Secondary Adv

Sto Albania Comtek

 

Përshkrimi

Sto Albania Comtek shpk operon në tregun Shqiptar prej disa vitesh si shpërndarës ekskluziv i kompanisë qëndrore Sto. Comtek shpk ofron një shumëllojshmëri të produkteve  të cilësisë së Sto AG, dhe gjithashtu ofron aplikimin e produkteve dhe sistemeve për fasada termoizoluese, restaurim, mbrojtje e betonit, si dhe ambiente të brendshme. Kompania ka si qëllim të ofrojë cilësi të lartë dhe shërbim të përgjegjshëm në mbështetje të sistemeve të ndërtimit dhe produkteve për klientët e saj. Sto Albania vazhdon të udhëheqë tregun me teknologjinë e saj për: Termoizolime, Izolime të fasadave, sistemeve akustike dhe dekorative të brendshme,  si dhe produktet per mbrojtjen e betonit, bojra ekologjike te brendshme investime të vazhdueshme të konsiderueshme në hulumtim dhe zhvillim. Objektivi i Sto Albania Comtek është të jetë udhëheqës në treg për teknologjinë e industrisë.

Çfarë ofron

Sto Albania Comtek shpk ofron një gamë të gjërë të termoizolimit të fasadës, termoizolim kapot, termoizolim i ventiluar, termoizolim fasadash, boje ekologjike, boje kundra alergjive materiale dekorative te brendshme, veshjeve kundër shiut e lagështirës, ngjyra, llaçe dhe sisteme akustike. Sot, Comtek Albania ofron një gamë të plotë e me ngjyra, llaçe, stuko dhe sisteme izoluese për përdorim të dyfishtë të brendshëm dhe të jashtëm. Shërbimet dhe produktet që ofron Sto Albania, e bëjnë partner ideal për profesionistët aktivë të ndërtimit. Comtek Albania garanton origjinalitetin dhe cilësinë e lartë të produkteve të Sto, të gjitha të importuara direkt nga fabrika e STO AG në Gjermani.  Profesionalizmi i  Comtek Albania shpk është krijuar tashmë edhe në tregun shqiptar, duke pasur  mbështetjen e plotë në çdo çështje të ndërtimit të Sto AG nga Gjermania. Comtek Albania zbaton projektet tuaja sipas specifikimeve dhe metodave të ndërtimit sipas të gjithave standarteve dhe certifikimeve të Bashkimit Europian.

Shërbime

Bojera arkilike
Bojera arkilike
Bojera izoluese kundra nikotines
Bojera izoluese kundra nikotines
Bojera minerale
Bojera minerale
Bojera organike
Bojera organike
Bojera per vetepastrimin e ajrit
Bojera per vetepastrimin e ajrit
Bojera reflektuese te rrezeve te diellit
Bojera reflektuese te rrezeve te diellit
Bojera silikoni
Bojera silikoni
Bojera te brendshme te cilesise te larte
Bojera te brendshme te cilesise te larte
Sistem izolues per fasada
Sistem izolues per fasada
Sistem termoizolimi i brendshem
Sistem termoizolimi i brendshem
Sistem termoizolimi i ventiluar
Sistem termoizolimi i ventiluar
Sistem termoizolimi i ventiluar me xham
Sistem termoizolimi i ventiluar me xham
Sistem termoizolimi me fasade guri
Sistem termoizolimi me fasade guri
Sistem termoizolimi per tavane
Sistem termoizolimi per tavane
Sisteme akustike
Sisteme akustike
Sisteme hidroizoluese per per mure ne kontakt me ujin
Sisteme hidroizoluese per per mure ne kontakt me ujin
Rrjete muri me fibra xhami
Rrjete muri me fibra xhami
Materiale hidroizoluese per themele
Materiale hidroizoluese per themele
Fasade me ventilim
Fasade me ventilim
Fasada dekorative
Fasada dekorative
Bojra dekorative per fasade
Bojra dekorative per fasade
Bojra fasade, lyerje
Bojra fasade, lyerje
Bojra per lyerje fasade
Bojra per lyerje fasade
Bojra per lyerje te brendshme
Bojra per lyerje te brendshme
Izolim termik per fasade
Izolim termik per fasade
Materiale termoizolimi per fasade
Materiale termoizolimi per fasade
Profile fasade per dritare
Profile fasade per dritare
Sisteme per izolim akustik
Sisteme per izolim akustik
Termoizolim fasade
Termoizolim fasade
Termoizolim i jashtem fasade
Termoizolim i jashtem fasade

Katalogu

Katalog Sto Albania Comtek
Katalog Sto Albania Comtek
Katalog Sto Albania Comtek
Katalog Sto Albania Comtek

Historiku

Comtek shpk është partner ekskluziv për Shqipërinë i STO AG me qëndër në Gjermani që nga viti 2010. Kompania filloi në vitin e themelimit me prodhimin e çimentos së lirë për llaç dhe stuko. Më pas fokusi ishtë prodhimi i produkteve të qëndrueshme të ndërtimit dhe miqësore me mjedisin. Me futjen e StoTherm Classic sistemi i parë i jashtëm i izolimit të mureve që u shfaq në vitet 1960, Sto AG revucionalizoi tregun botror. Sistemet e tilla të dizajnuara për kursim të energjisë prej disa vitesh janë pjesë e tregut Shqipëtar falë Comtek Albania. Besueshmëria, tradita, prodhimi i qëndrueshëmm, konsumatorë të lumtur dhe punonjësit të motivuar janë pjesë e rëndësishme për Comtek Albania.

Punë të kryera


Sto Albania Comtek1524820357
Sto Albania Comtek1524820378
Sto Albania Comtek1524820402
Sto Albania Comtek1524820423
Sto Albania Comtek1524820731
Sto Albania Comtek1524820754
Sto Albania Comtek1524820778
Sto Albania Comtek1524820826
Sto Albania Comtek1641631268
Fasada, Godine sherbimi
Fasada, Godine sherbimi
Hotel Regent Tivat, Porto Montenegro
Hotel Regent Tivat, Porto Montenegro
Hotel Splendid, Budva
Hotel Splendid, Budva
Shtrim dyshemeje me shtrese poliuretani, Laborator mjeksor
Shtrim dyshemeje me shtrese poliuretani, Laborator mjeksor
Shtrim dyshemeje spitali me shtrese epokside rezistente
Shtrim dyshemeje spitali me shtrese epokside rezistente
Veshje fasade pallati me sistem Sto Therm
Veshje fasade pallati me sistem Sto Therm

Partnere

sto redSto yellow

Video

Certifikime

- ISO 9001, ISO 14001, or SHARP 

- Natureplus®

- Der Blaue Engel 

- TÜV-SÜD Technical Control Board

- Environmental Product Declarations (EPDs) 

- German Sustainable Building Council (DGNB)

- The Green Building Certification Inc. (GBCI)