Secondary Adv

Klevisa

Adresa:Rruga e Dibres, perballe me shkollen Misto Mame, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Klevisa shpk operon ne tregun Shqipetar prej disa vitesh ne sektorin e ndertimit. Kompania realizon punime duralumini si dyer, dritare, vetrata, qepena, grila persiane dhe veneciane, tenda dielli, tuba alumini, etj. Cdo punim eshte realizuar me materialet me te mira, te certifikuara sipas standarteve nderkombetare.