Secondary Adv

Ibra Cement

 

Përshkrimi

Ibra Cement është fabrika e prodhimit të pllakave Cimentato. Kompania është furnizues në të gjithë Shqipërinë për kompanitë në fushën e ndërtimit dhe të gipsit.Pikat e shitjes ndodhen nga Shkodra deri në Sarandë. Ibra Cement është një pllakë e veshur nga të dy anët me rrjetë fibër glass 145gr/m2 me përmbajtje polisteroli, cimento, adetive te ndryshme si kunder lageshtires dhe temperaturave te larta dhe materiale të lehtësuara, me dimensione 200cm x 120cm x 1.2cm = 2.4m2 pllakë, pesha 12.5 kg/m2. Kompania ofron dhe montimin e pllakave ne objektet përkatëse.

Çfarë ofron

Pllaka Ibra Cement ka perdorim ne veshje  tavane , mure , konstruksione metalike , veshje ne dru dhe ne veshje me polisterol /polistiren .

Avantazhet e Ibra Cement janë:
-Perberesit per realizimin e pllakes Ibra jane te certifikuara .
-ka teper lehtesi ne prerje dhe ne montim , krahasuar me pllakat qe jane ne treg.
-E qëndrueshme nga përkuljet dhe goditjet.
-Fale formules kimike pllaka Ibra nuk shperbehet .
-E pa depertueshme nga uji dhe kushtet atmosferike.

 

Ndër të tjera, Ibra Cement ofron një sërë produktesh të sektorit të ndërtimit nga kompanitë më të mirënjohura si: Knauf, Dast, Fibran, Izocam, Vechro, Vivechrom, Afix, 

Gama e gjerë e produkteve përfshin:

- Pllaka Gipsi Kanuf

- Polisterol EPS, XPS

- Lesh xhami (Pambuk xhami), Rrjeta xhami

- Hidroizolues

- Profile gipsi

- Korniza, rozeta polisteroli

- Aksesorë fiksimi 

- Bojra cilësore Vivechrom, Vechro

- Suva, stuko, kolle

Shërbime

Fabrike per prodhimin e pllakes cimentato
Fabrike per prodhimin e pllakes cimentato
Montim i pllakave cimentato ne objekte perkatese
Montim i pllakave cimentato ne objekte perkatese
Pllaka cimentato 12.5 kg per m2
Pllaka cimentato 12.5 kg per m2
Pllaka cimentato Ibra
Pllaka cimentato Ibra
Pllaka cimentato per konstruksione metalike
Pllaka cimentato per konstruksione metalike
Pllaka cimentato per shitje
Pllaka cimentato per shitje
Pllaka cimentato rezistente ndaj kushteve atmosferike
Pllaka cimentato rezistente ndaj kushteve atmosferike
Pllaka me cimento cimentato rezistente ndaj zjarrit
Pllaka me cimento cimentato rezistente ndaj zjarrit
Pllake ciemntato per veshje muresh
Pllake ciemntato per veshje muresh
Pllake cimentato e veshur ne te dyja anet me rrjete fiber glass
Pllake cimentato e veshur ne te dyja anet me rrjete fiber glass
Pllake cimentato kunder lageshtires
Pllake cimentato kunder lageshtires
Pllake cimentato me permbajtje polisteroli dhe cimento
Pllake cimentato me permbajtje polisteroli dhe cimento
Shitje pllakash cimentato
Shitje pllakash cimentato
Dekorime fasadash
Dekorime fasadash
Pllaka cimentato per fasada termike
Pllaka cimentato per fasada termike
Pllaka cimentato per sisteme kapot
Pllaka cimentato per sisteme kapot
Veshje me pllake cementato
Veshje me pllake cementato
Veshje tavanesh te varura
Veshje tavanesh te varura
Bojra te gjitha llojeve Vivechrom
Bojra te gjitha llojeve Vivechrom
Fibran Polisterol XPS
Fibran Polisterol XPS
Lesh per izolim Fibran
Lesh per izolim Fibran
Lesh xhami (Pambuk xhami) Knauf
Lesh xhami (Pambuk xhami) Knauf
Materiale ndertimi DAST
Materiale ndertimi DAST
Pllaka cimentato rezistente ndaj faktoreve te jashtem
Pllaka cimentato rezistente ndaj faktoreve te jashtem
Pllake gipsi e thjeshte Knauf
Pllake gipsi e thjeshte Knauf
Polisterol Eps
Polisterol Eps
Prodhim pllakash cimentato ne Shqiperi
Prodhim pllakash cimentato ne Shqiperi
Prodhim rrjeta xhami
Prodhim rrjeta xhami
Suva gipsi Fugenfulle Knauf
Suva gipsi Fugenfulle Knauf
Pllaka cimentato me kend te perforcuar, Rrjete fiber xhami, Berthame cimento dhe element termoizolues
Pllaka cimentato me kend te perforcuar, Rrjete fiber xhami, Berthame cimento dhe element termoizolues

Historiku

Ibra Cement zhvillon aktivitetin që nga viti 2012 në prodhimin e pllakave të cimentatos me përmasat 200cm x 120cm x 1.2cm = 2.4m2 pllakë. Me peshë 30kg, kjo pllakë është tepër e lehtë në punim dhe montim madje nuk ka nevojë as për prerje me gurë fresibel. Pllaka  cimentato IBRA është e veshur nga te dyja anet me rrjetë fibër glass 145gr/m2. Prodhimi cilësor e bën këtë pllakë të pa djegshme, me veti kundra lagështirës dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike.  Specialistet e prodhimit kane marre trajnime ne Austri. Kompania ka kryer gjatë gjithë këtyre viteve punime pothuajse në të gjithë territorin Shqiptar.

Punë të kryera

Ibra Cement1536134908
Ibra Cement1536135006
Ibra Cement1536135018
Punime me korniza gipsi per mure te brendshme
Punime me korniza gipsi per mure te brendshme
Lyerje me dekoracion
Lyerje me dekoracion
Dekorim muresh me korniza gipsi
Dekorim muresh me korniza gipsi
Dekor muresh me korniza allcie
Dekor muresh me korniza allcie
Rolling Hills, Lyerje me boje Ekologjike
Rolling Hills, Lyerje me boje Ekologjike
Lyerje me Boje,  rezistente ndaj faktoreve te jashtem
Lyerje me Boje, rezistente ndaj faktoreve te jashtem

Partnere

akifixFibranIzocamKnauf

Magazina

Video

Filial - Vore, Tirane