Secondary Adv

Albajrak

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Albajrak shpk është kompani e cila operon në treg në sektorin e tendave të diellit dhe të konstruksioneve metalike, si kalceto dhe komplekse të tjera sportive. Cilësia e materialeve dhe korrektësia në ndërtimin e objekteve, e ka bërë Albajrak një kompani lider në ketë fushë. Dielli është një nga prezencat më të rendesishme natyrore. Nuk është mirë të jetosh në zona të izoluara dhe as në zona shume të ekspozuara. Situata ideale është të marresh dritën e diellit kur dhe sa të duash ti. E vetmja zgjidhje për këtë është një tendë apo çadër cilësore.

Çfarë ofron

Kompania Albajrak është një lider në industri me: Modele të patentuara; Prodhim me injeksion nga një përzierje speciale alumini; Pjesë nikeli dhe kromi në modele të paketuara; Punim i kujdesshëm dhe me shumë cilësi; Alternativa të ndryshme në ngjyra,design dhe pajisje; Cilësi të avancuara si kontroll manual,automatik, etj; Shërbime dhe pjesë montimi edhe pas montimit fillestar. Tek Albajrak do të gjeni produkte nga më cilësore si: Çadra plazhi dhe për promocion, shezlona, për grazhe, lokale; Tenda dielli për kalceto dhe komplekse të tjera sportive.

Shërbime

Konstruksione metalike per kalceto
Konstruksione metalike per kalceto
Tapete bari artificial per kalceto
Tapete bari artificial per kalceto
Tenda Gazebo
Tenda Gazebo
Tenda kalcetoje
Tenda kalcetoje
Tenda klasike
Tenda klasike
Tenda me ndricues
Tenda me ndricues
Tenda me Vela
Tenda me Vela
Tenda Parkingu
Tenda Parkingu
Tenda per komplekse
Tenda per komplekse
Tenda per lokale Arkitekturale
Tenda per lokale Arkitekturale
Ndertime konstruksionesh metalike per kalceto
Ndertime konstruksionesh metalike per kalceto
Konsulence per ndertime kalcetosh
Konsulence per ndertime kalcetosh
Konstruksione metalike per tenda
Konstruksione metalike per tenda
Konstruksione metalike moderne per kalceto
Konstruksione metalike moderne per kalceto
Ambjente sportive argetimi
Ambjente sportive argetimi
Ndertim ambjentesh sportive
Ndertim ambjentesh sportive
Cadra per lokale dhe restorante
Cadra per lokale dhe restorante
Pergola me drita LED
Pergola me drita LED
Pergola me motorr per lokale
Pergola me motorr per lokale
Tenda automatike me pult
Tenda automatike me pult
Tenda me motorr
Tenda me motorr
Tenda me sistem xhamash me motorr me telekomande
Tenda me sistem xhamash me motorr me telekomande
Tenda me telekomande
Tenda me telekomande
Tenda ndricim per pishina
Tenda ndricim per pishina
Tenda pergola me varje
Tenda pergola me varje
Tenda pergola per vila
Tenda pergola per vila
Ndertim fushash futbolli
Ndertim fushash futbolli
Prodhim me cadra plazhi
Prodhim me cadra plazhi
Stola per stadiume
Stola per stadiume
Tenda per skena ne natyre
Tenda per skena ne natyre

Katalogu

Katalog Albajrak
Katalog Albajrak
Katalog Albajrak
Katalog Albajrak
Katalog Albajrak

Historiku

Shoqëria Albajrak e ka nisur aktivitetin në vitin 2001 pas një experience 5-vjecare në Turqi. Fillimisht aktiviteti ka nisur me prodhimin e montimin e tendave për ambjente familjare dhe lokale. Me pas në vitin 2002 duke parë kërkesën e tregut, fillon të tregtoje çadra plazhi dhe për promocion, shezlona etj. Kompania prodhon tenda të Standarteve Europiane, me një eksperiencë prej më shumë se dy dekadash, nga një përzierje speciale alumini të shkrirë. Duke nisur nga viti 2004 shoqeria ka filluar të ndërtojë mini fusha sportive (calceto), duke marrë përsipër projektimin, zbatimin, përfundimin gati për shfrytëzim.

Punë të kryera

Fusha Lushnje
Fusha Lushnje
Anija disco
Anija disco
Avazza-moncheri
Avazza-moncheri
Bar Green Corner
Bar Green Corner
Fusha Kavaje
Fusha Kavaje
Pista iliria
Pista iliria
Vela Curila Durres
Vela Curila Durres
Fusha Tenisit Korce
Fusha Tenisit Korce
Dhermi
Dhermi
Bar Olimpik, Kompleksi Dinamo
Bar Olimpik, Kompleksi Dinamo
Akuadrom, Tirane
Akuadrom, Tirane
Stadium
Stadium
Tenda me krah, Vlore
Tenda me krah, Vlore
Tenda de lux
Tenda de lux
Tenda Arkitekturale
Tenda Arkitekturale
Pergostyle
Pergostyle
Kompleksi Arena, SHijak
Kompleksi Arena, SHijak
Disco Verore
Disco Verore
Fushe Basketbolli
Fushe Basketbolli
Gazebo
Gazebo
Cadra Teleskop
Cadra Teleskop
Cader Teleskop, Dhermi
Cader Teleskop, Dhermi
Bar Chloe
Bar Chloe
Twist Bar
Twist Bar
Tribuna
Tribuna
Tende Arkitekturale
Tende Arkitekturale
Coffee time, Tirane
Coffee time, Tirane
Fancy bar
Fancy bar
France
France
Albajrak1533030085
Albajrak1533030101
Albajrak1533030119
Albajrak1533030297
Albajrak1533030338
Albajrak1533030509
Albajrak1533030529
Albajrak1533030541
Albajrak1533030552
Albajrak1533030566
Albajrak1533030584
Albajrak1533030604
Albajrak1533030617
Albajrak1533030630
Albajrak1533030674
Albajrak1533030689
Albajrak1533030702
Albajrak1533030714
Albajrak1533030729
Albajrak1533030739
Albajrak1533030756
Albajrak1533030772
Albajrak1533030786
Albajrak1533030799
Albajrak1533030811

Partnere

Video

Certifikime