Secondary Adv

AIRBLOCK ALBANIA

 

Përshkrimi

AIRBLOCK synon të kthejë ajrin e komprimuar si një forcë lëvizëse në çdo njësi prodhimi në vendin tonë. AIRBLOCK përdor ekskluzivisht know-how-në e saj në projektimin dhe prodhimin e pistonave të vet, si dhe në zhvillimin e "paketave" te reja te produkteve dhe zgjidhjeve të kompletuara për aplikimin e ajrit të kompresuar.  

 

Për më shumë se 40 vjet, ne kemi krijuar partneritete me prodhuesit europianë të  njohur të makinerive pneumatike (me ajër te  komprimuar) dhe komponentëve, të cilat na  mundësojnë të ofrojmë zgjidhje për një gamë  të gjerë produktesh, në varësi të aplikacionit.

 

Cilësia është prioritet i lartë i AIRBLOCK. Për këtë arsye, që nga viti 2017, ai është  certifikuar nga EN ISO 9001 : 2015,nga  operatori i besuar dhe i akredituar TUV  AUSTRIA HELLAS. Të gjitha produktet që  importojmë ose prodhojmë janë testuar  sipas standardeve dhe rregullave europiane  dhe mbajnë markën CE. Kjo siguron që ne minimizojmë mundësinë e pjesëve ose  makinerive të dëmtuara dhe të garantojmë funksionimin e tyre të duhur dhe afatgjatë.

 

VIZIONI

Vizioni ynë është të konsolidojmë ajrin e komprimuar si një forcë lëvizëse në çdo njësi prodhimi në vendin tonë, duke përdorur teknologjitë më të fundit, që modernizojnë çdo proces prodhimi, duke synuar përfitimin e klientëve tanë dhe mbrojtjen e mjedisit.

 

VLERAT

Profesionalizmi, përkushtimi, puna në grup dhe përqendrimi te klienti janë disa nga vlerat themelore që fuksionon Airblock. Këto vlera, jo vetëm për menaxhmentin, por edhe për të gjithë punonjësit, janë një udhëzues për çdo veprim të mundshëm ose vendim.

Çfarë ofron

1. PRODHIM & PERPUNIM AJRI

Bashkëpunimi ynë me prodhuesit e kompresorëve të ajrit më të mirë në Europë, si RENNER (për kompresoret me vidhosje) dhe BAMAX (për kompresoret me piston),bashkë me një shumëllojshmëri produktesh që mbajnë emrin e AIRBLOCK. Në dyqanin tonë, do të gjeni kompresor ajri të të gjitha llojeve, si kompresorët e ajrit me piston, scroll, me vidhosje dhe të pazhurshëm, në përputhje me nevojat tuaja. Paralelisht, disponojmë një department plotësisht të organizuar të suportit teknik dhe të riparimit të defekteve. Në lidhje me përpunimin e ajrit, ekzistojnë të gjitha materialet e nevojshme për përgatitjen e tij, para se të mberrijë tek makineritë dhe tek pajisjet tuaja: tharës ajri, filtra mbrojtës nga grimcat, ndarësit e vajit, kurthet e ujit, rregullatorët e presionit dhe ndarës vaji, janë gjithmonë dhe direkt të disponueshëm dhe me nënshkrimin e prodhuesve më të mirë Italiane sic janë: METAL WORK, OMI & SECO.

 

2. LIDHJE & SHPERNDARJE AJRI

Variateti më i madh në materiale të lidhjes së ajrit , si bashkuesit & valvula të lëshimit të shpejtë, tuba të vegjel plastik , rrjet ajri prej alumini, tuba spirale dhe cfarëdo lloje bashkues( lidhës) me vidhosje, gjendet tek AIRBLOCK. Me më shumë se 2000 kode, jemi në gjendje të mbulojmë cdo nevojë që të mund të lindë, duke disponuar rezerva të mëdha në të gjitha produktet. Të lehta në lidhje, prodhim cilësor për mënjanimin e rrjedhjeve dhe problemeve dhe mundësi kombinimesh të shumta, në mënyrë që ti përshtaten cdo konstruksioni. Cilësia është e garantuar nga prodhuesit më të mirë të këtyre pajisjeve si METAL WORK, ITV & MEBRA.

3. SISTEM PNEUMATIK

Përbën kategori arritjeje të AIRBLOCK. Lider në pjesën e automatizimit pneumatik në Greqi që nga viti 1973, e vetmja kompani Greke që prodhon me anë të teknikëve të saj, pistona ajri dhe qindra automatizime të integruara, përbën zgjidhjen ideale për projektimin, implementimin dhe realizimin e idesë tuaj.     Valvula elektrike ( elektrovalvula ose valvula solenoid), pistona të çdo lloji , sensorë dhe valvula solenoid për ajrin, ujin ose lëngje të tjera, me nënshkrimin Italian të WORK METAL dhe M & M International, e përdorur rregullisht nga prodhuesit e makinerive të të gjitha llojeve. Zgjidhje të teknologjisë së avancuar, bashkëpunim solenoid me PLC, cilindra elektrike dhe automatizime të avancuara, përbëjnë paketën e plotë që ne ofrojmë.

 

4. PAJISJE & MAKINERI AJRI

Mjetet e ajrit AIRMAX, BULLE & KAWASAKI, por edhe ato që mbajnë emrin e AIRBLOCK, përbëjnë zgjidhjene kryesore për çdo profesionist, i cili është në kërkim për besueshmërisë, qëndrueshmërisë dhe forcës. Pistoleta boje, kapëse ajri, celësa ajri, aerovalvula, doreza ajri, kacavida ajri, shkrues ajri modelimi dhe shumë të tjera, për çdo aplikim dhe përdorim. Shoqërohen me garanci për përdorim të mirë dhe mbështetje të plotë për pjesë kembimi dhe aksesorë.

 

5. SISTEME VAKUM

Sistemet e vakumit janë një pjesë shumë e rëndësishme për një numër të konsiderueshëm të industrisë, pasi kanë të bëjnë me ngritjen e objekteve, transportin, klasifikimin, përthithjen dhe kërkojnë një sistem të integruar për të funksionuar. Në dyqanin tonë do të gjeni gjithçka për prodhimin e vakumit (pompa, vendilator, xhifare) dhe aplikimin e tij  (ventuza etj), ndërkohë që teknikët tanë të specializuar do ju udhëzojnë në atë që ju duhet për plotësimin e nevojave tuaja. AIRBLOCK, është përfaqësuese e kompanive MILs (Francë) dhe SCHMALZ (Gjermani) për mbi 20 vjet.

 

6. PAJISJE PER MAKINERITE

Këtu do të gjeni pjesë dhe pajisje të përdorura në prodhimin e makinerive të ndryshme, të tilla si doreza të formave të ndryshme, volan, doreza me emertim KASTANIES, dhe bazat kundër tronditjeve, amortizues, morsa dhe matës të çdo lloji, në mënyrë qe të plotësoni prodhimin tuaj me pajisje me kualitet të lartë.  Edhe këtu, të gjitha llojet mbajnë nënshkrimin e firmave  kryesore Europiane si GAMM dhe AMF, nderkohë janë gjithmonë  të disponueshme materiale në rezervat tona pranë dyqanit tonë, i afte ky i fundit  për të plotësuar çdo kërkesë ne mënyrë të mënjehershme. Një element të rëndësishëm përbën stabiliteti në partneritetet tona me furnizuesit, i cili ju siguron se në porositjet e vazhdueshme tuaja, produktet do të jenë gjithmonë të njëjta në përbërje dhe në pamje dhe nuk do të jeni të detyruar të kryeni ndryshime.

Shërbime

Kompresore ajri  te te gjitha fuqive
Kompresore ajri te te gjitha fuqive
Kompresor Renner
Kompresor Renner
Kompresore me pistona
Kompresore me pistona
Linja- Rrjete ajri
Linja- Rrjete ajri
Pistoleta ajri
Pistoleta ajri
Pistona Airblock
Pistona Airblock
Pjese kembimi per kompresore
Pjese kembimi per kompresore
Sisteme vakumi
Sisteme vakumi
Tuba ajri
Tuba ajri
Tuba spiral dhe bashkues
Tuba spiral dhe bashkues
Filtra per Kompresor Me Pistona
Filtra per Kompresor Me Pistona
Filtra per kompresore ajri
Filtra per kompresore ajri
Doreza anti dridhje
Doreza anti dridhje
Koka kompresori
Koka kompresori
Kompresor Handy
Kompresor Handy
Kompresore silencioz
Kompresore silencioz
Pistona per kompresore ajri
Pistona per kompresore ajri
Filtra ajri per kompresore
Filtra ajri per kompresore
Valvula ajri
Valvula ajri
Rakorde ajri
Rakorde ajri
Cilindra ajri
Cilindra ajri
Diagnoza dhe matje te vecanta
Diagnoza dhe matje te vecanta
Sisteme pneumatike per cdo industri
Sisteme pneumatike per cdo industri
Sisteme vakumi per perdorime te ndryshme ne paketime, transport dhe perdorime laboratorike
Sisteme vakumi per perdorime te ndryshme ne paketime, transport dhe perdorime laboratorike
Tuba prej alumini ose plastik, lidhesa dhe rakorderi te ndryshme
Tuba prej alumini ose plastik, lidhesa dhe rakorderi te ndryshme

Katalogu

Katalog AIRBLOCK ALBANIA

Punë të kryera

Fabrike prodhimi ne Elbasan, kompresor me vide OL 7.5KW 10HP, depozite ajri 1000lt
Fabrike prodhimi ne Elbasan, kompresor me vide OL 7.5KW 10HP, depozite ajri 1000lt
Instalim i ajrit te komprimuar
Instalim i ajrit te komprimuar
Instalim te sistemeve pneumatike
Instalim te sistemeve pneumatike
Kompresor me vidE 30HP (22kW), inverter ne nje fabrike
Kompresor me vidE 30HP (22kW), inverter ne nje fabrike
Njesi blegtorale, dy kompresor me vide AIRBLOCK nga 7,5 kW
Njesi blegtorale, dy kompresor me vide AIRBLOCK nga 7,5 kW
Njesi e arteve grafike, Greqi, kompresor me vide Airblock, depozite ajri bashk me thares RAD5500
Njesi e arteve grafike, Greqi, kompresor me vide Airblock, depozite ajri bashk me thares RAD5500
Qender printimi fotografike, kompresor me vide, depozite ajri 900lt bashke me thares OSL 80 dhe filtra
Qender printimi fotografike, kompresor me vide, depozite ajri 900lt bashke me thares OSL 80 dhe filtra
Fabrike perpunimi te drurit, Nuair
Fabrike perpunimi te drurit, Nuair
Instalim i ri i ajrit te komprimuar fabrike perpunimi detergjentesh, Volos
Instalim i ri i ajrit te komprimuar fabrike perpunimi detergjentesh, Volos
Instalim i ri i ajrit te komprimuar ne zonen industriale ne Selanik
Instalim i ri i ajrit te komprimuar ne zonen industriale ne Selanik
Instalim kompresor me vide AIRBLOCK OL-7.5 KW
Instalim kompresor me vide AIRBLOCK OL-7.5 KW
Instalim kompresor me vide AIRBLOCK OL-7.5KW ne nje ndermarrje ndertimi, Larisa
Instalim kompresor me vide AIRBLOCK OL-7.5KW ne nje ndermarrje ndertimi, Larisa
Instalim i plote i ajrit te komprimuar ne industrin e prodhimit te paletave, Selanik
Instalim i plote i ajrit te komprimuar ne industrin e prodhimit te paletave, Selanik
Instalim ne fabriken e perpunimit  te ushqimeve per kafshe
Instalim ne fabriken e perpunimit te ushqimeve per kafshe
Instalim i ri i kompresorit me vide RENNER 10HP per te zevendesuar nje kompresor te vjeter ne nje industri te voge
Instalim i ri i kompresorit me vide RENNER 10HP per te zevendesuar nje kompresor te vjeter ne nje industri te voge
Instalim i plote i ajrit te komprimuar, ne nje fabrike xhamash
Instalim i plote i ajrit te komprimuar, ne nje fabrike xhamash
Kompresor me vide AIRBLOCK prodhim 1000 lit min u instalua ne nje fabrike perpunimi metali
Kompresor me vide AIRBLOCK prodhim 1000 lit min u instalua ne nje fabrike perpunimi metali
Kompresor me vide AIRBLOCK nga 7,5 kW njesi blegtorale
Kompresor me vide AIRBLOCK nga 7,5 kW njesi blegtorale

Partnere

milsrennercs instrumentsfittgammITVmapemebra plastik footerMetalWorkmiller oilsrotorkfiamairblock-bostitchairblock-fipaairblock-omegaairairblock-sotras

Video