Secondary Adv

FRIGO HYLVIU

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Frigo Hylviu, një kompani prej 15 vitesh në treg vjen në bashkëpunim me markat më të njohura italiane Rivacold dhe MTH për impiantet dhe dhomat frigoriferike për përdorime për biznese të ndryshme.

Gama e gjerë e produkteve janë në dispozicion duke përfshirë versionet standarde dhe të përshtatura për çdo aplikim të ndryshëm të dedikuar për tregjet në vijim: industritë ushqimore, industrisë mekanike, mjekësore dhe farmaceutike.

Frigo Hylviu synon të arrijë kënaqësinë e klientit me angazhimin:

- Për të dhënë një standard të cilësisë së lartë të produktit

- Për të vlerësuar rezultatin pasues dhe për të përmirësuar proceset

- Sigurinë e produktit

- Shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve

- Mbrojtjen e mjedisit

- Për të përdorur dhe zhvilluar teknologjitë inovative të produktit

Çfarë ofron

Frigo Hylviu vjen me qëllimin për të vlerësuar efikasitetin  e energjisë, teknologjitë e avancuara, produktet e personalizuara dhe besueshmëria të cilën e bëjnë markën zgjidhjen e çdo kërkese brenda tregut industrial. Kompania ofron: 

- Dhoma frigoriferike  

- Dyer frigoriferike 

- Impiante frigoriferike 

- Avullues për ftohje 

- Kompresore

- Spresor 80,100,120,150,180 

- Aksesorë për dhoma frigoriferike 

- Radiatorë

Shërbime

Dhoma frigoriferike industriale
Dhoma frigoriferike industriale
Dhoma frigoriferike per depo farmaceutike
Dhoma frigoriferike per depo farmaceutike
Dhoma frigoriferike per fabrika prodhimi
Dhoma frigoriferike per fabrika prodhimi
Dhoma frigoriferike per produktet e mishit dhe sallamit
Dhoma frigoriferike per produktet e mishit dhe sallamit
Dyer frigoriferike me dy kanata
Dyer frigoriferike me dy kanata
Dyer me rreshqitje per impiante frigoriferike
Dyer me rreshqitje per impiante frigoriferike
Dyer per dhoma frigoriferike
Dyer per dhoma frigoriferike
Dyer per dhoma me temperature te kontrolluar
Dyer per dhoma me temperature te kontrolluar
Furnizim marketesh me frigorifera
Furnizim marketesh me frigorifera
Pjese kembimi MTH
Pjese kembimi MTH
Pjese kembimi Rivacold per dhoma frigoriferike
Pjese kembimi Rivacold per dhoma frigoriferike
Porta per dhome frigoriferike
Porta per dhome frigoriferike
Dhoma frigoriferike modulare
Dhoma frigoriferike modulare
Evaporator per dhoma frigoriferi
Evaporator per dhoma frigoriferi
Kompresora ftohes per industrine ushqimore
Kompresora ftohes per industrine ushqimore
Kondensator frigoriferik
Kondensator frigoriferik
Mini dhoma frigoriferike
Mini dhoma frigoriferike
Motorr frigoriferike Rivacold
Motorr frigoriferike Rivacold
Panele sandwich frigoriferik per montim
Panele sandwich frigoriferik per montim
Prodhim montim dhoma frigoriferike
Prodhim montim dhoma frigoriferike

Punë të kryera

FRIGO HYLVIU1531999902
FRIGO HYLVIU1531999917
FRIGO HYLVIU1531999931
FRIGO HYLVIU1532074613
FRIGO HYLVIU1532074625
FRIGO HYLVIU1532074637
FRIGO HYLVIU1532074653
FRIGO HYLVIU1532074666
FRIGO HYLVIU1532074676
FRIGO HYLVIU1555067933
FRIGO HYLVIU1555067989
FRIGO HYLVIU1555068001

Partnere

mthrivacold

Video