Secondary Adv

Kastrati Group

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

KASTRATI GROUP eshte nje kompani lider e pavarur dhe ne pronesi private, e bazuar ne Shqiperi. Kompania eshte themeluar ne fillim te viteve 1990 ne Shqiperi. Permes rrjetit tone dhe zyrave perfaqesuese, ne jemi te mirepozicionuar ne te gjithe rajonet me te rendesishem ne mbare boten. Megjithate, Ballkani, Adriatiku dhe Mediterrani Lindor jane bazat historike te tregtise se kompanise tone.

 

Ne synojme te mbeshtesim rritje ekonomike afatgjate, stabilitet social, mireqenie dhe progres ne rajonin ne te cilin operojme, gjithashtu te kujdesemi per natyren dhe te sigurojme perdorim sa me efektiv te resurseve natyrore. Ne duam te arrijme rritje te qendrueshme dhe afatgjate te biznesit tone, duke e transformuar KASTRATI GROUP ne nje kompani lider ne rajon ne fushen e energjise. Ne duam te jemi nje furnitor i besueshem i hidrokarbureve ne tregun nderkombetar te energjise. KASTRATI GROUP i ka vene vetes synime per te krijuar vlera re reja, per te mbajtur e konsoliduar stabilitetin e biznesit dhe lidershipin ne tregun Shqiptare te karburanteve.

 

KASTRATI GROUP do te perdori te gjithe mjetet ne dispozicion per te arritur keto synime, duke perfshire perpjekjet per te ulur kostot, rritjen e efikasitetit operacional, permiresimin e cilesise se produktit dhe te sherbimit, si dhe venien ne perdorim te teknologjive me te fundit. Strategjia jone bazohet ne rritje afatgjate te kontrolluar dhe mbeshtetese, duke u bazuar ne menaxhimin strikt te rrezikut. Keto cilesi sigurojme nje platforme solide per aktivitetet tona tregtare. Pavaresia jone na ben te mundur qe te ndjekim synime afatgjata veçmas tendencave afatshkurtra te tregjeve.

Çfarë ofron

KASTRATI GROUP tregton karburante duke perfshire biodiesel ne te gjitha rajonet e rendesishme te kesaj zone, gjithmone duke kerkuar nje rritje afatgjate te shendoshe. Per me shume se 20 vjet,  suksesi i KASTRATI GROUP eshte rritur gjithmone nga fleksibiliteti, menaxhimi strikt i rrezikut, dhe fokusi ne tregtine e produkteve fizike te naftes, magazinim dhe shperndarjen. Sot, bizneset tona perfshijne tregtine nderkombetare, importing dhe shitjen me shumice te produkteve te naftes, biodiesel gjithashtu pika karburanti, shitjen e gazit per ngrohje, lubrifikanteve dhe bunkering(furnizimi me karburant i anijeve). Qe nga themelimi i kompanise deri ne ditet e sotme volumi i shitjeve eshte ne rritje konstante.

 

Si nje kompani e orientuar drejt tregut, ne perfitojme ne menyre te plote dhe te menjehershme nga çdo mundesi qe na jepet. Ne menyre konstante ne kerkojme sinergjite e brendshme dhe perqendrohemi tek kompetencat tona. Forca tona: dija dhe eksperienca, mendimi individual dhe menaxherial, dhe nje strukture e sheshte per marrjen e vendimeve, e bejne KASTRATI GROUP nje partner te fuqishem dhe fleksibel. Kastrati Group, krijuar mbi vlera ekselence është një ndër investitorët më të mëdhenj në vend dhe rajon.  Përpara 25-viteve kjo kompani e filloi aktivitetin e saj, me tregtimin e hidrokarbureve duke krijuar në vitin 1992 shoqërinë Kastrati sh.p.k., që është dhe guri i themelit të Kastrati Group. Me parimin se diversiteti i gamës së shërbimeve forcon, gjatë viteve Kastrati Group u zhvillua më tej me shoqëritë Kastrati sh.a., Auto Star Albania sh.a, Albsig sh.a, Hotel Continental, Shmel Express, KST Advertising, Albanian Highway Concession etj.  Rrethuar me njerëz që ndajmë besimin dhe përkushtimin rreth një qellimi të përbashkët bëhet i mundur realizimi i cdo projekti me sukses. Kjo është një kulturë me vlera të mëdha që e bën Kastrati Group konkurues, elastik dhe të aftë për tu zhvilluar vazhdimisht në përmbushjen e nevojave të tregut. Tashmë me të tjera projekte ambicioze sepse Kastrati Group është energjia e dëshirave.

Shërbime

Rafineri nafte
Rafineri nafte
Funizim me karburant per mjete detare
Funizim me karburant per mjete detare
Furnizim me karburant per avione dhe mjete ajrore
Furnizim me karburant per avione dhe mjete ajrore
Pika karburanti
Pika karburanti
Import Export nafte
Import Export nafte
Tregti gazi LPG me shumice dhe pakice
Tregti gazi LPG me shumice dhe pakice
Tregti nafte dhe benzine
Tregti nafte dhe benzine
Rrjet i dyqane Shmel Express
Rrjet i dyqane Shmel Express
Sherbime hotelerie
Sherbime hotelerie
Shitje apartamentesh
Shitje apartamentesh
Shitje zyrash dh apartamentesh
Shitje zyrash dh apartamentesh
Shitje karburanti me shumice dhe pakice
Shitje karburanti me shumice dhe pakice
Ambjente banimi per shitje
Ambjente banimi per shitje
Ambjente zyra bashkekohore
Ambjente zyra bashkekohore
Komplekse rezidenciale
Komplekse rezidenciale
Ndertim godina banimi dhe tregtare
Ndertim godina banimi dhe tregtare
Ndertim kompleksesh rezidenciale
Ndertim kompleksesh rezidenciale
Ndertime civile
Ndertime civile
Ndertim automobilisitik
Ndertim automobilisitik
Tregti e vajrave industriale
Tregti e vajrave industriale

Down Town 1

Downtown One është një ndërtim polifunksional 37 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nëntokë, i pozicionuar në zemër të Tiranës. Në këtë ndërtesë me sipërfaqe 78’000m2 gjeni një kombinim ideal i apartamenteve, zyrave, ambjenteve tregtare dhe shërbimeve e lehtësirave. Downtown One është i pari projekt në Shqipëri i cili sjell risi në funksionalitet, arkitekturë, parametra ndërtimi dhe i regjistruar në programin e ndërtesave në harmoni me mjedisin LEED®. Projekti, i cili do të jetë ndërtimi më i lartë në Shqipëri me një lartësi prej 144m, do të jetë plotësisht funksional në vitin 2024.

•    Vendndodhja: Bulevardi “Bajram Curri”
•    Website zyrtar: www.dt1.al
•    Videotour: https://www.youtube.com/watch?v=LFXJJEYK61Q&t=16s

Garden Residence Turdiu

Garden Residence Turdiu është një kompleks banimi me 9 ndërtesa kryesore me 7, 8, 11 dhe 12 kate mbi tokë dhe kate parkimi nëntokë. Kompleksi ofron hapësira rekreative për banorët, një pishinë të përbashkët, një kënd lojrash për fëmijët dhe shumë shërbime e lehtësira për jetesë të qetë në komunitet. Ky projekt zhvillohet në partneritet me AK Shpk dhe ofron apartamente, ambjente tregtare dhe hapësira parkimi.

•    Vendndodhja: “Ish-Fusha e Aviacionit”
•    Afati i përfundimit: 2022
•    Sipërfaqe totale ndërtimi: 140’000m2