Secondary Adv

Start Reklama

 

Përshkrimi

Mirë se vini në Start Reklama – Destinacioni juaj kryesor për zgjidhje inovative reklamimi

Start Reklama, një forcë dinamike në fushën e reklamave, ndërtimeve, printimit dixhital dhe produkteve promocionale. E themeluar në vitin 2012 nga një vizionar i industrisë me një përvojë të pasur të grumbulluar mbi 12 vjet duke punuar për një kompani të shquar Evropiane, Start Reklama është e përkushtuar të vendosë standarde të reja në tregun Shqiptar duke ndërthurur pa probleme ekspertizën, inovacionin dhe standardet Evropiane.

 

Udhëtimi ynë filloi me një qëllim të thjeshtë por ambicioz: të krijojmë një kompani që jo vetëm përmbush, por tejkalon pritshmëritë e klientëve tanë. Duke u mbështetur në përvojën e gjerë të themeluesit, Start Reklama është shndërruar në një partner të besuar për disa nga kompanitë më të mëdha në tregun Shqiptar. Angazhimi ynë për përsosmërinë dhe kënaqësinë e klientit na ka çuar në krye të industrisë, duke na fituar një reputacion për besueshmërinë, cilësinë dhe zgjidhjet më të fundit.

Në zemër të suksesit të Start Reklama është një ekip i pasionuar profesionistësh të përkushtuar për të sjellë në jetë idetë. Ne besojmë në fuqinë e kreativitetit dhe të të menduarit strategjik, duke shfrytëzuar aftësitë tona për të krijuar fushata reklamuese me ndikim, ndërtime inovative, printime dixhitale mahnitëse dhe një gamë të larmishme produktesh promovuese.

Si një kompani e rrënjosur thellë në standardet Evropiane, ne mbajmë një angazhim për kontrollin e cilësisë, praktikat etike të biznesit dhe përmirësimin e vazhdueshëm. Përkushtimi ynë i palëkundur ndaj ekselencës jo vetëm që ka fituar besimin e klientëve tanë, por gjithashtu na ka pozicionuar si lider në fushën e reklamave dhe ndërtimit në Shqipëri.

Në botën gjithnjë në zhvillim të marketingut dhe promovimit, Start Reklama qëndron si një fener inovacioni dhe besueshmërie. Ne lulëzojmë në sfidat, duke përqafuar çdo projekt me entuziazëm dhe vendosmëri për të tejkaluar pritshmëritë. Pavarësisht nëse jeni një korporatë shumëkombëshe ose një biznes lokal, ne i përshtatim shërbimet tona për të përmbushur nevojat tuaja unike, duke siguruar që vizioni juaj jo vetëm të realizohet, por edhe të ngrihet.

Eksploroni aspektet e ndryshme të Start Reklama – ku kreativiteti takohet me saktësinë dhe idetë shëndërrohen në realitete me ndikim. Bashkohuni me ne në këtë rrugëtim ndërsa vazhdojmë të ripërcaktojmë peizazhin e reklamave, ndërtimeve, printimit dixhital dhe produkteve promocionale në Shqipëri dhe më gjerë.

Çfarë ofron

- BRANDIME INDOR
- BRANDIME MAKINASH
- BRANDIME OUTDOOR
- EKSPOZITOR
- GËRMA 3D
- PROMOCIONALE
- SINJALISTIKË E BRENDSHME & E JASHTME
- SKENOGRAFI
- TABELA ETALBONDI
- TABELA NDRIÇUESE
- TABELA NË SERI

Shërbime

Brandim fasadash
Brandim fasadash
Brandim me adesiv per xhama makinash
Brandim me adesiv per xhama makinash
Brandim stendash per evente
Brandim stendash per evente
Brandime Automjetesh, Furgon, Kamion
Brandime Automjetesh, Furgon, Kamion
Brandime Indoor
Brandime Indoor
Dekore per evente
Dekore per evente
Forex, Multistrade,  MDF, Mecaxnix, Hekur
Forex, Multistrade, MDF, Mecaxnix, Hekur
Germa 3D me ndricim ose pa ndricim
Germa 3D me ndricim ose pa ndricim
Kompani per skenografi
Kompani per skenografi
Lightboxe me cope textil print UV
Lightboxe me cope textil print UV
Printim kartevizitash
Printim kartevizitash
Printim reklmash ne seri
Printim reklmash ne seri
Printime dhe Reklama per evente
Printime dhe Reklama per evente
Printime ne stilolapsa, cakmake, bluza, medalione, flamura, kapele, byrzylyke
Printime ne stilolapsa, cakmake, bluza, medalione, flamura, kapele, byrzylyke
Printime per fasada
Printime per fasada
Prodhim flamuj te gjitha dimensioneve
Prodhim flamuj te gjitha dimensioneve
Prodhim Reklama Tabela Ndricuese
Prodhim Reklama Tabela Ndricuese
Prodhim reklamash me konstruksion metalik
Prodhim reklamash me konstruksion metalik
Prodhim reklamash per biznese
Prodhim reklamash per biznese
Prodhim sinjalisitka te brendshme
Prodhim sinjalisitka te brendshme
Prodhimi i expozitoreve
Prodhimi i expozitoreve
Produkte promocionale
Produkte promocionale
Reklama me etalbond
Reklama me etalbond
Sinjalistika te brendshme per hoteleri, klinika  mjeksore, spitale, institucione shteterore, resorte
Sinjalistika te brendshme per hoteleri, klinika mjeksore, spitale, institucione shteterore, resorte
Skenografi per evente
Skenografi per evente

Punë të kryera

Remax
Remax
ADF
ADF
Big Market
Big Market
Century 21
Century 21
Coca Cola
Coca Cola
Fish City
Fish City
Kika
Kika
Kombinati i Sheqerit 8 nentori Maliq
Kombinati i Sheqerit 8 nentori Maliq
Lindi-AL
Lindi-AL
Matrix Konstruksion
Matrix Konstruksion
One
One
Sali Elektrik
Sali Elektrik
Sensity Coffe
Sensity Coffe
Tring
Tring
VM Hotel
VM Hotel

Teknologjia

PRINTER MUTOH EXPRET JET 1641 SR

Ky printer ofron bojën e bardhe  dhe përdorime të llakut kjo bën të mundur printimin në cdo material roll. Cilesi maksimale printimi dhe ngjyra të nderzura që bëjnë dhe diferencen me cdo printim tjetër. Perdorimi i llakut jep pjesë të ndryshme të printimit me shkëlqim dhe reliev  ky printer na mundëson dhe  printimin e materialeve me ngyra  fal bojës së bardhe që përdor gjë që nuk ishte e mundur më para disa kohesh ajo që e bën akoma të vecantë këtë printer është cilesia   letrës murale dhe kanavaces për piktura.

 

PRINTER MUTOH VALUEJET XPERTJET VITI 2023

Printer me bojërat më të fundit ekologjike me cilësi absolute printimi, sidomos për tabelat ndriçuese. Materialet e printimit në këtë printer mund të aplikohen 3 orë pas printimit, zgjidhje e shkëlqyer për raster emergjente.

 

PRINTER MUTOH VALUEJET 1624

Printer me bojra ekologjike dhe me cilësi shumë të mirë printimi. Printon çdo material Roll të bardhë dhe ky printer ofron mundësinë e një çmimi më ekonomik në krahësim me të tjerët por në cilësi shumë të mirë.

 

SET SISER PER STAMPIM BLUZASH, FILXHAN DHE KAPELE

Ky printer mundëson printimin me bojra sublimimi të cilat më pas trasferohen me të nxehtë në copa të ndryshme. Këto copa përdorën për prodhimin e bluzave, këmishave, pantallonave, veshjeve të ndyshme, kapeleve çantave dhe një pafundësi produktesh të tjera.

 

PRINTER MUTOH FLATBED UV LED

Ky printer na jep mundësinë të printojmë çdo material promocional . Printon deri në minimumin e madhësis së shkrimit me cilësi maksimale printime preacizon në perfeksion, kartolina, stilolapsa, kartvizita, burzylyk, bexha, karta me chip, karta abonimi dhe një pafundësi produktesh.

 

ROLL-UP ADHESIVE PLASTICIZER 1.6M

Printer industrial me gjerësi printimi 2.05m. Ky printer ofron cilësi shumë të mirë printimi për ambjente të jashtme. Përdoret për sipërfaqe të mëdha printimi dhe boja e tij është shumë rezistente për një kohë të gjatë.

 

PRINTER MUTON 3.2 INDUSTRIAL

Printer indsutrial me gjerësi printimi 3.2 metra, me cilësi shumë të mirë  me bojra rezistente për ambjente të jashtme. Ofron cilësi me çmime ekonomike.

 

CNC - ROUTER- (FREZA)

CNC – ROUTER paisje prerëse dixhitale me format 3.2m x 2.2m. Kjo pajisje bën të mundur prerjen e të gjithave Franteriaceve me format e dëshiruara.

 

CNC LASER

Lazer për prerjen e materialeve plastike dhe të drurit, gjithashtu pret dhe bën engrave me precizion milimetrik.

 

SUMMA CUTTER SERIA 52

Pajisje prerëse për adezivët. Seria 52 e kësaj pajisjeje ka gjerësi 160cm dhe kokë tagentiale e cila bën dhe prerje me mënyrë perfekte pa dëmtuar materialin. Ofron shpejtësi në prerje, gjithashtu mundëson prerjen e materialeve të printuara me gjerësi 160cm.

 

SUMMA CUTTER 60CM

Kjo pajisje përdoret për prerje e stikerave të ndryshëm dhe logove në Flex për stampime.

 

PLASTIFIKUES I NXEHTE

Kjo pajise bën të mundur prerjen e stikerave dhe printimeve në letër.

 

PRERESE MONYI AXITONIO TEXTILE 100x150

Prerëse tekstile me format 100×150 shërben për stampimin e printime te sublimi në copat tekstile.

 

PELEMAX CASEMAKER

Paisje që shërben për veshjen e dhuratave sipas dizanjit të zgjedhur, gjithashtu mund të bëhet mbi dhe me lëkurë ose imitim lëkure.

 

SET STAMPIMI

Seti i stampimit përbëhet nga presa për stampimin e bluzeve, çantave, këpuceve, filxhanëve etj.

 

ROBOT LAISER PER BANER

Kjo pajisje shërben për ngjyrosjen e banerave dhe meshes për të realizuar siperfaqe të mëdha me printime. Ka rezultat të shkëlqyer dhe i reziston kohës.

 

TERMO FORMA

Termo forma bën të mundur prodhimin e gërmave 3D dhe tabelave të ndryshme të cilave u jepet forma duke e nxehur në temperaturë 250 gradë dhe duke e frezuar sipas kallupit të përgatitur.

 

KALANDER PER LAKIMIM HEKURI

Kjo pajisje shërben për lakimin e hekurit sipas formës së dëshiruar.

 

ROLAND EGX 350 EMGROVER

CNC roter format të vogël për gdhendje me precizion të lartë.

 

KALANDER PER LAKIM HEKURI

CNC plasmat cutter shërben për prerjen e të gjitha llojeve të llamarinës të cilat mund të përdoren për reklama dhe dekorime të ndryshme.

 

KALANDER PER LAKIM HEKURI

Kjo pajisje shërben për laminimin e adezivit. Laminimi e bën adezivin më jetëgjatë dhe e mbron nga rrezet e diellit dhe mund të lahet pa merakun e dëmtimit të bojës.