Secondary Adv

Bulinox

Adresa:Karavasta, Divjake, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Bulinox me qendër në Divjakë ofron për tregun Shqipëtar dhe të huaj punime inoxi për të gjitha industritë si ato të qumështit, mishit, verave etj. Me një cilësi dhe garanci të garantuar.