Secondary Adv

HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

 

Përshkrimi

HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k është një ndër kompanitë më të mëdha në tregun Shqiptar dhe në Rajon që operon në fushën e Import – Eksport i Ashensorëve, Shkallëve Lëvizëse, Tapetëve Lëvizës, Sistemeve të Parkimit, Aksesorëve të ashensorëve, Montimin dhe Mirëmbajtjen e tyre. Ka filluar aktivitetin në vitin 2010, me vendodhje në Tiranë.


Hasimaj Elevator Company ofron produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të shpejtë për një gamë të gjerë produktesh për të përmbushur kërkesat e cdo klienti. Prodhimi i cdo produkti është sipas Standarteve dhe Direktivave Europiane EN 81, EN 81-1/2, 95/16/EC, 2014/33/EU. Qëllimi ynë është që klientëve tanë t`ju ofrojmë asistencë, konsulencë, inspektim, kolaudim, modernizim përsa i përket materialeve, komponentëve dhe shërbimeve të ofruara përpara dhe pas cdo shitjeje.

Çfarë ofron

Ashensorë:

- Ashensor elektrik per pasagjer me kapacitet 300-1000 Kg, me shpejtesi 0.63-1 m/s;

- Ashensor hidraulik per pasagjer me kapacitet 250-630 Kg, me shpejtesi 0.15-0.63 m/s;

- Ashensor hidraulik per pasagjer me kapacitet 1500-3000 Kg, me shpejtesi 0.15-0.63 m/s;

- Ashensor hidraulik per pasagjer me kapacitet 1500-3000 Kg, me shpejtesi 0.15 m/s;

- Ashensor elektrik per pasagjer me kapacitet 300-2000 Kg, me shpejtesi 1-1.6 m/s;

- Ashensor elektrik per pasagjer me kapacitet 300-1000 Kg, me shpejtesi 1 m/s;

- Ashensor elektrik per pasagjer me kapacitet 300-1425 Kg, me shpejtesi 1-2.5 m/s.


Ashensorët janë të llojeve dhe kapaciteve të ndryshme që përshtaten në përputhje me hapësirat dhe kërkesave të klientëve. Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë, eficencë dhe siguri maksimale dhe të prodhuara në përputhje me Direktivat Europiane.

 

Platforma Transportimi (Cargo)

Platformat Industriale janë me përmasa dhe kapacitete për të përballuar dhe lehtësuar punën në sektorë të ndryshëm të industrisë në fabrika, magazina, si dhe gjejnë përdorim edhe në Supermarkete, Qendra tregtare dhe Vende Parkimi.

 

Ashensorë për makina

Ofrojmë ashensorë makinash ku ndërtimi i tyre është menduar deri në detajet më të vogla, dhe janë zgjedhje ideale në parkime private dhe publike, për ofruar hyrjen dhe daljen për çdo automjet me siguri maksimale.

 

Ashensorë për mallra

Ofrojmë ashensor industrial, të cilet janë zgjedhje ideale për ndërtesat me funksion prodhimi dhe tregëtar. Karakterizohen nga siguria, estetika, fortësia, funksionaliteti dhe lehtësia e instalimit.

 

Shkallë Lëvizëse

Hasimaj Elevator Company ofron alternativa të ndryshme të shkallëve lëvizëse, duke iu përshtatur vendndodhjes së tyre (Qendra Tregtare, Aeroporte, Hapësira publike) për të menaxhuar fluksin e njerëzve në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë.


Tapete Lëvizës

Tapetet lëvizës janë zgjidhja ideale për të eleminuar distancat e mëdha. Hasimaj Elevator Company ofron modele të ndryshme të tapeteve lëvizëse duke kombinuar rehatinë me transportin vertikal, të sigurtë dhe të shpejtë.


Ashensorë Kuzhine (Dumbwaiters)

Këto ashensorë janë  të kapaciteteve të ndryshme dhe janë një zgjidhje ideale për t`u përdorur në   bar - kafe, restorante, pizzeri, hotele, spitale dhe në shtëpi banimi.

 

Ashensorë të pjerrët (Inclined-lifts)

Akses i bute ne nje peisazh te eger. Dizenjuar per tu perputhur ne harmoni perfekte me peisazhin perreth, ashensoret tane te pjerret risin levizshmerin nga çdo pengese natyrore qe mund tu dal ne rrugen e tyre.

 

Platformë PAK

Ofrojmë platforma PAK të cilat janë krijuar për ti shërbyer nevojave të veçanta të personave me aftesi te kufizuara në mjedise të brendshme dhe në mjedise të jashtme. Llojet e platformave PAK janë:

 

Platforme Stairlift janë forma më praktike e transportit në një shkallë. Ata mund të transportojnë karrige me rrota ose njerëz të ulur në karrigen e palosshme.

 

Chair Stairlift (Karrige ne Shkallë) janë një mënyrë ekonomike dhe e thjeshtë për të ngjitur shkallët në shtëpinë tuaj. Lehtë për tu instaluar, ata nuk kanë nevojë për ndonjë ndryshim strukturor në shkallët tuaja.

 

Platformat vertikale (Vertical Platformlift) mund të përdoren nga personat me karrike me rrota dhe nga këmbësorët. Ato paraqesin një alternative ekonomike për ashensorët me lartësi ngritëse të kufizuar.

 

Stairclimbers paraqesin një mënyrë shumë të thjeshtë për të transportuar  personat me karrige me rrota përgjatë shkallëve të drejta. Ato mund të transportohen ndërmjet shkallëve të ndryshme.

Sisteme Parkime për automjete

Hasimaj Elevator Company ofron sisteme të ndryshme parkimi për përdorim në Hapësirat publike, Rezidenciale, Qendrat Tregtare dhe Parkime private, pavarsisht hapësirave që mund të jenë të limituara. Sistemet e parkimit janë të certifikuara dhe konform Standarteve Europiane të sigurisë.


Pjesë këmbimi për ashensorë

Kompania jonë ofron pjesë këmbimi për cdo lloj dhe marke të ashensorëve si: Doppler S.A (marke Greke), Kleemann S.A (marke Greke), Fupa Lift Asansor (marke Turke).


Modernizim të ashensorëve

Hasimaj Elevator Company merr përsipër modernizimin për cdo markë/tipi ashensori, duke rritur nivelin e sigurisë për transportin vertikal të pasagjereve, duke përdor nje dizajn më modern për ashensorin, duke reduktuar kostot e mirëmbajtjes dhe duke ulur përdorimin e energjisë. Një ekip i specializuar dhe me përvojë punon vazhdimisht duke aplikuar zgjidhjet më të mira për cdo projekt.


Mirëmbajtje të ashensorëve

Mirëmbajtja e ashensorëve kryhet nga një ekip i specializuar dhe me eksperiencë në këtë fushë duke ofruar shërbim të dedikuar ndaj klientëve tanë 24 orë/ditë, në 365 ditë/vit. Kompania jonë ofron mirëmbajtje për të gjitha llojet e ashensorëve. Kemi për qëllim që të bëjmë mirëmbajtje periodike për të ulur sa më shumë praninë e defekteve, të kemi performancë të besueshme dhe të sigurt.

Shërbime

Tapet Levizes
Tapet Levizes
Shkalle Levizese
Shkalle Levizese
Ashensor Panoramik
Ashensor Panoramik
Ashensor Elektrik
Ashensor Elektrik
Ashensor me Dyer Gjysem Automatike
Ashensor me Dyer Gjysem Automatike
Ashensor Panoramik per Qender Tregetare
Ashensor Panoramik per Qender Tregetare
Ashensor per Spitale
Ashensor per Spitale
Dumbwaiter (Ashensor Kuzhine)
Dumbwaiter (Ashensor Kuzhine)
Ashensor Kuzhine per Restorante
Ashensor Kuzhine per Restorante
Sistem Karrige per Persona me Aftesi te Kufizuara
Sistem Karrige per Persona me Aftesi te Kufizuara
Mirembajtje dhe Asistence Teknike per Ashensore
Mirembajtje dhe Asistence Teknike per Ashensore
Modernizim te Ashensoreve
Modernizim te Ashensoreve
Pjese kembimi per ashensore
Pjese kembimi per ashensore
Platforme Transporti per Mallra
Platforme Transporti per Mallra
Platforme Transporti per Makina
Platforme Transporti per Makina
Ashensor per Makina
Ashensor per Makina
Platforme Vertikale per Persona me Aftesi te Kufizuara
Platforme Vertikale per Persona me Aftesi te Kufizuara
Sisteme Parkimi per Automjete
Sisteme Parkimi per Automjete
Kabine Ashensori Panoramike
Kabine Ashensori Panoramike
Kontruksion Metalik per Ashensore
Kontruksion Metalik per Ashensore
Butona per ashensore
Butona per ashensore
Instalim ashensori
Instalim ashensori
Montim vinci industrial
Montim vinci industrial
Montime ashensoresh
Montime ashensoresh
Furnizime me ashensore
Furnizime me ashensore
Ashensore Inclined, te pjerret
Ashensore Inclined, te pjerret
Karrige levizese per individe me aftesi te kufizuara
Karrige levizese per individe me aftesi te kufizuara
Platforma PAK per persona me aftesi te kufizuara
Platforma PAK per persona me aftesi te kufizuara
Platforma vertikale zhvendosjeje
Platforma vertikale zhvendosjeje
Tapete levizes per hapesira publike
Tapete levizes per hapesira publike

Katalogu

Katalog HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k
Katalog HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k
Katalog HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k
Katalog HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

Punë të kryera

Lid shpk
Lid shpk
Lotus Wellness Spa
Lotus Wellness Spa
Rezidenca Kodra E Diellit  2
Rezidenca Kodra E Diellit 2
Shkolla 9 Vjecare Kosova
Shkolla 9 Vjecare Kosova
Hotel Elite Palace
Hotel Elite Palace
Agikons shpk, Kodra Diellit
Agikons shpk, Kodra Diellit
Park Gate
Park Gate
Poliklinika Vlore
Poliklinika Vlore
Ashensor elektrik panoramik, Bar Kafe Xhaki
Ashensor elektrik panoramik, Bar Kafe Xhaki
MAI TAI Boutique Hotel
MAI TAI Boutique Hotel
Montim kabine ashensori ne ambient biznesi
Montim kabine ashensori ne ambient biznesi
Agi Kons Zona Perendimore
Agi Kons Zona Perendimore
Alvero Permet
Alvero Permet
Ames Shpk
Ames Shpk
Arjon Shpk
Arjon Shpk
Birra Tirana
Birra Tirana
Colombo Shpk
Colombo Shpk
Ditmar AF
Ditmar AF
Dora Residence
Dora Residence
ED Konstruksion
ED Konstruksion
Equos Resort
Equos Resort
Fabrika e Cimentos, Fushe Kruje
Fabrika e Cimentos, Fushe Kruje
Hako shpk
Hako shpk
Ledioni-GJ
Ledioni-GJ
Luara 1
Luara 1
Luara 2
Luara 2
Luminor Residence
Luminor Residence
Martini Konstruksion
Martini Konstruksion
Meko 98
Meko 98
Ministria e Mbrojtjes
Ministria e Mbrojtjes
Mustang Hotel Tirana
Mustang Hotel Tirana
Pallatet Cabej
Pallatet Cabej
Qendra Kombetare Terapeutike dhe Rehabilituese per Femijet
Qendra Kombetare Terapeutike dhe Rehabilituese per Femijet
Shimani Shpk
Shimani Shpk
Shkolla e mesme Beqir Cela
Shkolla e mesme Beqir Cela
Shkolla e mesme J.F Kennedy
Shkolla e mesme J.F Kennedy
Shkolla Nene Tereza
Shkolla Nene Tereza
Shkolla Profesionale Kamez
Shkolla Profesionale Kamez
Spitali Elbasan
Spitali Elbasan
Stadiumi Air Albania (Arena)
Stadiumi Air Albania (Arena)
Ultra Tech
Ultra Tech
Solued Shpk
Solued Shpk

Partnere

1-hasimaj-klemann2-hasimaj-doppler3-hasimaj-lehner

Punime te kryera

ó Fabrika e Cimentos Fushe Kruje, 1 ashensor me kapacitet 2.000 kg, 120 m e larte. 

ó Meko 98, 1 ashensor me kapacitet 1600 kg.

ó Bar Kafe Xhaki, 1 ashensor panoramik me kapacitet 450 kg.

ó Hotel Mustang, 1 ashensor me kapacitet 450 kg.

ó Lotus Spa, 1 ashensor me kapacitet 375 kg.

ó Hotel MAI - TAI, 1 ashensor me kapacitet 375 kg.

ó LID shpk, 1 ashensor me kapacitet 630 kg.

ó Shkolla ”Kosova”, 1 ashensor me kapacitet 630kg.

ó Hotel Elite Palace, 1 ashensor me kapacitet 375 kg.

ó Rezidenca Kodra e Diellit 2, 10 ashensore me kapacitet 300-375 kg. 

ó Shkolla Profesionale “Beqir Cela”, 1 ashensor me kapacitet 600 kg. 

ó AGRI CONSTRUCTION, 2 ashensor me kapacitet 450 kg dhe 100 kg, 2 ndalesa.

ó EQUOS RESORT, 2 ashensore me kapacitet 450 kg, 3 dhe 4 ndalesa secili. 

ó Shkolla “Nënë Tereza” 1 ashensor me kapacitet 630 kg, 5 ndalesa.

ó “J. F. Kennedy”, 1 ashensor me kapacitet 630 kg, 4 ndalesa.

ó AGI KONS SH.P.K objekte te perendimit, 8 ashensore me kapacitet 450 kg, 8 dhe 9 ndalesa.

ó AGI KONS SH.P.K ne Rr.Myslym Shyre, 1 ashensore me kapacitet 630 kg, 15 ndalesa.

ó DITMAR-AF SH.P.K, 1 ashensore me kapacitet 450 kg, 8 ndalesa.

ó LUMINOR RESIDENCE ne TEG, 19 ashensore me kapacitet 375 kg, 4 ndalesa. 

ó Hako shpk, 4 ashensore me kapacitet nga 1.000 kg.

ó Shimani shpk 1 ashensor me kapacitet 1.800 kg.

ó Hotel Alvero, 1 ashensor panoramik me kapacitet 450kg.

ó ULTRATECH Sh.P.K, 3 ashensore me kapacitet 450 kg, 10 ndalesa secili dhe 2 ashensor makinash me kapacitet 3000 kg secili. 

ó Ministria e Mbrojtjes, 1 ashensor me kapacitet 480 kg

ó Solued shpk, 1 ashensor me kapacitet 2.500 kg.

ó ED KONSTRUKSION Sh.P.K, 1 ashensor me kapacitet 630 kg, 5 ndalesa.

ó ED KONSTRUKSION Sh.P.K, 1 ashensor me kapacitet 450 kg, 11 ndalesa.

ó ED KONSTRUKSION Sh.P.K, 1 ashensor me kapacitet 450 Kg, per parkimin e kopshtit Zoologjik Tirane. 

ó Shkolla Profesionale Kamez, 1 ashensor me kapacitet 450 kg.

ó Ledion Gj, 2 ashensorë me kapacitet 450 kg, 15 ndalesa secili.

ó A.M.E.S Sh.P.K, 2 ashensorë me kapacitet 450 kg, 11 ndalesa secili.

ó ALBSTAR (Arjon shpk), 1 ashensor me kapacitet 825 kg.

ó Spitali i Ri i Elbasanit, 2 Ashensore me kapacitet 2.500 kg, 33 persona, 1 Ashensor ushqimi. 

ó Birra Tirana, 1 ashensor me kapacitet 1.000 kg.

ó MARTINI KONSTRUKSION 1 ashensor me kapacitet 450 Kg, 4 ndalesa. 

Certifikime

 

Expo City Panair