Secondary Adv

Arkitekti Im

Adresa:Rruga Fortuzi, prane Ministrise se Mjedisit, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

ARKITEKTI-IM ofron gamën e plotë të projektimit arkitektural, arredimit të brendshëm dhe të jashtëm për rezidenca banimi si dhe për ambjente për përdorim biznesi. Keni një terren dhe deshironi të ndërtoni një vilë, restorant apo dyqan? Apo doni të arredoni ambjentet tuaja? Besojmë se jeni në vendin e duhur. Bashkë do të identifikojmë zgjidhje që do të harmonizojnë funksionalitetin me dizajnin dhe stili do të jetë pasqyrim i personalitetit tuaj. Do të keni mundësinë që të planifikoni ambjentet tuaja që nga themelet deri në përzgjedhjen e pikturave në mur.