Secondary Adv

Brati Group

 

Përshkrimi

Brati Group u krijua në vitin 2004, si kompania e parë shqiptare në fushën e ndërtimit të terreneve sportive e rregjistruar në rregjistrin tregëtar në 02.02.2004 me emrin BRATI shpk dhe me aktivitet kryesor në fushën e ndërtimit. Që prej themelimit, falë profesionalizmit dhe përkushtimit maksimal ka arritur të jetë lider në ndërtimin e terreneve sportive në tregun vendas.

 

Shtrirja e gjerë gjeografike, me projekte në mbarë Shqipërinë është dëshmia më e mirë për suksesin e deritanishëm. Invatorë, duke sjellë të parët në tregun shqiptar, sisteme profesionale të certifikuara nga autoritete ndërkombëtare, Brati Group janë gjithmonë sfidues ndaj vetes , me qëllim perfeksionimin e shërbimeve per ju. Standarte ndërkombëtare, Inovacionet më të fundit, Produkte të certifikuara, Asistencë teknike e profesionalizuar,  Garanci shumëvjeçare. 

Kompania “Brati Group” ka si pjesë përbërëse të saj:

 

Kevin Sport: Është pjesë e kompanisë “Brati Group”, ideon, projekton dhe realizon terrene sportive si: Fusha minifutbolli, basketbolli, tenisi, palestra force, aerobie, etj. Tek Kevin Sport do të gjeni të gjitha materialet sportive për çdo aktivitet sportiv si: Karate, Box, Peshëngritje, Mundje, Ping-Pong, Taekwondo etj.

MENA CONSTRUCTION: Firmë prestigjoze në fushën e ndërtimit në Shqipëri. Ideon, projekton dhe zbaton konstruksione metalike të çdo lloji. Operon me seriozitet dhe profesionalizëm në zbatimin e punimeve të kategorisë së parë dhe të dytë.

IDEAL CARPET: Lider në fushën e tregtimit të tapeteve, moketeve dhe parketeve. Çmime konkurruese, dizenjo speciale, mundësi përzgjedhjeje. Bashkëpunojmë me firmat më prestigjoze europiane në përmbushje të kërkesave tuaja dhe preferncave tuaja.

Çfarë ofron

Kompania “Brati Group operon në tregun vendas me tre nëndarje si: Kevin sport, kompani e cila përmbledh ndërtimin dhe mirëmbajtjen e ambjenteve sportive (fusha mini footbolli, tenisi, basketboli, polifunksionale, ping-pongu, palestra të brendshme, sipas kontratës, sigurimin me të gjitha pajisjet sportive sipas kërkesës së klientit. Mena construction, e cila fokusohet në ndërtim dhe Ideal carpet me parkete, mokete,tapete, etj. 

Tek “Brati Group” do të gjeni: Atlete sportive; Fusha tenisi; Grila te ndryshme; Konstruksione per kalceto; Kosha basketbolli; Lodra per park femijesh; Mokete te ndryshme klasike; Fusha sportive; Pajisje per fushe futbolli; Pajisje palestre; Pajisje sportive; Parkete druri; Parqe per femije; Pista vrapi per palester; Porta per kalceto; Tapet artificial; Tapet per kalceto; Tapete bari; Tapete gome, etj. Kompania realizon edhe shtrime per fusha basketbolli, shtrime parketi per palestra, shtrime me tapete gome, ndertim kalcetosh, fusha, etj.

Shërbime

Aksesore stadiumesh
Aksesore stadiumesh
Ambjente rekreative
Ambjente rekreative
Bar dekori artificial
Bar dekori artificial
Fusha badmintoni
Fusha badmintoni
Fusha basketbolli
Fusha basketbolli
Fusha golfi
Fusha golfi
Fusha multisport
Fusha multisport
Fusha tenisi
Fusha tenisi
Fusha volejbolli
Fusha volejbolli
Kende lojrash per ambiente te brendshme
Kende lojrash per ambiente te brendshme
Kende lojrash per ambiente te jashtme
Kende lojrash per ambiente te jashtme
Landscape me bar artificial
Landscape me bar artificial
Mini fusha futbolli
Mini fusha futbolli
Ndenjese dhe stola per tribuna
Ndenjese dhe stola per tribuna
Pista vrapi
Pista vrapi
Produkte fitnesi per palestra
Produkte fitnesi per palestra
Produkte Sportive
Produkte Sportive
Terrene sportive
Terrene sportive
Veshje dyshemeje me PVC
Veshje dyshemeje me PVC
Atlete sportive
Atlete sportive
Grila te ndryshme
Grila te ndryshme
Hidroizolime
Hidroizolime
Konstruksion metalike per fusha minifootballi
Konstruksion metalike per fusha minifootballi
Mokete te ndryshme
Mokete te ndryshme
Parkete druri
Parkete druri
Rikonstruksion i jashtem godine
Rikonstruksion i jashtem godine
Shtrime tapete gome
Shtrime tapete gome
Suvatim i jashtem me grafiato dhe lyerje
Suvatim i jashtem me grafiato dhe lyerje
Veshje muri dhe dyshemeje me PVC antibakteriale per spitale
Veshje muri dhe dyshemeje me PVC antibakteriale per spitale
Montim tendash dhe pergolash
Montim tendash dhe pergolash
Fusha Padel Courts
Fusha Padel Courts
Dysheme PVC Antibakteriale per spitale
Dysheme PVC Antibakteriale per spitale

Katalogu

Katalog Brati Group
Katalog Brati Group
Katalog Brati Group
Katalog Brati Group
Katalog Brati Group
Katalog Brati Group

Historiku

Brati Group shpk, si fillim nisi aktivitetin me tregtimin e materialeve tekstile dhe sportive në qytetin e Tiranës. Duke marr parasysh kërkesat e larta që kishte tregu shqiptar në fushën e ndërtimit kompania në 2006 filloi të zgjerojë aktivitetin e saj në këtë fushë. Ndërtimet e para të kompanisë kanë qënë ndërtimet e ambjenteve sportive.  Që nga fillimet e kompanisë e deri në ditët e sotme,  Brati Group shpk ka ndërtuar rreth 90% të terreneve sportive në të gjithë Shqipërinë. Fillimisht në fushën e ndërtimit e nisi me punime të vogla, por duke u vlersuar për cilësinë e punimeve të saj, shumë shpejt u bë e sukseshme në këtë treg. Gjatë viteve u zgjerua aktiviteti ekonomik financiar i kompanisë, duke bërë të mundur jo vetem arritjen e treguesve të efektivitetit financiar por dhe  rritjen e ndjeshme të volumit të punimeve.

Punë të kryera

Rolling Hills
Rolling Hills
Kalceto ne Peshkopi
Kalceto ne Peshkopi
Palestra fitnesi
Palestra fitnesi
Skena me konstruksion metalik
Skena me konstruksion metalik
Market ne Peze
Market ne Peze
Parketi Sheraton
Parketi Sheraton
Kalceto ne Durres
Kalceto ne Durres
Mini fushe multisportive, Kontakt shpk
Mini fushe multisportive, Kontakt shpk
Minifushe ne parkun e Burrelit
Minifushe ne parkun e Burrelit
Rikonstruksioni i Hotel Sheraton
Rikonstruksioni i Hotel Sheraton
Stadiumin  Selman Stermasi
Stadiumin Selman Stermasi
Spitali IKIDEA Tirane
Spitali IKIDEA Tirane
Punime lodrash per parqe per femije
Punime lodrash per parqe per femije
Dhomat e Zhveshjes Stadiumi Selman Stermasi
Dhomat e Zhveshjes Stadiumi Selman Stermasi
Fushe Basketbolli ne Shengjin
Fushe Basketbolli ne Shengjin
Fushe Basketbolli me tartan dhe akrelik ne Rr. Mine Peza
Fushe Basketbolli me tartan dhe akrelik ne Rr. Mine Peza
Fushe Street Basket ne Rr. Sitki Cico
Fushe Street Basket ne Rr. Sitki Cico
Fushe tenisi me tartan dhe akrelik shkolla Petro Nini
Fushe tenisi me tartan dhe akrelik shkolla Petro Nini
Kend Lojerash per femije Rr.Sitki Cico
Kend Lojerash per femije Rr.Sitki Cico
Fushe basketbolli prane Liqenit Artificial Tirane
Fushe basketbolli prane Liqenit Artificial Tirane
Fushe Futbolli ne tarracen e  Albanian College
Fushe Futbolli ne tarracen e Albanian College
Fushe multisport prane SIGAL Resort, Shengjin
Fushe multisport prane SIGAL Resort, Shengjin
Fushe Tenisi ne tarracen e Albanian College
Fushe Tenisi ne tarracen e Albanian College
Kendi i Lojerave prane Parkut te Liqenit Artificial
Kendi i Lojerave prane Parkut te Liqenit Artificial
Long Hill Residence
Long Hill Residence
Punime te realizuara prane Spital Continental
Punime te realizuara prane Spital Continental
Punime te realizuara tek Stadiumi Dinamo
Punime te realizuara tek Stadiumi Dinamo
Punime te realizuara;  Palestra Fitness
Punime te realizuara; Palestra Fitness
Pergola per hapesira lokalesh
Pergola per hapesira lokalesh
Tende automatike me ndricim
Tende automatike me ndricim
Tende pergola me hapje automatike
Tende pergola me hapje automatike
Kompleks sportiv, Kosove
Kompleks sportiv, Kosove
Shkolla CorJesu, Shkoder
Shkolla CorJesu, Shkoder
Kompleks sportiv 1
Kompleks sportiv 1
Kompleks sportiv 2
Kompleks sportiv 2
Ambient i brendshem argetimi per femije
Ambient i brendshem argetimi per femije
Fushe basketbolli
Fushe basketbolli
Fushe tenisi
Fushe tenisi
Kend lojrash per femije ne ambient te brendshem
Kend lojrash per femije ne ambient te brendshem
Ndertim Ambient sportiv
Ndertim Ambient sportiv
Ndertim Fushe sportive
Ndertim Fushe sportive
Vendosje Park lojrash per femije per restorant
Vendosje Park lojrash per femije per restorant
Projekt 5 fusha tenisi, Lituani
Projekt 5 fusha tenisi, Lituani
Fushe basketbolli ne ambient te brendshem sportiv
Fushe basketbolli ne ambient te brendshem sportiv
Ndertim fushe tenisi, Lituani
Ndertim fushe tenisi, Lituani
Fusha sportive (court) per Padel Sport
Fusha sportive (court) per Padel Sport
Ndertim fushe sportive Padel Court
Ndertim fushe sportive Padel Court
Padel Courts ne ambient te jashtem
Padel Courts ne ambient te jashtem
Fushe sportive ne ambient te brendshem
Fushe sportive ne ambient te brendshem
Kend lojrash femijesh
Kend lojrash femijesh
Ndertim fushash sportive ne ambiente te jashtme
Ndertim fushash sportive ne ambiente te jashtme
Ndertim kalceto dhe fushe basketbolli
Ndertim kalceto dhe fushe basketbolli
Palester ne ambient te brendshem shkolle
Palester ne ambient te brendshem shkolle
Piste vrapi
Piste vrapi
Fushe e brendshme sportive, Punim nga Brati
Fushe e brendshme sportive, Punim nga Brati
Dysheme PVC Antibakteriale ne spital
Dysheme PVC Antibakteriale ne spital
Shtrim dyshemeje, Spitali i ri Infektiv
Shtrim dyshemeje, Spitali i ri Infektiv
Shtrime ne dhoma spitali me pvc antibaktiale
Shtrime ne dhoma spitali me pvc antibaktiale
Spitali Infektiv Tirane, Shtrim dyshemeje
Spitali Infektiv Tirane, Shtrim dyshemeje
Urgjenca e Infektivit, Dysheme Antibakteriale
Urgjenca e Infektivit, Dysheme Antibakteriale
Park argetimi, Struktura dhe lojra per femije
Park argetimi, Struktura dhe lojra per femije
Park lojrash ne natyre
Park lojrash ne natyre
Shtrim dyshemeje per kend lojrash ne natyre
Shtrim dyshemeje per kend lojrash ne natyre
Fushe futbolli ne shkolle publike, Shkoder
Fushe futbolli ne shkolle publike, Shkoder
San Pietro Hotel and Residences
San Pietro Hotel and Residences
Terren sportiv, Shkoder
Terren sportiv, Shkoder
Dysheme akrilik ne kend lojrash te jashtem
Dysheme akrilik ne kend lojrash te jashtem
Kend lojrash per femije ne Kukes
Kend lojrash per femije ne Kukes
Lulishte dhe Kend lojrash, Kukes
Lulishte dhe Kend lojrash, Kukes

Partnere

Certifikime