Secondary Adv

Klima e Shtepise

 

Përshkrimi

Klima e Shtepise me qendër në Shkozet në qytetin e Durrësit prezantohet si një ndër kompanitë që ju ofron mundësitë më të mira që ju të siguroni për shtëpinë tuaj sobat dhe oxhakët më bashkëkohore, kaldaja, panele diellore etj. Me eksperincën e gjatë në tregun shqiptar, kompania vazhdon të punojë më të njejtin seriozitet, cilësi dhe përkushtim duke u kujdesur që të ruajë imazhin e mirë që ka krijuar në bashkëpunim me klientët dhe partnerët.

Kjo e fundit, është garancia që Klima e Shtëpisë ofron denjësisht, marrëdhënia me markat: Idro Laminox, Wolf, Focolare, Howat, Grupporagini, EDN, Clima, Mab, Brass Form, Clima Caldaie, Giacomini, Eurotis, Ibaiondo, Perfetto, Valsir, Valtemo; të cilët sigurojnë për ju shërbimet dhe produktet më të mira.

Çfarë ofron

Kompania Klima e Shtepise me një eksperiencë të gjatë në tregun Shqiptar ju ofron Soba, Oxhake, Kaldaja, Termoboliere, Panele diellore, Radiatore, Kaloriferë, Kaseta shkarkimi, chillera, kaldaja gjermane me gaz , kaldaja industriale, panele solare, rakorderi bronzi dhe celiku, rezervuar uji, kapa aspirimi për oxhaqe, rakorderi për tymërat e oxhaqeve, tuba uji, tuba gazi, soba me pelet, dru dhe gaz, pileta për tualete, kalorifer celiku, radiator alumini, etj.

Të gjitha produktet që ne disponojmë shoqërohen me fletë garancie. Përvec shitjes dhe tregtimit, ne vijmë më pranë jush duke montuar dhe siguruar funksionimin për cdo blerje tuajën tek ne. Sobat me pellet janë kryefjala e gjithë asaj cfarë ne ofrojmë, duke siguruar cilësinë më të mirë nga Laminox Idro. Marka që vjen më pranë jush nëpërmjet nesh, e cila tani është bërë një nga prodhuesit më të mëdhenj të sobave cilësore, i njohur për dizajn modern dhe të sofistikuar; besueshmëri; siguri; zhurmë e ulët; djegie e efektshme dhe e pastër; gamë të gjerë të produkteve për çdo aplikim të brendshëm dhe me shërbim pas shitjes. Duke renditur emra të mëdhenj pranë nesh, ju sigurojmë per garanci dhe siguri afatgjatë.

Shërbime

Kaldaja dru pellet
Kaldaja dru pellet
Kaldaja me pellet per panele diellore
Kaldaja me pellet per panele diellore
Soba me pellet kaldaje me uje
Soba me pellet kaldaje me uje
Soba me pellet me ajer ose kaldaje
Soba me pellet me ajer ose kaldaje
Soba moderne me pellet
Soba moderne me pellet
Soba me pellet me ajer
Soba me pellet me ajer
Boliera dhe ngrohes uji Ferroli
Boliera dhe ngrohes uji Ferroli
Chillera, Fan Coil, Kondicioner Toshiba
Chillera, Fan Coil, Kondicioner Toshiba
Kaldaja elektrike per ngrohjen e ujit sanitar WOLF
Kaldaja elektrike per ngrohjen e ujit sanitar WOLF
Kaldaja familjare per ngrohje qendrore Wolf
Kaldaja familjare per ngrohje qendrore Wolf
Kaldaja me kondensim Wolf
Kaldaja me kondensim Wolf
Kaldaja per ngrohje qendrore dru pellet
Kaldaja per ngrohje qendrore dru pellet
Kalorifera mural per ngrohje qendrore
Kalorifera mural per ngrohje qendrore
Kalorifere dhe radiatore RAGALL
Kalorifere dhe radiatore RAGALL
Panele diellore STREBEN per ngrohje qendrore
Panele diellore STREBEN per ngrohje qendrore
Kaseta per kolektor Giacomini
Kaseta per kolektor Giacomini
Koka rrotulluese per oxhaqe dhe soba
Koka rrotulluese per oxhaqe dhe soba
Pileta kendore, rrethore, katrore, lineare Valtemo
Pileta kendore, rrethore, katrore, lineare Valtemo
Pileta per dush Valtemo
Pileta per dush Valtemo
Rakorderi Brass Form
Rakorderi Brass Form
Tuba inoxi per oxhaqe dhe soba
Tuba inoxi per oxhaqe dhe soba
Tuba multistrat dhe Tuba shkarkimi Valsir
Tuba multistrat dhe Tuba shkarkimi Valsir
Tuba per kaldaja Vortek
Tuba per kaldaja Vortek
Tuba ventilimi dhe aspirimi per oxhaqe dhe soba
Tuba ventilimi dhe aspirimi per oxhaqe dhe soba
Valvula per kalorifer Giacomini
Valvula per kalorifer Giacomini

Punë të kryera

Klima e Shtepise1531826063
Klima e Shtepise1531826076
Klima e Shtepise1531826089
Klima e Shtepise1531826099
Klima e Shtepise1531826109
Klima e Shtepise1531826122
Klima e Shtepise1531826136
Klima e Shtepise1531826149
Klima e Shtepise1531826161
Klima e Shtepise1531826173
Klima e Shtepise1531826191
Klima e Shtepise1531826205
Klima e Shtepise1531826214
Klima e Shtepise1531826230
Klima e Shtepise1531826240
Klima e Shtepise1531826252
Klima e Shtepise1531826266
Klima e Shtepise1531826292
Klima e Shtepise1531826305
Klima e Shtepise1531826317
Klima e Shtepise1531826329
Klima e Shtepise1531826541
Klima e Shtepise1531826550
Klima e Shtepise1531826559
Klima e Shtepise1555684357
Klima e Shtepise1555684371
Klima e Shtepise1555684381
Klima e Shtepise1555684394
Klima e Shtepise1555684412
Klima e Shtepise1555684576
Klima e Shtepise1555684605
Klima e Shtepise1555684619
Impjant ngrohje ftohje per apartament
Impjant ngrohje ftohje per apartament
Montim kaldaje per sistem ngrohje qendror
Montim kaldaje per sistem ngrohje qendror
Montim oxhaku kendor per vile
Montim oxhaku kendor per vile
Vendosje panel diellor ne cati per uje sanitar
Vendosje panel diellor ne cati per uje sanitar

Partnere

klima-laminoxklima-brass-formklima-clima-caldaieklima-focolareklima-giacominiklima-plasticaalfaklima-toshibaklima-wolf

Video