Secondary Adv

Mundija Group

 

Përshkrimi

 

Firma MUNDIJA GROUP shpk u themelua në vitin 1993 dhe vepron ne fushën termohidraulike. Firma tregton materiale të ndryshëm si tuba, rakorderi, pajisje, për impiante hidraulikë të kompletuar, shkarkim ujëra dhe impiante sanitarë. Mundija Group shpk nga viti 2010 është importuese dhe shpërndarëse direkte të produkteve te firmave italiane si: IMMERGAS SpA, IVAR SpA, TDM, COES COMPANY, PLASTICA ALFA, TREMOLADA, RADIATORI 2000, RTM, EUROTIS dhe së fundmi ARTIS dhe COTAL.

 

Ofrohen të gjitha pajisjet e firmës IMMERGAS:

➢ SKALDABANJO me gaz, me prodhim të menjëhershëm ujë sanitar.

➢ KALDAJA me gaz, tip konvencionale apo me KONDENSIM, fuqi deri 900 kW. 

➢ APARATE të Kombinuar, kaldaja me gaz, diellor, Pompa di Calore, etj. 

➢ POMPA di CALORE, chiller, INVERTER AJER / UJE. 

➢ IMPIANTE DIELLORE , komponente dhe KITe të gatshëm.

 

Marka COTALI shfaqet në treg në 1979 dhe bëhet menjëherë një sinonim i cilësisë në Itali. Prodhimi është përqendruar në gamën e gjerë të zorrëve fleksibël me lidhëse prej bronzi dhe çeliku, në gjatësi të ndryshme, për rubinetat. Por kompania vazhdon të rritet! Me kalimin e kohës kompania e zgjeroi gamën e saj me tuba hyrëse dhe dalëse për makinat larëse, gypa gazi dhe zorrët e dushit në PVC. Grupet e Shattaf përfaqësojnë hapin tjetër që lejon që kompania të njihet mirë edhe përtej kufijve evropian.

Çfarë ofron

 

FURNIZIMI dhe SHERBIMET KURSE TEKNIKE: Firma Mundija Group shpk i kushton vëmendje maksimale përkrahjes teknike. Që në fillim të aktivitetit u dërguan disa instalatorë në Itali në kurset teknikë të organizuar nga firma Immergas. 

DHOMA TEKNIKE: Sot firma Mundija Group është në gjëndje të ofrojë këtë shërbim edhe në Shqipëri, në dhomat teknike të saj ku instalatorët do të kenë instruktimet e nevojshëm për ndezjen, fikjen, mirëmbajtjen, programimin e kaldajave dhe të aparateve të tjerë Immergas. 

PJESE KEMBIMI: firma disponon vashdimisht për pjesë këmbimi kryesorë të aparateve të trajtuar.

KONSULENCA:  Mundija Group dhe Immergas do të përkrahin projektuesit, instalatorët dhe klientët për përcaktimin e aparateve të nevojshëm dhe aksesorët e tyre. Për Kaldaja, Chiller dhe impiante Diellorë. 

GARANCIA:  Firma Mundija Group shpk jep një GARANCI për të gjitha produktet të firmës Immergas. Me një çertifikat që lëshohet nga firma Mundija Grup sëbashku me instalatorin e aparateve.

 

PIKAT E SHITJEVE: Mundija Group vepron në të gjithë Shqiperinë me pika shitje të specializuar në furnizim, intalim dhe mirëmbajtje aparate Immergas.

 

COESPERNE është një sistem shkarkimi, me tuba dhe rakorde, prej polipropileni “copolimero” I përzier me lëndë të tjera përforcuese. Ai është shumë I fortë dhe I qëndrueshëm ndaj përplasjeve dhe goditjeve. Coesperne ka rezistencë të lartë ndaj: 

• Temperaturave të ulëta 

• Ujërave të nxehta 

• Lëndëve kimike (sipas ISO/TR10358)

Në këtë gamë do të gjeni të gjitha rakordet e nevojshme për të bërë impiante modern shkarkimi si; berryla, braga, braga dopjo, rakorde për WC, reduksione dhe manikota. 

 

BLUE POWER është një sistem shkarkimi me tuba dhe rakorde i përzier me lëndë të tjera përforcuese. Falë trashësisë së lartë Blue Power rezulton jashtëzakonisht i fortë dhe i qëndrueshem ndaj përplasjeve dhe goditjeve. Në gamën e tij do të gjeni; tuba, bërryla, braga, reduksione, manikota, rakorde, etj. 

Gjithashtu Blue Power ka veti shumë të larta: 

• Për izolim ndaj zhurmave të shkarkimit 

• Në përhapjen e ulët të flakëve 

• Për qëndrueshmëri hidraulike dhe në rast kundërfluksi, falë gominave të veçanta

 

Rezistencë të lartë edhe ndaj: 

• Temperaturave të ulëta 

• Ujërave të nxehta 

• Lëndëve kimike 

 

Tub Multistrato PEX-AL-PEX per instalime sanitare.

• Tuba nudo

• Tuba të kojbentuar për sanitar

• Tuba me mbrojtje tub korugato

• Ngjyra: të BARDHE, të KUQ dhe BLU

 

Tuba Multistrato PEX-AL-PEX për impiante KONDICIONIMI

 

Tuba Multistrato PEX-AL-PEX për impiante GAZI. Tuba nudo apo me mbrojtje tub KORUGATO RAKORDERI përkatëse.

 

Rakorderi me kompresion për tuba. , BLUE LINE dhe BLACK LINE. Diam 20 – 110 mm.

 

Tuba MULTYPEX për instalime sanitare, me apo pa mbrojtje tub KORUGATO. Diam 16, 20, 25 dhe 32 mm. Tuba MULTYPEX EVO për impiante. Ngrohje / Ftohje në DYSHEME. Diam 16, 20, 25 dhe 32 mm.

VALVULA me SFERE prej PE apo PP

Valvula me Sfere dore, nga ½ ” deri 4”

Valvula me FLANXHE, nga ½ ” deri 4 ”

Valvula për temperatura nën zero, nga 1/2 ” deri 4 ”

Valvula për SALDIM, daim 20 – 63 mm

Valvula me rakorde KOMPRESIONI, diam 20 – 63 mm edhe me rakorde të filetuar deri 4 ”

Rubineta me fileto apo Portagomma, nga ½ ” deri 1 ”

Rubineta me rakorde me Kompresion

Valvula me tre vie

 

IVAR. Teknologjia e ngrohjes. Artikuj termohidraulikë të kombinuar për çdo kërkesë në impiantet e ngrohjes: me radiatorë, në dysheme, me Pompa të nxehtësisë, etj.

Disponohen të gjithë artikujt e nevojshëm për impiantet e ngrohjes-ftohjes në dysheme. 

Kolektorë të kompletuar me pompë dhe valvula. 

Tuba politelieni, panele polistireni, xhunto bymimi, aksesorë të ndryshëm për realizimin e impianteve. 

Rakorderi për ruba multistrado, politelieni, bakri, artikuj të ndryshëm termohidraulike: 

Rakorderi Multi-Press, me pincim. 

Kaseta për kolektorë, plastike apo metalike, në dimensione të ndryshëm dhe aksesorë të çdo lloji. 

Kolektor të drejtë, me kënd, inkaso. 

Valvula termostatike, dore, detentor. Kit dhe valvula për radiator dhe kronotermostate. 

Valvula mishelatriçe, valvula për Fan Coil, mishelator termostatik dhe aksesorë të tjerë. 

Shërbime

Tuba fleksibel Cotali
Tuba fleksibel Cotali
Chiller AUDAX TOP ErP
Chiller AUDAX TOP ErP
Kaldaja me gaz per uje sanitar KONVENCIONALE
Kaldaja me gaz per uje sanitar KONVENCIONALE
PANELE diellore te sheshet
PANELE diellore te sheshet
Zorra dushi Cotali
Zorra dushi Cotali
Aksesore per kaldaja
Aksesore per kaldaja
Sete Shattaf per higjene Cotali
Sete Shattaf per higjene Cotali
Radiatore alumini per tualet
Radiatore alumini per tualet
Kolektore dhe Valvula
Kolektore dhe Valvula
Materiale hidraulike italiane
Materiale hidraulike italiane
Rakorderi bronxi
Rakorderi bronxi
Rakorderi dhe tuba PPR
Rakorderi dhe tuba PPR
Tuba dhe Rakorderi gazi
Tuba dhe Rakorderi gazi
Tuba dhe rakorderi PVC
Tuba dhe rakorderi PVC
Tuba multistrat
Tuba multistrat
Tuba sanitar, kondicionim dhe gaz
Tuba sanitar, kondicionim dhe gaz
Grupe dushi dhe mishelatore
Grupe dushi dhe mishelatore
Grupe per lavapjata kuzhine
Grupe per lavapjata kuzhine
Mishelatore  inkaso deviat
Mishelatore inkaso deviat
Mishelatore te gjate per lavaman
Mishelatore te gjate per lavaman
Rakorderi me presim TDM
Rakorderi me presim TDM
Kolektore kthimi dhe dergimi IVAR
Kolektore kthimi dhe dergimi IVAR
Kronotermostat Dixhital IVAR
Kronotermostat Dixhital IVAR
Xhunto, Manikote, Berryl, Ti per multistrat  IVAR
Xhunto, Manikote, Berryl, Ti per multistrat IVAR
Valvula dhe pjese per radiatore IVAR
Valvula dhe pjese per radiatore IVAR
Bolitor UB INOX Immergas
Bolitor UB INOX Immergas
Chiller  MAGIS  PRO  ErP
Chiller MAGIS PRO ErP
Kaldaja me Kondensim Immergas
Kaldaja me Kondensim Immergas
KITE Diellore 200-300 e 500 lt Immergas
KITE Diellore 200-300 e 500 lt Immergas
Pompa nxehtesie te splituara me kaldaja Immergas
Pompa nxehtesie te splituara me kaldaja Immergas

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mundija Group SH.P.K (@mundijagroup)