Secondary Adv
ACP

HALILI SH.P.K - Godine banimi dhe sherbime 1-7,5,7,8 dhe 9 kate, 3 kate parkim nentoke | HALILI SH.P.K | 2018

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Pamje nga projekti

 
Halili shpk shpk -Rruga e Dibres
Halili shpk shpk -Rruga e Dibrest
Halili shpk shpk -Rruga e Dibres
 

Cilësia e punimeve

Halili shpk ështe një project i cili do të ofrojë ambjente të lumtura për familjen tuaj, një stil jetese për banorët e ardhshëm dhe me një arkitekture bashkëkohore dhe ekologjike. Konceptimi dhe projektimi i këtij projekti madhështor i është besuar studios së projektimit “Arkstudiovb”. Projekti realizon pamje dhe privatësi për çdo apartament pavarësisht katit apo orientimit. Duke marrë parasysh kërkesat e klientëve tanë, që kanë besuar në emrin tonë, të konfirmuar për standartet e larta, sjellim aplikimin e teknologjive të fundit në ndërtim për të ofruar cilësinë më të lartë në çdo njësi banimi. Sepse ky projekt është në funksion të banoreve në rradhë të parë! Projekti ofron hapësira për ambjente tregtare dhe çdo shërbim që ofrohet brenda kompleksit në funksion të banorëve. Parkime të siguruara për çdo familje.Një godinë luksoze për banim, e ndërtuar sipas standarteve Europiane dhe teknologji e re ndërtimi për të rritur eficiencën termike.
 
 
Halili shpk me një fasadë të ventiluar dhe vetrata termike siguron izolim akustik të mureve perimetral të çdo njësie banimi me lesh xhami/polisterol, apartamente me hapësira optimale sipas standarteve, me dritë dhe orientim ideal.
 
Ashensor për çdo shkallë, me bateri emergjence, gjenerator emergjence në rast shkëputje energjie elektrike, instalimet e sistemit ngrohje-ftohje multisplit për çdo ambjent të apartamentit, rifinitura të cilësisë së parë, importe Europiane, zgjedhje midis shtrimit me pllaka ose parket, hidrosanitare të shkëputura nga dyshemeja, dyer të brendshme dhe të jashtme me rimeso druri, me disa zgjedhje për ngjyrat, vetrata panoramike dhe dritaret me lartësi nga tavani në dysheme.
 
Izolim që siguron depozitim maksimal të nxehtësisë/ ftohjes në brendësi të ndërtesës, eleminim të urave termike, kursim energjie 50%, parandalim nga shkatërrimi i ndërtesës nga lagështia, parandalim për kondensimin dhe eliminim e mykut në mure, përmirsim i akustikës së ndërtesës etj.

Detajet e ndërtimit

 

  

Adresa: Rruga e Durresit, prane Sheshit Shqiponja, Tirane, Albania

Adresa: Rruga e Dibres, Prane kompleksit Halili, ngjitur me Vila Gold

E-mail: halilirefik@yahoo.com

Cel: +355 69 20 70 073

 

Me shume projekte ne Shqiperi