Secondary Adv
E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensor Schindler 3300
Ashensor Schindler 3300 Ashensor Schindler 3300

Ashensor Schindler 3300, E.M.E. ASHENSOR GROUP

Ashensor Schindler 3300 është projektuar për të minimizuar hapësirën e nevojshme për pajisjet mekanike. Për shkak se kontrolli është i shpërndarë në të gjithë sistemin e inspektimit dhe paneli i testimit është i vendosur në krye të dyerve, përshtatet me kujdes duke i dhënë ndërtimit tuaj hapësirë më të përdorshme dhe fleksibilitet më të madh të projektimit. Ofron një zgjedhje të projektimit të disa linjave të gatshme dekori prej më shumë se 40 ngjyrash për mure dhe dysheme.
Schindler 3300 ju jep më shumë hapësirë të përdorshme dhe mund të ndihmojë për të zvogëluar kostot e ndërtimit.
400 kg – 1’125 kg, 5-15 pasagjerë
Deri në 60 m dhe 20 kate
1.0 m / s dhe 1.6 m / s


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: