Secondary Adv

Qendra e Ndertimit

 

Përshkrimi

Qendra e ndërtimit Kulla me seli në Shkodër është përhapur në një pjesë të madhe të Shqipërisë duke bërë të mundur furnizimin me materiale ndërtimi të shumë kantiereve të ndërtimit në të gjithë Shqipërinë. Qëndra e ndërtimit Kulla ka krijuar kushte të favorshme për t`ua lehtësuar punën e vështirë cilitdo kantier ndërtimi duke synuar të bëhet lider në fushën e materialeve ndërtimore në të gjithë Shqipërinë. Çmimet e materialeve tona të ndërtimit janë të rëndësishme dhe më konkurruese në industri për shkak të volumeve të larta që ne tranportojmë dhe tregtojmë. Keto synime të pasuara me arritje kanë mundësuar që kompania të jetë lider në fushën e materialeve të ndërtimit në të gjithë Shqipërinë.

Çfarë ofron

Qendra e ndërtimit Kulla vjen si lider në Shqipëri me një gamë të gjerë materialesh ndërtimi. Kompania jone tregton tuba dhe profile tubolare celiku ose hekuri, zgara hekuri për betone, skela dhe armaturë, zhavorr, gëlqere, tulla, blloqe betoni, cimento, tjegulla për cati dhe furnizim me materiale ndërtimi në objekt. Aktualisht ne kemi nje marredhenie te shkelqyer me klientët tanë dhe u tregtojme sasitë e kërkuara në cdo kohë dhe vend ku ata ndodhen.

Shërbime

Blloqe betoni
Blloqe betoni
Bobina llamarine
Bobina llamarine
Bobina tel celiku dhe hekuri
Bobina tel celiku dhe hekuri
Celik per armim
Celik per armim
Cemento per llac
Cemento per llac
Cimento per ndertim
Cimento per ndertim
Furnizim me materiale izoluese
Furnizim me materiale izoluese
Furnizim me materiale ndertimi ne objekt
Furnizim me materiale ndertimi ne objekt
Furnizim me tulla per ndertim
Furnizim me tulla per ndertim
Hekur dhe celik per ndertim
Hekur dhe celik per ndertim
Hekur per betonarme
Hekur per betonarme
Llac dhe gelqere per ndertim
Llac dhe gelqere per ndertim
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Perpunim dhe shitje hekuri
Perpunim dhe shitje hekuri
Polisterol ne shitje
Polisterol ne shitje
Prodhim stafa celiku
Prodhim stafa celiku
Skela dhe armature
Skela dhe armature
Skela me qera
Skela me qera
Stafa celiku dhe hekuri
Stafa celiku dhe hekuri
Tulla per shitje me shumice
Tulla per shitje me shumice
Zgara celiku per perforcim
Zgara celiku per perforcim
Zgara hekuri per betone
Zgara hekuri per betone
Zhavorr per ndertim
Zhavorr per ndertim
Termoizolues per sistem kapot Dekoll
Termoizolues per sistem kapot Dekoll
Materiale dhe sisteme kapot Dekoll
Materiale dhe sisteme kapot Dekoll
Izopllaka per termo dhe hidroizolim Thermolux
Izopllaka per termo dhe hidroizolim Thermolux
EPS polisterol per termoizolim
EPS polisterol per termoizolim
Upa, kendore, pikore, rrjete, lesh xhami
Upa, kendore, pikore, rrjete, lesh xhami
Bojra akrilike Bekament
Bojra akrilike Bekament
Bojra per siperfaqje te brendshme Bekament
Bojra per siperfaqje te brendshme Bekament
Bojra plastike Bekament
Bojra plastike Bekament
Grafiato dekorative Bekament
Grafiato dekorative Bekament
Polisterol termoizolues EPS Bekament
Polisterol termoizolues EPS Bekament
Profile gipsi
Profile gipsi
Shtresa hidroizoluese Bekament
Shtresa hidroizoluese Bekament

Punë të kryera

Furnizim me materiale per ndertim catie
Furnizim me materiale per ndertim catie
Furnizim me tulla per ndertim objekti
Furnizim me tulla per ndertim objekti
Koplik
Koplik
Shkoder
Shkoder
Theth
Theth
Transport materialesh ne objekt
Transport materialesh ne objekt
Transport me vinc per materiale ndertimi
Transport me vinc per materiale ndertimi
Trush Shkoder
Trush Shkoder
Qafa e Bordolecit
Qafa e Bordolecit
Punime ne Spitalin e Shkodres, Sistem kapot
Punime ne Spitalin e Shkodres, Sistem kapot
Pallati Kines, Shkoder
Pallati Kines, Shkoder
Sistem kapot i ri, Spitali i Shkodres
Sistem kapot i ri, Spitali i Shkodres

Teknologjia