Secondary Adv
Salliu 2G
Ngjites per polisterol

Ngjites per polisterol, Salliu 2G

Ngjites per polisterol

Per lidhjen e paneleve izoluese te polisterolit izoluese te polisterolit ne siperfaqe te jashtme solide, vendosjen e rrjetes perforcuese dhe nivelimin e gjithe siperfaqes se jashtme.

Pergatitja dhe aplikimi : Pergatitja behet duke perziere pluhrin me rreth 7 deri ne 7.5 litra uje deri ne homogjenizim te plote. Masa lihet menjane per 10 minuta dhe perzihet perseri deri ne arritjen e e dendesise se duhur.

Konsumi : Aferisht 4-5 kg per lidhjen me 3-4 kg per axhustimet.


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: