Secondary Adv

Bregu Clima

 

Përshkrimi

Bregu Clima me qendër në qytetin e Fierit, te pranishem prej shume vitesh ne tregun e sistemeve per ngrohje dhe ftohje si kondicionere, kaldaja, panele diellore, chiller etj, me nje varietet produktesh qe vetem shtohet ne game dhe cilesi.

 

Me eksperincën e gjatë në tregun shqiptar, kompania vazhdon të punojë më të njejtin seriozitet dhe përkushtim duke u kujdesur që të ruajë imazhin e mirë që ka krijuar në bashkëpunim me klientët dhe partnerët.

 

Kjo e fundit, është garancia që Bregu Clima ofron denjësisht, marrëdhënia me markat: Sole Energy, Mitsubishi Electric, Wolf, Calpak, Unical, Wishaupt, Vaillant, Vivax, SPRSUN, Panasonic; të cilët sigurojnë për ju shërbimet dhe produktet më të mira.

Çfarë ofron

Kompania Bregu Clima tregton cdo tip produkti ne fushen e paisjeve ngrohje ftohje: 

- Kondicionere;

- Sisteme Multi Split; 

- Chillera & Pompa nxehtesie; 

- Kaldaja, Oxhake & Soba me pelet, dru dhe gaz;

- Kaldaja Termoboliere, me gaz dhe industriale;

- Panele diellore & Fotovoltaike;

- Kalorifere & Radiatore alumini;

- Game e gjere aksesoresh etj.

Të gjitha produktet që ne disponojmë shoqërohen me fletë garancie. Përvec shitjes dhe tregtimit, ne vijmë më pranë jush duke montuar dhe siguruar funksionimin për cdo blerje tuajën tek ne. 

 

Sistemet ngrohje Ftohje nga Mitsubishi Electric janë kryefjala e gjithë asaj cfarë ne ofrojmë. Marka që vjen më pranë jush nëpërmjet nesh, e cila tani është bërë një nga prodhuesit më të mëdhenj, e njohur për dizajn modern dhe të sofistikuar; besueshmëri; siguri; gamë të gjerë të produkteve për çdo aplikim dhe me shërbim pas shitjes. Duke renditur emra të mëdhenj pranë nesh, ju sigurojmë per garanci dhe siguri afatgjatë.

Shërbime

Distributor i Kondicioner Mitsubishi ne Fier
Distributor i Kondicioner Mitsubishi ne Fier
Chillera, Fan Coil, Kondicioner Mitsubishi
Chillera, Fan Coil, Kondicioner Mitsubishi
Kondicionere mural Mitsubishi
Kondicionere mural Mitsubishi
Sisteme split dhe multisplit kondicionimi
Sisteme split dhe multisplit kondicionimi
Sisteme ngrohje ftohje per shtepi private
Sisteme ngrohje ftohje per shtepi private
Kaldaja elektrike per ngrohjen e ujit sanitar
Kaldaja elektrike per ngrohjen e ujit sanitar
Kaldaja familjare per ngrohje qendrore
Kaldaja familjare per ngrohje qendrore
Kaldaja me kondensim
Kaldaja me kondensim
Kaldaja me uje, soba me pellet dru
Kaldaja me uje, soba me pellet dru
Kaldaja per ngrohje qendrore dru pellet gaz
Kaldaja per ngrohje qendrore dru pellet gaz
Kalorifera mural per ngrohje qendrore
Kalorifera mural per ngrohje qendrore
Kalorifere dhe radiatore
Kalorifere dhe radiatore
Kaseta tavanore Mitsubishi
Kaseta tavanore Mitsubishi
Kondicioner Mitsubishi per zonen jugut
Kondicioner Mitsubishi per zonen jugut
Montim panelesh diellore per ujin sanitar
Montim panelesh diellore per ujin sanitar
Njesi e brendshme tokesore Mitsubishi
Njesi e brendshme tokesore Mitsubishi
Panele diellore per ngrohje qendrore
Panele diellore per ngrohje qendrore
Instalim panele fotovoltaike
Instalim panele fotovoltaike
Pompa nxehtesie monobllok
Pompa nxehtesie monobllok
Projektim dhe instalim sisteme aspirimi
Projektim dhe instalim sisteme aspirimi
Servis dhe asistence teknike per sisteme ngrohje ftohje
Servis dhe asistence teknike per sisteme ngrohje ftohje
Sisteme ngrohje me kaldaja elektrike,dru, pellet
Sisteme ngrohje me kaldaja elektrike,dru, pellet
Soba dhe Oxhaqe ne shitje ne zonen e jugut
Soba dhe Oxhaqe ne shitje ne zonen e jugut
Soba me pellet me ajer, Oxhake
Soba me pellet me ajer, Oxhake
Aksesore, Rakorderi per sisteme ngrohje ftohje
Aksesore, Rakorderi per sisteme ngrohje ftohje

Punë të kryera

Instalim kaldaje gjermane ne apartament
Instalim kaldaje gjermane ne apartament
Instalim kaldaje industriale
Instalim kaldaje industriale
Instalim kondicioneri mural ne apartament
Instalim kondicioneri mural ne apartament
Instalim paneli diellor ne tarrace vile
Instalim paneli diellor ne tarrace vile
Kaldaje per ngrohje, instalim ne vile private
Kaldaje per ngrohje, instalim ne vile private
Kondicioner Mitsublishi, instalim tek klienti
Kondicioner Mitsublishi, instalim tek klienti
Montim kondicioneri mural, apartament banimi
Montim kondicioneri mural, apartament banimi
Montim kondicionieri mural, dhome femijesh
Montim kondicionieri mural, dhome femijesh
Montim njesie e jashtme kondicioneri
Montim njesie e jashtme kondicioneri
Njesi e jashtme Mitsubishi, Instalim per klientin
Njesi e jashtme Mitsubishi, Instalim per klientin
Panele diellore per uje te ngrohte sanitar, montim ne cati
Panele diellore per uje te ngrohte sanitar, montim ne cati
Proper Pizza Vlore, Sistem kondicionimi dhe aspirimi
Proper Pizza Vlore, Sistem kondicionimi dhe aspirimi
Radiator alumini, Instalim
Radiator alumini, Instalim
Sistem kondicionimi, Big Market Mallakaster
Sistem kondicionimi, Big Market Mallakaster
Sistem ngrohje qendrore, Montim
Sistem ngrohje qendrore, Montim

Partnere

Showroom

Autostrada Lushnje Fier km.15, Perballe Mobileri Fieri, Mulla, Albania

Video