Secondary Adv

Eltec

 

Përshkrimi

Eltec shpk operon në tregun shqipëtar prej disa vitesh, me një magazinë qendrore në Tirana dhe 2 dyqane, një prej të cilëve dhe në Vlorë. Kompania është më shumë e fokusuar në ndertimet e kabinave elektrike dhe linjave të tensioneve të mesme dhe të ulta, tregetim i kabllove elektrike të tensioneve të meseme dhe të ulta si dhe përcjellësave të aluminit për ndërtimin e linjave. Për ndërtimin e tyre kompaia ka një grup të posacëm specialistësh që merren me ndërtimin emetejshëm të linjave të tensionit. Eltec shpk ushton veprimtarinë edhe në instalime civile palate, vila dhe objekte banimi.

Çfarë ofron

Kompania Eltec shpk përqëndrohet në këto fusha kryesore: Furnizime Elektrike Industriale dhe Civile; Elektrike; Automatizime Industriale; Linja Tensioni të ulët dhe të mesëm; Produkte Automatizimi për Shtëpi si Kabllo, Netëorking; Teknologjitë e Informacionit dhe Komunikimit; Telefon; Ndriçim (shtëpiak dhe industrial, Publik dhe Privat, Urban-rezidencial). Kompania shërben vazhdimisht me profesionalizëm dhe kompetencë, duke u bazuar në pikën e fortë të saj, orientimi ndaj klientit.

Shërbime

Automate Industriale
Automate Industriale
Blloqe celash me gaz
Blloqe celash me gaz
Cele Linje Transformatori
Cele Linje Transformatori
Celesa dhe Priza
Celesa dhe Priza
Fibra Optike
Fibra Optike
Grilante tensioni
Grilante tensioni
Kabllo dhe tela elektrike
Kabllo dhe tela elektrike
Kuader Industrial
Kuader Industrial
Shtylla Betoni
Shtylla Betoni
Tela alumini dhe alumin-celik
Tela alumini dhe alumin-celik
Matesa elektrik 1 fazore
Matesa elektrik 1 fazore
Tela alumini per linja elektrike
Tela alumini per linja elektrike
Ndertim Linja Tensioni i ulet
Ndertim Linja Tensioni i ulet
Ndertim Linja Tensioni i mesem
Ndertim Linja Tensioni i mesem
Ndertim kabinash elektrike
Ndertim kabinash elektrike

Partnere

FKNGewissNovkabelTyco

Dyqani