Secondary Adv

Marku

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Marku shpk operon ne tregun vendas me nje eksperience te gjate ne tregtimin e lendes se pare drusore. Firma tregton me shumice dhe pakice lende drusore importi, materiale ndertimi. Gjithashtu Marku shpk realizon ndertime catish, veranda dhe shtepi druri.