Secondary Adv

GeoTech Albania

 

Përshkrimi

GeoTech Albania sh.p.k. ёshtё pёrfaqёsues ekskluziv i TOPCON & SOKKIA L.t.d nё Shqipёri dhe Kosovё. Nёse ёshtё fjala pёr nevojat e kompanive tё ndёrtimit, njёsive tё survejimit, qendrave industriale, profesionistёve dhe praktikantёve pёr:

 

-Njohuri dhe informacion
-Instrumenta gjeodezikё precizё dhe tё besueshёm
-Servisim dhe kalibrim
-Praktika tё suksesshme dhe trajnime efikasё
-Zgjidhje tё reja dhe tё qёndrueshme pёr sfidat e tyre

 

Misioni
GeoTech sjell TOPCON & SOKKIA-n nё tregun shqiptar dhe kosovar, pёr tё pёrmbushur nevojёn e sektorit tё ndёrtimit, industrisё dhe konsulencёs topografike pёr instrumenta gjeodezikё, duke besuar nё koston mё tё ulёt tё zotёrimit.

 

Vizioni
GeoTech dёshiron tё jetё partneri mё i besueshёm i industrisё sё ndёrtimit, prodhimit dhe konsulencёs topografike nё Shqipёri dhe Kosovё nё aplikacionet gjeodezike.

 

Premtimi i Markёs
Premtimi ynё ёshtё ‘saktёsi dhe besueshmёri’. Ai shpreh angazhimin tonё pёr tё ofruar produkte dhe zgjidhje qё janё jashtёzakonisht tё sakta, tё besueshme dhe tё projektuara pёr tё pёrmbushur nevojat e klientёve tanё nё fushat tona tё veprimtarisё: survejim dhe matje nё ndёrtim e industri.

Çfarë ofron

Me mbёshtetjen, ekspertizёn, fondin informativ, instrumentat dhe softuerat e  TOPCON & SOKKIA L.t.d , GeoTech sjell nё Shqipёri fokusin njёshekullor nё pёrpjekjet pёr krijimin e instrumentave matёs tё saktё, tё besueshёm dhe cilёsorё pёr industrinё dhe ndёrtimin TOPCON & SOKKIA ёshtё lider botnor nё kёrkimin, ideimin, zhvillimin dhe ofrimin e zgjidhjeve tё qёndrueshme dhe funksionale tё bizneseve dhe individёve pёr metodologji, praktika, pajisje dhe softuerave gjeodezike. Pёr herё tё parё nё Shqipёri dhe Kosovё, GeoTech sjell TOPCON & SOKKIA pёr tё kryer tё njёjtёn detyrё: tё udhёheqё tregun e instrumentave dhe metodologjive gjeodezike, duke emancipuar ofertёn.

 

Ne GeoTech Albania sh.p.k. do te gjeni produkte si:

Marresat GNSS - GPS
Stacion Total
Reflectorless/Prism
Motorizuar/Robotik
Moniterime/Inxhinieri e larte
Kontroller / Tastiera
Laser Skaner 3D
Nivela
Dixhitale
Manuale

 

Servisim dhe Riparim

Me ekspertët tanë të shërbimit në Kosovë dhe Shqipëri, GeoTECH kombinon përvojën dhe kualifikimet, kjo e bënë të pakrahasueshëm në regjionin tonë. Teknikët tanë janë trainuar nga prodhuesi SOKKIA dhe certifikuar nga ata, për të dhënë siguri të lartë në cilësi dhe shërbim, kjo shmang koston dhe kohën e gjatë të pritjeve, duke mospatur nevojë për të transportuar pajisjet përtej kufijve ndërkombëtarë.

Me puntorinë tonë më të avansuar në rajon, kjo e bënë GeoTECH Service Center një nga serviset më të besueshëm, më të shpejtë dhe me efikas të mundshëm.

Mirёmbajta, riparimi dhe kalibrimi i instrumentave tё survejimit

Shumё klientё kёrkojnё njё cilёsi tё lartё nё riparimin, mirёmbajtjen dhe kalibrimin e instrumentave tё survejimit. Kёto procese duhet tё jenё tё kuptueshme, tё thjeshta dhe tё realizueshme sipas standarteve tё cilёsisё sё lartё.

Tё gjitha llojёt e instrumentave tё survejimit mund tё realizohen nё qendrёn e servisit pranё GeoTECH. Sistemi i zhvilluar posaçёrisht e bёn tё mundur qё tё kryhen detyrat e mirёmbajtjes sё njё numri tё madh instrumentash.

Qendra e Servisit GeoTECH ёshtё e pajisur me sisteme tё ndryshme pёr kalibrimin e instrumentave qё vihen nё fuksion sidomos pёr kalibrimin e instrumentave tё survejimit. Kёtu pёrfshihen:

    Nje sistem – I plote I kalibrimit optik, per kontrollin dhe kalibrim e te gjitha tipeve te instrumentave gjeodezik.
    Kolimatori i EDM-se “LT-CB-30 Vertical Collimator Frame’’ pёr kalibrimin e e lazerit (EDM) tek stacionet total, njё sistem unik ne llojin e tij nё rajon!
    Njё sistem- “zero-baseline” pёr kontroll tё marrёsit GNSS.
    Njё sistem – I plotё i kalibrimit automatik me lazer, pёr kontrollin, rregullimin dhe kalibrimin e tё gjitha tipeve tё lazerave rrotullues.

Shërbime

Stacione totale te motorrizuar per matje topografike
Stacione totale te motorrizuar per matje topografike
Stacione totale per konstruksion tunelesh
Stacione totale per konstruksion tunelesh
Stacion total ne shitje
Stacion total ne shitje
Stacion total robotik
Stacion total robotik
Stacion total per ndertim
Stacion total per ndertim
Stacion total i motorrizuar
Stacion total i motorrizuar
Pajisje topografike
Pajisje topografike
Nivele vet horizontues
Nivele vet horizontues
Nivela gjeodezik manual dhe dixhital
Nivela gjeodezik manual dhe dixhital
Marresa gps dhe gnss per matje topografike
Marresa gps dhe gnss per matje topografike
Marresa gnss per matje topografike
Marresa gnss per matje topografike
Lazera ndertimi topografik 3D
Lazera ndertimi topografik 3D
Kontrollera per gps
Kontrollera per gps
Instrumenta Topografik TOPCON
Instrumenta Topografik TOPCON
Instrumenta Gjeodezik SOKKIA
Instrumenta Gjeodezik SOKKIA
Paisje GPS profesionale
Paisje GPS profesionale
Tableta, tastiera per punime gjeodezike, topografike
Tableta, tastiera per punime gjeodezike, topografike
Dron per fotografi 3D
Dron per fotografi 3D
Instrumenta per matje topografike
Instrumenta per matje topografike
Marresa per rilevime
Marresa per rilevime
Marresa gps
Marresa gps
Pajisje gjeodezike
Pajisje gjeodezike
Servis per instrumenta gjeodezik
Servis per instrumenta gjeodezik
Servis per pajisje topografike
Servis per pajisje topografike
Skanime topografike
Skanime topografike

Partnere

geotech-partnere-1geotech-partnere-2geotech-partnere-3

Video

Filiali Kosove