Secondary Adv

ALFA-E

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ALFA-E shpk vjen në tregun shqiptar si një kompani e kualifikuar ne prodhimin e dyerve dhe dritareve te aluminit, grilave, vetratave dhe fasadave te xhamit. Nëse akoma nuk keni vendosur për shërbimet dhe produktet që të plotësoni ambjentet tuaja, ne ofrohemi të jemi zgjedhja juaj. Duke qenë të gatshëm për t`ju sjellë mbështetje dhe garanci, premtojmë se marrëdhënia jonë me klientët do jetë e vazhdueshme duke u përqendruar gjithmonë sesi t`ju kënaqim. Cilësia me të cilën punojmë do jetë në cdo kohë siguria qe ne premtojmë për ju. Kemi mbledhur per t`ju shërbyer stafin më të mirë i cili me profesionalizëm do realizojë cdo porosi tuajën. ALFA-E shpk premton të bëhet miku juaj i përhershëm!

Çfarë ofron

Përmes një eksperince disa vjecare në treg, ALFA-E punon akoma me të njëjtin përkushtim dhe vendosmëri për të bere më të mirën për ju. Duke qenë midis një tregu konkurrues, ne kemi zgjedhur të jemi besnikë dhe profesioniste në prodhimin e dyerve të aluminit dhe plastikës, dritareve të izolimit akustik e termik, grilave më cilësore në treg: persiane, të motorrizuara dhe të inkorporuara. Sjellim gjithashtu prodhimin e vetratave dhe strehave të xhamit, kabinat e dushit me xham të temperuar, kangjella xhami etj.  Cdo punë e jona do plotësojë kërkesat tuaja duke adaptuar risitë më të reja në treg. Ofrojmë cilësi të lartë me të cilën mbetemi të palëkundur në objektivat tona. ALFA-E premton të bëhet partneri juaj i përhershëm!

Shërbime

Dritare alumini me permasa te ndryshme
Dritare alumini me permasa te ndryshme
Dritare plastike me dopio xham
Dritare plastike me dopio xham
Dritare plastike me izolim termik
Dritare plastike me izolim termik
Dritare plastike me porosi
Dritare plastike me porosi
Dyer alumini dhe plastike
Dyer alumini dhe plastike
Dyer xhami per zyra
Dyer xhami per zyra
Fasada te ventiluara
Fasada te ventiluara
Fasada xhami per mbulim catie
Fasada xhami per mbulim catie
Fasade strukturale, cati xhami
Fasade strukturale, cati xhami
Grila me motorr
Grila me motorr
Grila persiane cilesore
Grila persiane cilesore
Grila persiane
Grila persiane
Grila te motorrizuara
Grila te motorrizuara
Grila veneciane per apartamente
Grila veneciane per apartamente
Grila veneciane
Grila veneciane
Kabina dushi per shtepi ose hotele
Kabina dushi per shtepi ose hotele
Porta xhami per zyra, porta me rreshqitje
Porta xhami per zyra, porta me rreshqitje
Prodhim dritare plastike per apartamente
Prodhim dritare plastike per apartamente
Prodhim dyer plastike
Prodhim dyer plastike
Prodhim xhama me palosje
Prodhim xhama me palosje
Prodhim, montim dritare alumini, plastike
Prodhim, montim dritare alumini, plastike
Punime alucobondi per fasada
Punime alucobondi per fasada
Punime me panel kompozit
Punime me panel kompozit
Punime xhami per zyra
Punime xhami per zyra
Streha dhe mbulesa me xhama te temperuar
Streha dhe mbulesa me xhama te temperuar
Veshje me alukobond
Veshje me alukobond
Veshje me panel kompozit
Veshje me panel kompozit
Veshje me panele kompozite
Veshje me panele kompozite
Vetrata alumini
Vetrata alumini
Grila te inkorporuara
Grila te inkorporuara

Punë të kryera

ALFA-E1522849722
ALFA-E1522849741
ALFA-E1522849757
ALFA-E1522849773
ALFA-E1522849791
ALFA-E1522849807
ALFA-E1522849827
ALFA-E1522849844
ALFA-E1522849863

Partnere

Guardian bluM SoraSalamanderhoppe_Inesbrugmannroto newalumil-new