Secondary Adv

Reno Construction - Kleemann

 

Përshkrimi

Reno construction shpk operon në tregun Shqiptar , në fushën e projektimit të ashensorëve për Institucione Publike, Spitale, Hotele dhe Komplekse Banimi. Reno construction është lider në sektorin e ashensorëve dhe ndërtimit të tyre. Kompania ka një staf të kualifikuar që është në koherencë me shërbimet e kërkuara nga klienti. Vepron dhe këshillon klientët e saj në zgjedhjet e tyre të mëtejshme, duke ju dhënë zgjidhje të drejta dhe jetëgjate. Mirëmban dhe ofron konsulencë për cdo produkt që Reno construction ju ofron. Bashëkpunon më kompani kombëtare dhe ndërkombëtare duke rritur prestigjin e saj në sektorin e ndërtimit dhe projektimit të ashensorëve. Shërbim cilësor dhë në kohë janë tiparet që e karakterizojnë Reno construction.

 

Kompania Reno construction ofron një gamë të gjërë shërbimesh si: Konsulencë paraprake për përcaktimin e produkteve në mënyrën më efikase për kapacitetet e ndërtesës. Zgjidhje për rastet kur piti (pusi i ashensorit) dhe head-i (koka e kafazit të ashensorit) janë të reduktuar ose nuk ka hapësirë për vendosjen e motorrit. Gjithashtu ofron një sërë poduktesh si: Ashensorë të kapaciteteve të ndryshme, Hidraulikë, për Vila, Panoramikë etj. Shkallë e Tapete Lëvizëse, Platforma, Gërshëre, Konstruksione Metalike, etj. Funksionim normal të ashensorëve Kleemann.

Kompania  Reno construction merr përsipër për 3 vjet zëvendesimin falas të çdo pjese  të dëmtuar të ashensorëve, kur defekti nuk është si pasojë e përdorimit me qëllim të keq, apo dëmtimet në raste termeti, zjarri,uji etj. Garancia është e vlefshme vetëm në rastin kur shërbimi dhe mirëmbajtja e produkteve, i ngarkohet kompanisë kundrejt pagesës mujore, e cila vendoset me dorëzimin e ashensorit. Instalimi bëhet 50-70 ditë që nga dita e nënshkrimit të kontratës,apo e porositjes së produktit. Kompania Reno construction merr persiper mirembajtjen e te gjithe ashensoreve dhe shkalleve levizese Kleemann dhe te gjithe markave te tjera qe tregu ofron. Gjithashtu stafi i kompanise ofron sherbimin 24 ore / 7 dite te zgjidhjes se emergjencave ne kohe rekord.

 

Çfarë ofron

Shoqeria Reno Construction eshte themeluar me 13.06.2011 me objekt aktiviteti ndertime civile, ndertime per banim, dhe ndertime tregtare. Eshte shoqeri me aksioneret Z. Fejzi Malaj dhe Renols Malaj, te cili zoterojne 100% te aksioneve.


Aktiviteti ynë është ndërtimi. Kompania jonë ka zgjeruar veprimtarinë e saj gjatë viteve në disa qytete të vendit si Vlorë, Tiranë etj. Eksperienca e Kompania Reno Construction është materializuar në dhjetra banesa, komplekse, hapesira komerciale, objekte biznesi, etj. Reno Construction është rritur shumë shpejt, jo vetëm si përgjigje e kërkesës së së industrisë së ndërtimit në Shqipëri, por sidomos si pasojë e besueshmërisë sonë dhe përmbushjes së kritereve e parametrave teknike e profesionalë.

 

Kompania jonë është çertifikuar dhe vepron sipas Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë sipas ISO 9001:2008. Suksesin dhe besueshmërinë e klientëve dhe partnerëve tanë, ne e mbështesim tek filozofia e cilësisë maksimale dhe objekteve miqësore e në harmoni me mjedisin.

Shërbime

Ashensor Flexy
Ashensor Flexy
Ashensor mallrash deri ne 300kg
Ashensor mallrash deri ne 300kg
Ashensor mallrash deri ne 1500kg
Ashensor mallrash deri ne 1500kg
Ashensor per makina
Ashensor per makina
Ashensor per vila maison lift
Ashensor per vila maison lift
Ashensore hidraulik
Ashensore hidraulik
Ashensore mallrash industrial deri ne 15.000kg
Ashensore mallrash industrial deri ne 15.000kg
Ashensore pa dhome makinerie
Ashensore pa dhome makinerie
Ashensore panoramik
Ashensore panoramik
Ashensore Pasagjeresh Pa Grope
Ashensore Pasagjeresh Pa Grope
Ashensor per vila maison plus
Ashensor per vila maison plus
Sisteme dhe platorma parkimi
Sisteme dhe platorma parkimi
Shkalle levizese
Shkalle levizese
Tapete levizese
Tapete levizese
Ashensore  KLEEMANN Rezidenciale
Ashensore KLEEMANN Rezidenciale
Ashensore industriale
Ashensore industriale
Ashensor kuzhine
Ashensor kuzhine
Investitor per ndertime civile
Investitor per ndertime civile
Projektim Zbatim komplekse banimi
Projektim Zbatim komplekse banimi
Ndertime civile
Ndertime civile

Katalogu

Katalog Reno Construction - Kleemann
Katalog Reno Construction - Kleemann
Katalog Reno Construction - Kleemann
Katalog Reno Construction - Kleemann
Katalog Reno Construction - Kleemann
Katalog Reno Construction - Kleemann
Katalog Reno Construction - Kleemann

Punë të kryera

Touch of the sun
Touch of the sun
Banka e Shqiperise
Banka e Shqiperise
Colosseo Shkoder
Colosseo Shkoder
Hotel Rinas
Hotel Rinas
Kodra e diellit
Kodra e diellit
City Park
City Park
Fiori di Bosco
Fiori di Bosco
Loro Boroci
Loro Boroci
Mon Amour
Mon Amour
Spitali Hygeia
Spitali Hygeia
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania

Partnere

Reno-ConstructionbshshqiperiDAEDedilalmarketing-distributionmatrixkonstruksionoshe

Certifikime

Video