Secondary Adv

Total Station per matje R1 PLUS Total Station Stonex, Studio Topografike Bylis

Studio Topografike Bylis

Pershkrimi

Ngarkuar me teknologji të performancës së lartë, STONEX R1Plus Total Station garanton matje të gjata dhe matje të sakta këndesh. Mjet i përsosur sa herë që punimet topografike kërkon një makinë të lehtë dhe të shpejtë, gjatë gjithë ditës falë 26 orë kohë të vazhdueshme të funksionimit.

 

Programet në terren të fushës e bëjnë STONEX R1Plus të përshtatshme për çdo vend ndërtimi, kadastral, hartëzim dhe nxjerrje jashtë punimeve. Nuk ka kufizime për matjet në distancë, deri në 5.000 m me një prizëm të vetëm - 500 m pa reflektor (KGC 90%) - dhe 2 "saktësi këndore, gjithmonë garantojnë një llogaritje të besueshme të pikave. STONEX R1Plus është projektuar për të mbajtur kundër shiut dhe pluhurit: certifikimi IP66 lejon të vazhdojë me studimin edhe gjatë shiut të vështirë. Dizajni i trupit dallon nga struktura e saj e fuqishme mekanike dhe teleskopi i performancës me performancë të lartë, me zmadhim prej 30X dhe me vizatimin e ndriçuar, siguron cilësinë më të mirë të shikimit në çdo gjendje ndriçimi. STONEX R1Plus nuk është e mahnitshme vetëm për veçoritë e tij teknike. Gëzoni raportin çmim / përfitim R1Plus, ndoshta më efektive në tregun e Stacionit Gjithsej dhe 2 vjet garanci globale, të garantuar nga rrjeti global i Distributorëve të Autorizuar STONEX.

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme