Secondary Adv

IBE PROFIL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

IBE PROFIL prodhon porta dhe korniza të ndryshme për mobileri. Puna jonë bazohet mbi një teknologji moderne dhe bashkëkohore. Investojmë për programet informative në stafin tonë. Jemi kompetitiv në treg dhe në kërkim të cilësisë maksimale. Eksperienca e gjatë në treg dhe stafi i kualifikuar i ka falur klientëve tanë besueshmëri ndaj nesh për vite me rradhë. Kompania ofron vetëm shitje me shumicë dhe jo me pakicë.                                        

Tek IBE PROFIL do të gjeni këto produkte:

-Kasa për dyer

-Fleta mdf për dyer

-Kanata për guzhina

-Korniza të ndryshme

-Panele druri

-Kombesate

-MDF

-Fiber

-Pllake zdrukthi

-PVC 

Çfarë ofron

Cilësia e garantuar dhe çmimet konkurruese kanë bërë që kompania IBE PROFIL të përhapet në disa vënde të ballkanit.

 

Paisje Bashëkohore
E pajisur me një strukturë organizuese moderne  dhe produktive.

 

Tregëtim 

Kompania ofron vetëm shitje me shumicë dhe jo me pakicë.

 

Shpejtësi
Realizim në kohë dhe në një cilësi të nivelit të lartë, në përputhje me kërkesat e tregut.

Garanci
Të gjitha produktet tona ofrohen me garanci, duke na bërë konkurues në treg.

Cilësi
Gama e gjëre e produkteve tona karakterizohet nga cilësia e cila është pika jonë e fortë.

Staf i kualifikuar
Stafi ynë profesional bën të mundur dorezimin e punimeve në kohën e kërkuar.

Shërbime

Derrasa per mobileri
Derrasa per mobileri
Fabrike moderne per prodhime per mobileri
Fabrike moderne per prodhime per mobileri
Fashatura per dyer te riveshura me rimeso film ose pvc
Fashatura per dyer te riveshura me rimeso film ose pvc
Fibra druri
Fibra druri
Fleta PVC per dyer
Fleta PVC per dyer
Kanata per mobilje MVC
Kanata per mobilje MVC
Kasa me panel druri dhe mdf te veshura me film
Kasa me panel druri dhe mdf te veshura me film
Kasa me panel druri per dyer te riveshura me rimeso teknike
Kasa me panel druri per dyer te riveshura me rimeso teknike
Kasa me panel druri,  mdf te veshura me film
Kasa me panel druri, mdf te veshura me film
Kasa me panel druri, mdf te veshura me film ose shqeto
Kasa me panel druri, mdf te veshura me film ose shqeto
Kasa per dyer druri
Kasa per dyer druri
Kombesata per mobileri
Kombesata per mobileri
Korniza mdf per dyer dhe mobileri
Korniza mdf per dyer dhe mobileri
Korniza PVC per kanata kuzhinash
Korniza PVC per kanata kuzhinash
Lende e pare per mobileri dhe dyer druri
Lende e pare per mobileri dhe dyer druri
Pllaka MDF per mobileri
Pllaka MDF per mobileri
Prodhim Kanata PVC
Prodhim Kanata PVC
Prodhim panele druri
Prodhim panele druri
Prodhime druri
Prodhime druri
Rimeso druri filma dhe pvc per riveshje
Rimeso druri filma dhe pvc per riveshje

Teknologjia