Secondary Adv

Superior Klima

 

Përshkrimi

Eksluzivitet i vetëm i Fujitsu dhe Cooper & Hunter

Superior Klima operon në tregun Shqiptar në projektimin dhe zbatimin e ajrit të kondicionuar, ventilimit, sistemeve të ngrohje-ftohje me aplikime në ndërtesa të ndryshme. Kompania përfaqëson më së miri markat lidër në fushën e kondicionimit në sajë të një eksperience shumëvjecare në treg. Në ditët e sotme një rol të rëndësishëm luajnë produktet me energji-efektive për një ngrohje të përshtatshme dhe ajër të kondicionuar, në të gjitha sektorët. Cilësinë e lartë të jetesës tashmë mund ta kombinoni me ekonominë e burimeve në sajë të teknologjisë më të fundit inverter të ofruar nga Superior Klima. Në aplikimet e saj, produktet e Superior Klima paraqesin gjatë gjithë vitit zgjidhje moderne. Pajisjet e ajrit të kondicionuar dhe sistemet për ftohje-ngrohje janë ideale, ndërsa pompat e ngrohjes ajër-ajër përfaqësojnë një alternativë të vërtetë për ngrohjen elektrike.

Çfarë ofron

Kompania Fujitsu Superior Klima, me një eksperiencë shumë vjecare ofron një shumëllojshmëri produktesh dhe shërbimesh në sistemin e ngrohje - ftohjes si: Ventilim; Kondicionim; Ngrohje; Sisteme ftohje; Projektim; Zbatim; Servis; Garanci; Konsulencë të mëtejshme. Fujitsu Superior Klima është cilësuar si një ndër kompanitë e para që përdor lendën ftohëse R410a. Produket fokusohen në modelet e Fujitsu General Ltd si: pompë ngrohje që mund të përdoret në të gjitha stinët, duke shtuar versionet me modele off, në një gamë të gjerë të teknologjisë inverter që përmirëson efikasitetin e produktit dhe redukton konsumin e energjisë, Kondicionere slim duct, multispilt, inverter, kaldaje dhe ngrohje të ujit me gaz. Superior Klima përpiqet gjithmonë që ti ofrojë konsumatorit cilësi me një çmim të mirë.

 

Shërbime

Kanale aspirimi per presione te larta
Kanale aspirimi per presione te larta
Kanale aspirimi per presione te mesme
Kanale aspirimi per presione te mesme
Kompresore DC Inverter
Kompresore DC Inverter
Kondicionere slim duct
Kondicionere slim duct
Kondicionere per tavan
Kondicionere per tavan
Kondicionim me multi split
Kondicionim me multi split
Kondicionim per ambjente me siperfaqe te mesme
Kondicionim per ambjente me siperfaqe te mesme
Kondicionim seri slim duct
Kondicionim seri slim duct
Kondicionim shtepie
Kondicionim shtepie
Sisteme kondicionimi per shtepi
Sisteme kondicionimi per shtepi
Servis per kondicionere
Servis per kondicionere
Projektim sisteme kondicionimi per shtepi
Projektim sisteme kondicionimi per shtepi
Pompa ngrohje Fujitsu
Pompa ngrohje Fujitsu
Kaldaje me ngrohje uji
Kaldaje me ngrohje uji
Sisteme ngrohje-ftohje per pallate
Sisteme ngrohje-ftohje per pallate
Prodhim i tubacioneve rrethore
Prodhim i tubacioneve rrethore
Prodhim i tubacioneve drejtkendore
Prodhim i tubacioneve drejtkendore
Aksesore per tubacione rrethore
Aksesore per tubacione rrethore
Aksesore per tubacione drejtkendore
Aksesore per tubacione drejtkendore
Tubacione ajri per ventilim dhe kondicionim
Tubacione ajri per ventilim dhe kondicionim
Prodhim i tubacioneve te ajrit
Prodhim i tubacioneve te ajrit
Prodhim i Fllanxhave
Prodhim i Fllanxhave
Panele te paratermoizoluara per kanalet e ajrit
Panele te paratermoizoluara per kanalet e ajrit
Instalim i sistemeve VRF
Instalim i sistemeve VRF
Tuba dhe berryla kondesimi
Tuba dhe berryla kondesimi

Katalogu

Katalog Superior Klima
Katalog Superior Klima
Katalog Superior Klima

Historiku

Kompania “Superior Klima” aderon në tregun Shqiptar që prej vitit 1998. Prezantimi i një cilësie të lartë në sistemet ngrohje-ftohje dhe aspirim-ventilim ka qenë një nga objektivat e kompanisë që në themelin e saj. Shërbimi me përpikmëri, përkushtimi dhe profesionalizmi kundrejt klientëve tanë janë në qendër të filozofisë sonë të biznesit. Falë njohjes së mirë të tregut, kompania jonë njeh nevojat konsumatore dhe i ofron klientit shërbim cilësor me produktet më të mira. Stafi ynë teknik dhe inxhinierik do të jetë (është) në dispozicionin tuaj për t’i dhënë zgjidhje çdo problemi.

 

Nëse kërkoni të keni një jetë cilësore brenda mureve të shtëpisë suaj, me një dimër të ngrohtë dhe një verë të freskët, nëse po kërkoni që bizneset tuaja të ofrojnë ambiente komode, Superior Klima distributor i markës së njohur japoneze Fujitsu dhe markës Amerikane Cooper & Hunter jua mundëson këtë. Me një gamë të gjerë produktesh, me një staf teknik profesional dhe me vitet e eksperiencës Superior Klima është zgjidhja ideale për ambientet tuaja. 

Punë të kryera

Brunes Qeramika Show Room
Brunes Qeramika Show Room
Zyrat Dekoll
Zyrat Dekoll
Zyra Marketing and Distribution
Zyra Marketing and Distribution
Zyra Eagle Moblie
Zyra Eagle Moblie
Rezidenc Sarande Agi Kons
Rezidenc Sarande Agi Kons
Rejsi Farma
Rejsi Farma
Qendra Tregetare Concord
Qendra Tregetare Concord
Ministria e Mbrojtjes
Ministria e Mbrojtjes
Ministria e Energjitikes
Ministria e Energjitikes
Galeria e Tiranes Shoping Center
Galeria e Tiranes Shoping Center
Ford Showroom
Ford Showroom
Piceri Era
Piceri Era
HEC Fierza
HEC Fierza
I.S.SH
I.S.SH
Hotel Rafaelo
Hotel Rafaelo
Ministria e Brendeshme
Ministria e Brendeshme
Hotel Iliada
Hotel Iliada
 Zyra dhe Showroom Interas Group
Zyra dhe Showroom Interas Group
Emigres Showroom
Emigres Showroom
Blue Star Shoping Center
Blue Star Shoping Center
Flag Ship Shoping Center
Flag Ship Shoping Center
MAN Distribution
MAN Distribution
Plus Comunications
Plus Comunications
Galaktik Shoping Center
Galaktik Shoping Center
Hotel Iliria
Hotel Iliria
Hotel Magelani
Hotel Magelani
Hotel Monarc
Hotel Monarc
Hotel Partner Vlore
Hotel Partner Vlore
Hotel Riviera
Hotel Riviera
Kolonat
Kolonat
Qender Tregtare Lushnje
Qender Tregtare Lushnje
Vila Lule Hotel
Vila Lule Hotel
Vizion plus dhe Tring
Vizion plus dhe Tring
Apartament tek rruga Muhamet Gjollesha , pallati Mel Rose
Apartament tek rruga Muhamet Gjollesha , pallati Mel Rose
Bibloteka Kombetare, Tirane
Bibloteka Kombetare, Tirane
Blu Fafa ne Durres
Blu Fafa ne Durres
Brunes
Brunes
Dispanceria, Tirane
Dispanceria, Tirane
Millenium Business Center Tirane
Millenium Business Center Tirane
Mobileri Muca GGH
Mobileri Muca GGH
Muzeu Fotografise Korce
Muzeu Fotografise Korce
Muzeu i fotografise Gjon Mili Korce
Muzeu i fotografise Gjon Mili Korce
Shkolla Viktor Hygo, Tirane
Shkolla Viktor Hygo, Tirane
Universiteti politeknik i Tiranes
Universiteti politeknik i Tiranes
Hotel Grand White City
Hotel Grand White City
Hotel Iliria Tirane
Hotel Iliria Tirane
Mon Cheri Coffee Shop
Mon Cheri Coffee Shop
Sistem kondicionimi VRF inverter
Sistem kondicionimi VRF inverter
Apartamente Pogradec. Split, Modeli Arctic A+++ Cooper and Hunter
Apartamente Pogradec. Split, Modeli Arctic A+++ Cooper and Hunter
Emerald Center
Emerald Center
Albcontrol Rinas
Albcontrol Rinas
Dhoma frigoriferike QSUT
Dhoma frigoriferike QSUT
Fufarma Depo Farmaceutike
Fufarma Depo Farmaceutike
Hotel Paradise
Hotel Paradise
Hotel Shirzana
Hotel Shirzana
Spitali i ri ne QSUT
Spitali i ri ne QSUT
Stadiumi Elbasan Arena
Stadiumi Elbasan Arena
Credins Bank, Komuna e Parisit
Credins Bank, Komuna e Parisit
Delta Pharma
Delta Pharma
Hotel Folie Marine
Hotel Folie Marine
Kodra e Diellit, AgiKons
Kodra e Diellit, AgiKons
Kolegji Universitar Logos
Kolegji Universitar Logos
Ministria e Financave
Ministria e Financave
Teatri i Operas dhe Baletit
Teatri i Operas dhe Baletit
Terminali, Berat
Terminali, Berat
Universiteti Aldent
Universiteti Aldent
Ambasada e Brazilit, Tirane
Ambasada e Brazilit, Tirane
Chakra Restorant
Chakra Restorant
Hotel Klajdi
Hotel Klajdi
Njesi te jashtme kondicionere Hitech
Njesi te jashtme kondicionere Hitech
Vendosje kanale ajri me panel Kingspan
Vendosje kanale ajri me panel Kingspan
Vendosje kondicioneresh ne apartament
Vendosje kondicioneresh ne apartament

Certifikime

Fujitsu Superjor Klima Certifikime CEFujitsu Superjor Klima Certifikime TUV.Fujitsu Superjor Klima Certifikime TUVFujitsu Superjor Klima Certifikime

Partnere

Fujitsucooper huntersanys vrfAerogramiF-G-EuropeNicotraOlefiniSivarVecamcokingspan

Video

 

Certifikata

Adresat e distributoreve neper rrethe

Tirane
Adresa: Lagja “Njesia Bashkiake nr.5”
Rruga: Sulejman Delvina
Pallati: Melrose, kati pare, prane Stadiumit “Dinamo”
Email: info@fujitusklima.al
            info@fujitsusklima.com 
Tel/Fax: +35542256230 / cel. +355666046229 / +355682047311
 
Elbasani 
Adresa: Lagja “Luigj Gurakuqi”
Rruga: 29 Nentori 
Pallati: 39, kati pare 
Email: a.shati@fujitsusklima.al 
Tel: +355699304446
 
Shkodra 1
Adresa: Lagja “Manush Alimani” 
Rruga: Bulevardi Zogu I Pare 
Pallati: Pesekatshi  me ure, kati pare 
Email: usard@fujitsusklima.al 
Tel/fax 0222 55955 / cel. +355682068671
 
Shkodra 2 
Adresa: Lagja “Vojo Kushi”
Rruga: Qemal Dracini 
Pallati: Fushakeve 
Email: usard@fujitsusklima.al 
Tel/fax 0222 55955 / cel. +355682068671
 
Lezha
Adresa: Lagja “Beslidhja”
Rruga: Shtrauz 
Pallati: Perball Shkolles se Mesme Jo Publike “Rogacionistat”, kati I pare
Email: dimension.alb@gmail.com 
Tel: +355682065935
 
Saranda
Adresa: Lagja Nr.1 
Rruga: Lefter Talo 
Pallati: Godina nr.6, kati pare
Email: a.memushi@fujitsusklima.al 
Tel: +355662008800
 
Fier
Adresa: Lagja “Liri”
Rruga: Jakov Xoxa
Pallati: perball shkolles “ Pinellopi Pirro “
Email: alekspelari@gmail.com 
Tel: +355695682444 / +0355662030909
 
Vlore
Adresa: Lagja “24 Maji”
Rruga: Transballkanike
Pallati: Perball Gjykates , kati pare
Email: a.memushi@fujitsusklima.al 
Tel: +355662030701