Secondary Adv

Bota e Saldimeve

Adresa:Autostrada TR-DR km 1, Tirane, Albania

 

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Bota e Saldimeve është kompani që operon në tregun Shqipëtar në fushën e materialeve të saldimit. Ajo ju ofron klienteve të saj një cilësi të lartë të materialeve Italiane të shoqëruara me certifikimet përkatëse të cilësisë. Kompania Bota e Saldimeve ka marre eksluzivitetin e kompanive ESAB, Optrel, Automa, Hypertherm, Steelband, Soitaab, Abicor Binzel, Fast Grinder, Cea, Weldas, Harris, Gys, GGM, Tag, Nelson, ICM, Nitty Gritty, Apave Italia.

Çfarë ofron

Bota e saldimeve ju mbështet me një shërbim të plotë duke ju ofruar: Shitje makinerish dhe materiale për saldim; Shkollë saldimi dhe teknike;  Kontrolle jo destruktiv VT,PT,MT,UT; Asistencë dhe riparim saldatricesh;  Import/Export; Kontroll i cilësisë,expediting; Planifikim i zonave prodhuese; Asistence per certifikatat ISO 9001/ 3834 / dhe marka CE.; Certifikim per saldatore dhe proces saldimi.

 

Gjithashtu kompania Bota e saldimeve ju ofron nje game te gjere produktesh si:

-Paisje mbrojtese individuale
-Saldim dhe prerje me oksigjen dhe gaz
-Konsumuese per plazma manuale
-Konsumuese per plazma Hypertherm
-Prerje plazma automatike Hypertherm
-Prerje plazma Cebora
-Pinca saldimi Mig / Mag
-Pjese kembimi per pinca Mig/Mag
-Pinca saldimi Tig
-Tungsten elektrode
-Aksesore
-Reduktor presioni
-Lengje dhe sprait
-Saldatrice Cea
-Saldatrice Lincoln
-Materiale per saldim
-Plasma Hypertherm
-Aksesore per metal punues
-Makineri metal punues
-Lama sharre

Shërbime

Aksesore per pajisje saldimi tig
Aksesore per pajisje saldimi tig
Aksesore plasma
Aksesore plasma
Aksesore plasma Hyperherm
Aksesore plasma Hyperherm
Disqe per gure fresibel
Disqe per gure fresibel
Produkte pastrimi
Produkte pastrimi
Lama Sharre per hekur
Lama Sharre per hekur
Materiale saldimi
Materiale saldimi
Leng depertues
Leng depertues
Pajisje Mbrojtese
Pajisje Mbrojtese
Pajisje per prerje me plasma Hypertherm
Pajisje per prerje me plasma Hypertherm
Pajisje saldimi
Pajisje saldimi
Pajisje salduese Lincoln
Pajisje salduese Lincoln
Prerje dhe saldim me gas
Prerje dhe saldim me gas
Saldatrice cea
Saldatrice cea
Saldatura MIG
Saldatura MIG

Katalogu

Katalog Bota e Saldimeve

Partnere

Video