
Restorant Calabria
Restorant Calabria
Mobilje klasike
Mobilje klasike
Kuzhine gatimi me dru
Kuzhine gatimi me dru
Karrige dhe tavolina per lokale
Karrige dhe tavolina per lokale
Studio e Top Channel
Studio e Top Channel
Kuzhina gatimi
Kuzhina gatimi
Menu restoranti
Menu restoranti
Mobilim dhome femijesh
Mobilim dhome femijesh
Mobilim dhome per bebe
Mobilim dhome per bebe
Mobilim kuzhine gatimi
Mobilim kuzhine gatimi
Venezia
Venezia
Mobileri Demir Cela1455291591
Mobileri Demir Cela1455291606
Mobileri Demir Cela1455291625
Mobileri Demir Cela1455291659
Mobileri Demir Cela1455291677
Mobileri Demir Cela1455291694
Mobileri Demir Cela1461146095
Mobileri Demir Cela1461146109
Mobileri Demir Cela1461146126
Mobileri Demir Cela1467035682
Mobileri Demir Cela1467035698
Mobileri Demir Cela1467035713
Mobileri Demir Cela1467035730
Mobileri Demir Cela1467035791
Mobileri Demir Cela1467035886
Mobileri Demir Cela1467035910
Mobileri Demir Cela1467035929
Mobileri Demir Cela1467035945

Prodhimi