Secondary Adv

Kledia-06 shpk

 

Përshkrimi

Kompania Kledia-06 SHPK u themelua në vitin 2004. Kompania në fillimet e veta ishte e përqendruar kryesisht në fushën e importimit/eksportimit të mallrave të ndryshëm ushqimore, produkteve bujqësore dhe industriale, pajisjeve elektrike dhe elektronike, si dhe servisit të makinave të llojeve të ndryshme. Në vitin 2006, kompania u përqendrua gjithashtu edhe në tregtimin / instalimin / mirëmbajtjen e impianteve termike, impianteve teknologjike si dhe të impianteve të ventilimit dhe kondicionimit të ajrit. Në periudhat në vazhdim, kompania vazhdoi të rrisë gamën e aktivitetit të saj duke e shndërruar historinë e saj në një histori suksesi.

Çfarë ofron

Kompania Kledia-06 ka eksperienca të suksesshme në tregtimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e produkteve dhe markave ndër më të njohurave në fushat e pajisjeve elektrike dhe elektro-mekanike. Vlen të përmendim ekskluzivitetin e produkteve të kompanisë BAUER, kompani lider në prodhimin e kompresorëve me presion të lartë dhe të ulët. Kledia-06 ka gjithashtu eksperiencë disa vjecare në fushën e tregtimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të markave të ndryshme dhe pjesëve të tyre të këmbimit. Shërbimet e kompanisë Kledia-06 janë:

-Servise makinash të ndryshme.

-Tregtim makinash dhe pjesësh këmbimi për lloje të ndryshme.

-Kompresorë të presionit të ulët dhe të lartë. Ekskluzivitet për markën BAUER.

-Pjesë këmbimi elektro-mekanike për HEC dhe TEC.

Shërbime

Blloqe kompresori Bauer
Blloqe kompresori Bauer
Furnizim dhe instalim me pajisje elektromekanike
Furnizim dhe instalim me pajisje elektromekanike
Furnizime dhe instalime sisteme ftohje
Furnizime dhe instalime sisteme ftohje
Gjeneratore per furnizim me azot
Gjeneratore per furnizim me azot
Kompresor anijesh
Kompresor anijesh
Kompresor Bauer ne shitje
Kompresor Bauer ne shitje
Kompresor ftohes industrial
Kompresor ftohes industrial
Kompresor gazi presioni i larte
Kompresor gazi presioni i larte
Kompresor per ftohje te ajrit
Kompresor per ftohje te ajrit
Kompresor per mbushjen e bombulave
Kompresor per mbushjen e bombulave
Kompresora per per gaz dhe vaj
Kompresora per per gaz dhe vaj
Kompresora per presion te mesem
Kompresora per presion te mesem
Kompresora per rafinerine e naftes
Kompresora per rafinerine e naftes
Kompresore ajri per marinen
Kompresore ajri per marinen
Kompresore industrial ne shitje
Kompresore industrial ne shitje
Kompresore me presion te larte
Kompresore me presion te larte
Kompresore per ftohjen e ujit
Kompresore per ftohjen e ujit
Kompresore per pasurimin e ujit me oksigjen
Kompresore per pasurimin e ujit me oksigjen
Kompresore per prerje me lazer, azot, oksigjen
Kompresore per prerje me lazer, azot, oksigjen
Kompresore presion i ulet
Kompresore presion i ulet
Monitorues i vajit
Monitorues i vajit
Motorra per kompresore
Motorra per kompresore
Motorre hidraulik per pompa
Motorre hidraulik per pompa
Pompa centrifugale
Pompa centrifugale
Pompa grumbullimi
Pompa grumbullimi
Pompa vakumi per kompresore ajri
Pompa vakumi per kompresore ajri
Pompe zhtytese
Pompe zhtytese
Pompe zhytje
Pompe zhytje
Sisteme filtrimi
Sisteme filtrimi
Sisteme monitorimi per kompresora
Sisteme monitorimi per kompresora

Partnere

atlantisbauerjpkQualitrolsirocco

Video