Secondary Adv

ALBA SKELA CONSTRUCTION

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Shoqëria “Alba Skela Construction” Shpk me seli në Rrugën e Durrësit, Tiranë, përballë pallatit të sportit Asllan Rusi, vepron në bazë të ligjeve shqiptare, me vendimin e gjykatës së Rrethit të Tiranës nr. 32725, dt 13.01.2005, regjistruar në Ministrinë e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacioneve, me licencë nr. 5047,  dt 14.04.2005 dhe me certifikatë të personit të tatushem (NIPT) nr. K48130549O, përfaqësuar nga z. Mark Ndoj. “Alba Skela Construction” është e para firmë e profilizuar  për shërbimet me skeleri, dhënie me qera, montim, cmontim, skena dhe mikro skena, podiume etj. Në sajë të veprimtarisë së saj të gjerë dhe specifikimeve të shërbimit ka merituar certifikimin nga Brukseli me ISO nga Sincert për “PRODUCTION AND  INSTALLATION OF STEEL SCAFFOLDING”. Po në sajë të këtyre specifikimeve si  firmë “Alba Skela Construction” ka fituar Markën Tregtare në Shqipëri. Me  parametra krejtësisht të plotësuar Sh.P.K, Markë Tregtare Shqiptare, ISO 9001- 2000 nga kompania e standartizimeve të Brukselit, “Alba Skela Construction”  shpalos plotësisht veten e saj si kompania me prestigjoze në fushën e shërbimit me skela në mbarë vendin. Kompania Alba Skela Construction disponon mbi 180 000 m2 skeleri.

 

Çfarë ofron

Me "Alba Skela Construction" ju do të keni shërbimet me të kualifikuara në vend, siguri të padiskutushme, dhe punësim i konsiderushem. Ejani tek ne dhe sigurisht që do të mbeteni tepër të kënaqur në ato cfarë ju shërbejmë. Ne jemi të parët dhe të vetmit që ju ofrojmë shpejtësi në shërbimet tona, cilësi në punën tonë, punonjës të specializuar, komoditet në atë që iu shërbejmë - skele e garantuar dhe për të punuar.

Shërbime

Skela per suvatim
Skela per suvatim
Skeleri per ndertim
Skeleri per ndertim
Skela armature betoni per qera ose shitje
Skela armature betoni per qera ose shitje
Skela suvatimi dhe lyerje
Skela suvatimi dhe lyerje
Skela per pastrim fasade
Skela per pastrim fasade
Skela per lyerje fasade
Skela per lyerje fasade
Skela per fasada xhami
Skela per fasada xhami
Skela ne shitje
Skela ne shitje
Skela me qera
Skela me qera
Puntela per armature me qera ose shitje
Puntela per armature me qera ose shitje
Skela te varura per pastrim fasade
Skela te varura per pastrim fasade
Aksesore skelerie
Aksesore skelerie
Barriera rrethimi
Barriera rrethimi
Montim skelash
Montim skelash
Shitje skelash
Shitje skelash
Transport skelash
Transport skelash
Skela rrethore
Skela rrethore
Profile skelash
Profile skelash
Karrige per podiume
Karrige per podiume
Barriera per rrethime
Barriera per rrethime

Punë të kryera

ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517750
Maminas
Maminas
Mektrin Motors
Mektrin Motors
Plazhi i Shengjinit
Plazhi i Shengjinit
Qemal Stafa Stadium
Qemal Stafa Stadium
Rikonstruksioni i Shkolles 9-Vjeçare “Gjin Pjetri”Laç
Rikonstruksioni i Shkolles 9-Vjeçare “Gjin Pjetri”Laç
Stadiumi Elbasan Arena
Stadiumi Elbasan Arena
Stadiumi Selman Stermasi
Stadiumi Selman Stermasi
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Vore
Vore
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421307
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421374
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421390
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421402
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421416
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421436
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421448
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421476
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421510
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421540
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421626
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421644
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421722
ALBA SKELA CONSTRUCTION1532421804
Ambasada e Zvicres ne Shqiperi
Ambasada e Zvicres ne Shqiperi
Arena Kombëtare
Arena Kombëtare
Fushë-Krujë
Fushë-Krujë
Gazsjellsi TAP
Gazsjellsi TAP
Hidrocentrali Koman
Hidrocentrali Koman
Hidrosanitare Sinani
Hidrosanitare Sinani
Hotel Panorama Kruje
Hotel Panorama Kruje
Millenium Construction
Millenium Construction
Qukës
Qukës
Salla e Re e Telebingos ne TV Klan
Salla e Re e Telebingos ne TV Klan
Sauk, Tiranë, Albania
Sauk, Tiranë, Albania
Shkolla 9 Vjeçare NR.3 Laç
Shkolla 9 Vjeçare NR.3 Laç
Shkolla Dhora Leka
Shkolla Dhora Leka
Tirana Albania
Tirana Albania
Tirana, Albania
Tirana, Albania
Universiteti Europian i Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Vend varrimi i Skenderbeut Lezhe
Vend varrimi i Skenderbeut Lezhe
WORLDFLEX
WORLDFLEX
Divjake
Divjake
Elbasan County
Elbasan County
Fushe-Preze, Tirane, Albania
Fushe-Preze, Tirane, Albania
Mak Albania Resort Hotel
Mak Albania Resort Hotel
QTU
QTU
Shkoder, Albania
Shkoder, Albania
Shkolla 9 Vjecare Mark Trokthi, Lac
Shkolla 9 Vjecare Mark Trokthi, Lac
Tirana County
Tirana County
Tv Klan
Tv Klan
Uznove, Berat
Uznove, Berat
Vaqarr. Godina e re Daikin Ecs
Vaqarr. Godina e re Daikin Ecs
Xhamia Golem
Xhamia Golem
Trestenik, Korce
Trestenik, Korce
Tirane
Tirane
Rruga e Kavajes
Rruga e Kavajes
Rruga e Durresit
Rruga e Durresit
Rikonstruksion i Palltit Sportit  Arjana Arapi Rreshen
Rikonstruksion i Palltit Sportit Arjana Arapi Rreshen
Pallati i kongreseve
Pallati i kongreseve
Nikel-Kruje
Nikel-Kruje
Lake View Residences
Lake View Residences
Kruje
Kruje
Korpusi Universitar Aldent
Korpusi Universitar Aldent
Kavaje
Kavaje
Kamez
Kamez
Hidrocentrali Koman
Hidrocentrali Koman
Fb-art.sh p k
Fb-art.sh p k
Elbasan
Elbasan
Brindisi, Itali
Brindisi, Itali
Avokat i popullit
Avokat i popullit
Albtelecom
Albtelecom
CFO Pharma
CFO Pharma
Godine banimi dhe sherbimesh, Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh, Tirane
Hotel, Berat
Hotel, Berat
Parku Olimpik Feti Borova
Parku Olimpik Feti Borova
Rruga Dytesore, Casa Italia
Rruga Dytesore, Casa Italia
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Tirane Tek Fresku
Tirane Tek Fresku
UNIZKM
UNIZKM
Xhafzota
Xhafzota

Partnere

Edil Al, Kontakt shpk, Rafaelo-2002 shpk, Ferro Beton, Izopack austria, Fush Kruja Cement, Alb Building

Video

Certifikime

Certifikuar nga Rina me ISO 9001-2000

"Alba Skela Construction" eshte certifikuar nga Rina Certification Organization, partner i IQNET me standart: ISO 9001:2000 per "Quality Management System" ne fushen e "Production and Intsallation of Steel Scaffolding" me certikikate Numer: 16152/07/S. Date: 17/04/2007.

 

Certifikuar nga IQNET me ISO 9001-2000

"Alba Skela Construction" eshte certifikuar nga IQNET "International Certification Network" me standart: ISO 9001:2000 per "Quality Management System" ne fushen e "Production and Intsallation of Steel Scaffolding" me Numer Regjistrimi: IT-55078. Date: 2007/04/17