Secondary Adv

ALBSAFETY shpk

 

Përshkrimi

ALBSAFETY Sh.p.k tashmë prej disa vitesh në treg ju ofron veshje pune dhe pajisje të sigurimit teknik, por jo vetëm kaq, ne ofrojmë për konsumatorin vendas produkte cilësore sipas standarteve dhe direktivave europiane, duke sjellë pranë jush kompanitë prestigjoze Europiane dhe Botërore si BEESWIFT L.T.D / PROTECT.COM.PL / CERVA GROUP. Firmën tonë e karakterizon cilësia e produktit dhe përpjekja për të patur qendrueshmëri në treg dhe për të fituar gjithmonë besimin e konsumatorëve. 

Çfarë ofron

Në gamën e gjerë të produkteve tona ne ofrojmë veshje pune dhe veshje sigurie për industri të ndryshme, veshjet e këmbës me nivele të ndryshme mbrojtje, veshjet mbrojtëse të duarve për punë te ndryshme, veshjet mbrojtëse të kokës si: helmetat, syzet, kufjet, mbrojtëset e fytyrës dhe tapat e veshëve si edhe aksesorë të ndryshëm mbrojtës për ta bërë sa më të rehatshme punën tuaj.


ALBSAFETY Sh.p.k mundohet të sjellë pranë jush ato që ju kerkoni me deshirën për të kursyer kohën dhe xhepin tuaj. Ne ofrojmë një shërbim të shpejtë dhe miqësor me produkte cilësore dhe me cmime të arsyshme.

Shërbime

Bluza dhe Pulovra per pune
Bluza dhe Pulovra per pune
Jelek Fosforeshent per inxhinier
Jelek Fosforeshent per inxhinier
Pantallona Pune Kargo
Pantallona Pune Kargo
Xhaket per Pune
Xhaket per Pune
Paliceta per pune Uje Duruese
Paliceta per pune Uje Duruese
Bluze Polo Fosforeshente Hi-Vis
Bluze Polo Fosforeshente Hi-Vis
Veshje kundra ujit
Veshje kundra ujit
Veshje per servis
Veshje per servis
Veshje per zjarrfikes, Kominoshe Flak Duruese
Veshje per zjarrfikes, Kominoshe Flak Duruese
Veshje Pune per Femra
Veshje Pune per Femra
Veshje pune zjarr duruese
Veshje pune zjarr duruese
Kominoshe me Perdorim te Limituar
Kominoshe me Perdorim te Limituar
Doreza Saldimi me TIG
Doreza Saldimi me TIG
Doreza Pune
Doreza Pune
Doreza Pune me Pellemb Nitril
Doreza Pune me Pellemb Nitril
Doreza Pune Lekure
Doreza Pune Lekure
Kepuce me qafa per pune
Kepuce me qafa per pune
Kepuce per pune
Kepuce per pune
Kuti e Ndihmes se Pare
Kuti e Ndihmes se Pare
Trupore per ruajtje nga lartesia
Trupore per ruajtje nga lartesia
Tapa Veshi
Tapa Veshi
Syze Pune GOOGLE
Syze Pune GOOGLE
Peceta te Lagura per Duart
Peceta te Lagura per Duart
Mbrojtese Gjunjesh
Mbrojtese Gjunjesh
Mbrojtese Fytyre
Mbrojtese Fytyre
Mask me Perdorim te Limituar
Mask me Perdorim te Limituar
Maska Kundra Gazrave
Maska Kundra Gazrave
Kufje daj Zhurmave
Kufje daj Zhurmave
Kokore Pune
Kokore Pune
Litar per ruajtje nga lartesite
Litar per ruajtje nga lartesite

Partnere

Europa shpk,Limak Age, Comelex Albania, Doko shpk, Viptis, Enbi Power, North Group, Antea Cement Albania, Albchrome, Victoria Invest, Shansi Invest, Knauf Albania, Teknosald, Westec, Albtief Bau, Albest shpk, Sopi shpk,

Video