Secondary Adv

ArtInox Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Themelimi i ART INOX SHPK ishte një ide që lindi në fund të vitit 2011 duke menduar se si te sillnim në Shqipëri një risi të re për punimin e inoksit dhe të llamarinës. Duke u përpjekur për të dhënë më të mirën tonë arritëm të bëjmë një kryqëzim perfekt mes teknologjisë së fundit dhe eksperiencës së krijuar ndër vite në përpunimin e llamarinës.

ARTINOX SHPK u krijua për të realizuar me përkushtim dhe cilësi cdo kërkesë të tregut vendas. Nisur nga ekspercienca jonë dhe teknikat më bashkëkohore që ne përdorim reaizojmë përpunime inoksi duke ju ofruar shërbime të tilla si projektime dhe saldime të cilat I prezantojmë dhe I ofrojmë për ju që jeni të gatshëm e keni nevojë për bashkëpunim tonë. ARTINOX ALBANIA punon me ju dhe për ju, duke ju ofruar atë ç`ka dimë të bëjmë më mirë, “përpunimin e inoksit “!

Çfarë ofron

ART INOX SHPK vjen në Shqipëri për të plotësuar të gjitha kërkesat e tregut Shqipëtar duke ofruar: Cilësi të lartë dhe preçizion si dhe çmimet më konkuruese në treg. Aktualisht punojmë edhe për tregun Italian. Projektimi dhe saldimi janë pikat më të forta ku disponojmë një zyrë projektimi unike në llojin e saj dhe saldatorë të patentuar CE. E gjithë skuadra e ART INOX SHPK është e organizuar për të sjellë këto shërbime për ju:

-Përpunim  llamarine inox
-Prerje me lazer prima industrie 4kw
-Prerje me oksigjen 100mm
-Prerje me plazëm hd
-Piegatrice cnc  80tn
-Calandër 2m  8mm
-Saldim me patenta CE
-Lyerje me bojë
-Torno cnc automatike
-Qendër pune cnc automatike

Shërbime

Kalandrim llamarinash
Kalandrim llamarinash
Konstruksione metalike per kupola xhamie
Konstruksione metalike per kupola xhamie
Makineri per harkimin e llamarinave
Makineri per harkimin e llamarinave
Makineri per palosjen e metalit
Makineri per palosjen e metalit
Makineri per prerje celiku, hekuri, metalesh
Makineri per prerje celiku, hekuri, metalesh
Piegatrice per kthim metali
Piegatrice per kthim metali
Porta hekuri me prerje me lazer
Porta hekuri me prerje me lazer
Prerje me lazer per llamarina
Prerje me lazer per llamarina
Prerje me lazer
Prerje me lazer
Prerje me oksigjen 100MM
Prerje me oksigjen 100MM
Prerje me plazem HD
Prerje me plazem HD
Prerje profilesh, traresh, tubash celiku
Prerje profilesh, traresh, tubash celiku
Prerje tubi me lazer tub
Prerje tubi me lazer tub
Prerje, kthim, saldime hekuri, celiku, metali
Prerje, kthim, saldime hekuri, celiku, metali
Prodhime celiku me porosi
Prodhime celiku me porosi
Prodhime celiku
Prodhime celiku
Prodhime hekuri, punime
Prodhime hekuri, punime
Prodhime inoxi per paisje per bare dhe restorante
Prodhime inoxi per paisje per bare dhe restorante
Punim me torno per prerje metalike
Punim me torno per prerje metalike
Punime mekanike me freze
Punime mekanike me freze
Punime mekanike me torno
Punime mekanike me torno
Saldim alumini
Saldim alumini
Saldim llamarine
Saldim llamarine
Saldime inoxi
Saldime inoxi
Saldime me MIG TIG
Saldime me MIG TIG

Punë të kryera

ArtInox Albania1529929214
ArtInox Albania1529929224
ArtInox Albania1529929236
ArtInox Albania1529929245
ArtInox Albania1529929255
ArtInox Albania1529929271
ArtInox Albania1529929290
ArtInox Albania1529929312
ArtInox Albania1529929332
ArtInox Albania1529929344
ArtInox Albania1529929358
ArtInox Albania1529929370
ArtInox Albania1529929386
ArtInox Albania1529929397
ArtInox Albania1529929409
ArtInox Albania1529929422
ArtInox Albania1529929436
ArtInox Albania1529929449
Hapje vrimash me lazer ne tuba celiku
Hapje vrimash me lazer ne tuba celiku
Prerje dhe forma ne inoks
Prerje dhe forma ne inoks
Prerje me lazer per emra, logo etj
Prerje me lazer per emra, logo etj
Prerje me lazer per porta metalike te jashtme
Prerje me lazer per porta metalike te jashtme
Prerje metalike me lazer
Prerje metalike me lazer
Prodhim forma prej inoksi
Prodhim forma prej inoksi
Prodhim kermill aspiratori
Prodhim kermill aspiratori
Prodhime inoksi sipas kerkeses
Prodhime inoksi sipas kerkeses
Saldim tubacionesh celiku
Saldim tubacionesh celiku
Saldime te patentuara CE
Saldime te patentuara CE

Partnere

iron-30lmtmm-topuzi

Video