Secondary Adv

Unipart shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Unipart shpk operon prej 10 vitesh ne tregun Shqiptar. Kompania ofron shitje, servis dhe pjese kembimi per makineri te ndryshme. Unipart shpk ofron makineri ndërtimi të të gjitha llojeve. Kompania mbi bazë të eksperiencës së fituar ofron edhe konsulencë njohurish inxhinierike për sferën industriale. Korrektësia dhe shërbimi cilësor mundëson që Unipart të jetë përfaqësuese  e disa prodhuesve me famë botërore. Zgjidhjet që kompania ofron janë efikase aq sa konsiderohen si faktor kyç të suksesit të klientëve.

 

Çfarë ofron

Servis te makinerive te kantierit ne terren dhe prane repartit te kompanise.
Asistence teknike per funksionalitetin e makinerive.
•    Servis per makineri JCB, BOBCAT etj .
•    Servis per pjese trasmisioni dhe hidraulike.
•    Servis per paisje BOBCAT.
•    Shitje makineri kantieri te reja dhe te perdorura.

Ofron pjese kembimi makinerishe si :
•    JCB
•    BOBCAT
•    LIEBHERR CATERPILAR origjinale
•    Goma te te gjitha llojeve per makinerite e ndretimit,permistopa te te gjitha llojeve,kuzhineta te te gjitha permasave,kryqe dhe trasmisione cilesore.
•    Spinota ,bokulla dhe ingranazhe te ndryshme.
•    Pjese elektrike

•    Ofron tuba presioni te cilesise te larte te te gjitha dimensioneve
•    Filtra vaji,nafte,ajri dhe hidraulike.
•    Vajra motorri ,kambio,diferenciali dhe hidraulike
•    Pompa hidraulike,vaji,uji dhe nafte

Ofron paisje te ndryshme per te gjitha makinerite si:
•    Cekic pneumatik te permasave te ndryshme
•    Zinxhira  gome  dhe metalik
•    Bashkuese te shpejta mekanike dhe hidraulike
•   

Ofron servis profesional per:
•    Hidraulike
•    Motorr
•    Kambio
•    Diferenciale
•    Elektrike
•    Xhenerike 

 

Shërbime

Eskavatore Doosan
Eskavatore Doosan
Gjeneratore JCB
Gjeneratore JCB
Filtra JCB
Filtra JCB
Eskavatore te rinj JCB
Eskavatore te rinj JCB
Servis per makineri JCB
Servis per makineri JCB
Rul JCB per ngjeshje asfalti
Rul JCB per ngjeshje asfalti
Pjese kembimi JCB
Pjese kembimi JCB
Pjese kembimi per makineri Bobcat
Pjese kembimi per makineri Bobcat
Vajra dhe pjese origjinale Bobcat
Vajra dhe pjese origjinale Bobcat
Filtra Bobcat
Filtra Bobcat
Goma Bobcat
Goma Bobcat
Makineri eskavator dhe pirun
Makineri eskavator dhe pirun
Makineri pirun per magazine
Makineri pirun per magazine
Krah Piruni
Krah Piruni
Helikoptere per nivelim betoni
Helikoptere per nivelim betoni
Eskavatore te perdorur
Eskavatore te perdorur
Eskavatore te perdorur
Eskavatore te perdorur
Dalta makineri cekica
Dalta makineri cekica
Shitje makinerishe te renda te perdorura
Shitje makinerishe te renda te perdorura
Rul per ngjeshje dheu,asfalti dhe zhavorri
Rul per ngjeshje dheu,asfalti dhe zhavorri
Makineri te perdorura
Makineri te perdorura
Pjese kembimi per makineri eskavatore
Pjese kembimi per makineri eskavatore
Pjese kembimi origjinale
Pjese kembimi origjinale
Servis JCB
Servis JCB
JCB Pjese kembimi
JCB Pjese kembimi
Filter JCB
Filter JCB
Zinxhira gome MINITOP
Zinxhira gome MINITOP
Zinxhir gome Minitop
Zinxhir gome Minitop
Turbine GARRETT
Turbine GARRETT
Makineri DOOSAN
Makineri DOOSAN
Pjese kembimi per  makineri
Pjese kembimi per makineri
Pjese per makineri te renda
Pjese per makineri te renda
Riparime elektronike per makineri
Riparime elektronike per makineri
Riparim kambio per makineri
Riparim kambio per makineri
Riparim i pistonave hidraulik
Riparim i pistonave hidraulik
Pompa hidraulike per makineri
Pompa hidraulike per makineri
Riparime elektrike per makineri
Riparime elektrike per makineri
Servis kambio fadrome
Servis kambio fadrome
Servis JCB ne Shqiperi
Servis JCB ne Shqiperi
Servis i specializuar JCB
Servis i specializuar JCB
Servis makinerish JCB
Servis makinerish JCB
Servis kambio makinerish
Servis kambio makinerish
Kit levash elektrike
Kit levash elektrike

Katalogu

Katalog Unipart shpk
Katalog Unipart shpk

Historiku

Unipart shpk sjell në Shqipëri eksperiencën më të mirë të vendeve Europiane në servisim dhe pjesë këmbimi të makinerive të ndërtimit, si edhe shet makineri të ndryshme . Prej vitesh Unipart është partneri kryesor i firmave më të mëdha ndërkombëtare  si CAT, Doosan, Bobcat, JCB. Kompania është gjithmonë e përditësuar në mënyrë që zgjidhjet inovative të bashkohen me përvojën e akumuluar gjatë viteve të punës në këte fushë. Përmes përzgjedhjes së ideve dhe teknologjisë Unipart shpk sjell pranë jush gjithnjë rezultatet më të mira, gjë e cila ka mundësuar të jetë e përzgjedhur në mënyrë të përsëritur nga të njëjtët kontraktues.  Me një staf të kualifikuar , kapacitete teknike, cilësi, vizion dhe kohë reale, Unipart ju garanton një servis të specializuar  dhe të gjitha mjetet e nevojshme për përfundimin e projekteve tuaja.

Punë të kryera

Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Unipart shpk1562330516
Unipart shpk1562330525
Unipart shpk1562330534
Servis per makineri ne Kosove
Servis per makineri ne Kosove
Servis per makineri ne Fier
Servis per makineri ne Fier
Servis per makineri ne Corovode
Servis per makineri ne Corovode

Partnere

unipart-shpk-2017-partnere-07unipart-shpk-2017-partnere-01unipart-shpk-2017-partnere-02unipart-shpk-2017-partnere-03unipart-shpk-2017-partnere-09unipart-shpk-2017-partnere-06unipart-shpk-2017-partnere-08unipart-shpk-2017-partnere-04