Secondary Adv
E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensor per pasagjere Schindler 5300
Ashensor per pasagjere Schindler 5300

Ashensor per pasagjere Schindler 5300, E.M.E. ASHENSOR GROUP

Ashensor per pasagjere Schindler 5300
Kapaciteti:  408-1088 kg, 6-16 pasagjerë
Lartësia Max: 60 m, max. 21 ndalesa
Gjerësia e deres: 750 mm, 800 mm, 900 mm
Lartësia e derës:  2000 mm
Shpejtësia: 1.0 m / s dhe 1.5 m / s


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: