Secondary Adv

THERMOLUX FYBEK

 

Përshkrimi

THERMOLUX FYBEK njihet prej vitesh në sektorin e ndërtimit duke startuar fillimisht me prodhimin e polisterolit. Fabrika e polisterolit ndodhet në aksin rrugor Vorë – Fushë Krujë km 1,7. Kompania THERMOLUX FYBEK ka në filozofinë e saj zhvillimin e tregut në mënyrë të vazhdueshme dhe ka arritur me përpjekje të mëdha që polisteroli, si material bazë për efiçiencën e energjisë në ndërtesa, të klasifikohet në vendin e duhur. Për çdo sektor të industrisë së ndërtimit kompania ofron mbulim të plotë me produkte të cilësisë më të mirë dhe çmime konkuruese.  Kompania THERMOLUX FYBEK ofron polisterol për ndërtim, termoizolim themelesh dhe dyshemeje ,për lehtesim  betoni, per sistem kapot,per termoizolim fasade dhe sisteme termoizolimi per catia, ofron gjithashtu sisteme termoizolimi per agrokulturen dhe peshkimin, polesterol i prere ne forma te ndryshme per zbukurimin e fasadave per forma te derdhura ne beton figura dhe dekorime te skenave etj

Çfarë ofron

THERMOLUX FYBEK ofron:

Pllaka Eps
Eps 80F (11.5 - 13.5kg/m3)
Eps 100F (14 - 16kg/m3)
Eps 120F (16 - 18kg/m3)
Eps 150F (18.5 - 21.5kg/m3)
Eps 200F (23.5 - 26.5kg/m3)
Eps 250F (28 - 32kg/m³)
Eps 300F (33 - 37kg/m³)
Eps 80F grafit i zi (11.5 - 13.5kg/m³)
Eps 100F grafit i zi (14 - 16kg/m³)
Eps 120F grafit i zi (16 - 18kg/m³)
Eps 150F grafit i zi (18.5 - 21.5kg/m³)
Eps 200F grafit i zi (23.5 - 26.5kg/m³)

 

Izopllaka
3cm.5cm/60cm/160cm te prodhuara ne presion me trysni 8 bar per izolim catish dhe te ndyshme

 

Sektori i Bujqesise
Ofrojme bikerina fidanesh te formateve te vogela dhe te medha dhe me shumellojshmeri folesh per te gjithe llojet e fidaneve.

Sektorit te Peshkimit
Arka me formate te ndrysheme me,dhe pa kapak.

Si dhe shume materiale ndihmese si:
-upa plastike te permasave te ndryshme.
-rrjeta fiberglass me gramatura dhe thurje te shumellojshme.
-kollera dhe grafiato te markave dhe cilesive te ndryshme.

Shërbime

Fabrike polisteroli
Fabrike polisteroli
Grafit per izolim akustik dhe termik
Grafit per izolim akustik dhe termik
Kallepe dekorativ per fasada
Kallepe dekorativ per fasada
Kallepe dhe korniza polisteroli
Kallepe dhe korniza polisteroli
Sisteme izolimi femer mashkull (Pllaka polisteroli)
Sisteme izolimi femer mashkull (Pllaka polisteroli)
Forma dekorative polisteroli
Forma dekorative polisteroli
Pllaka polisteroli per sisteme kapot
Pllaka polisteroli per sisteme kapot
Pllaka polisteroli ne shitje
Pllaka polisteroli ne shitje
Izopllaka per izolim themelesh dhe catie
Izopllaka per izolim themelesh dhe catie
Polesterol per themele te lehtesuara
Polesterol per themele te lehtesuara
Polisterol dekorativ, Prerje te personalizuara polisteroli
Polisterol dekorativ, Prerje te personalizuara polisteroli
Prodhim grafiti i zi
Prodhim grafiti i zi
Prodhim pllaka polisteroli, Fabrike polisteroli
Prodhim pllaka polisteroli, Fabrike polisteroli
Prodhim polisteroli
Prodhim polisteroli
Rrjeta plastike per izolim
Rrjeta plastike per izolim
Sistem izolimi per fasada termike
Sistem izolimi per fasada termike
Sistem per izolimin e cative
Sistem per izolimin e cative
Sisteme amballazhimi per prodhime detare
Sisteme amballazhimi per prodhime detare
Sisteme termoizolimi per agrikulture
Sisteme termoizolimi per agrikulture
Upa plastike dhe aksesore fiksimi
Upa plastike dhe aksesore fiksimi

Katalogu

Katalog THERMOLUX FYBEK
Katalog THERMOLUX FYBEK

Certifikata