Secondary Adv

FLEXOALB

 

Përshkrimi

FLEXOALB është një kompani me kapital 100% shqiptar e krijuar në vitin 2012 dhe është një asset i ri në fushën flexo grafike e vendosur në qytetin e Lushnjes. Ajo ka një gamë të gjerë të prodhimit , e kompletuar me një platformë logjistike për të përmbushur nevojat e klientëve të saj. Vendosmëria jonë për ndërtimin e një kompanie për fushën e printimit të ambalazheve flexibël do të vinte pas një studimi të gjatë të kësaj teknologjie dhe nevojës që kanë prodhuesit shqiptar për këto produkte.

BESONI TE NE DHE AMBALAZHET TUAJA DO TË QËNDROJNË ME KRENARI NË VITRINË…

 

OBJEKTIVAT
-Respektimi i të gjitha standarteve të cilësisë
-Mbrojtja e ambientit përreth
-Kualiteti dhe shpejtësia
-Komunikim i hapur me klientët

 

Çfarë ofron

Pas një pune të madhe dhe këmbëngulese, sot FLEXOALB është lider në fushën e printimit të etikevave autoadhezive dhe më gjerë.   Mirëmbajtja e pozitës lider në tregun Shqiptar dhe më gjerë është bërë duke zhvilluar një metodologji organizative dhe një platformë inovative të teknologjisë në printim dhe duke krijuar bashkëpunime me kompani prestigjoze në mbarë botën. Stafi ynë është shumë i kualifikuar dhe pjesëmarrës i rregullt në panairet e seminaret me të shquara në Europë, Azi, etj.

 

PAKETIM
Printime në: PE / OPP / CPP/ PET / PAPER  Laminime në: PE / PE – OPP/ OPP – OPP/ METALIZE / PET / ALU / PE – OPP / CPP – AW / PE / PAPER CANTA (BAG): OPP – DUBLEX – TRIPLEX – PA/ PE EVON PE.

 

ETIKETIM
PRINTIM 8 COLOR + COLD FOIL & HOT FOIL + SCREEN MATERIALET : SELF ADHEZIV LABEL / COATED / PP WHITE/ PP TRANSPARENT / PE WHITE / PE TRANSPARENT / PP METALIZE.  Gjithashtu FlexoAlb prodhon etiketa IML në polipropilen të bardha dhe transparente, etiketa SLEEVE.

GOTA KARTONI
Gotat e letrës cdo ditë e më shumë po gjejnë një përdorim të gjerë.  Për këtë FlexoAlb është investitori më i madh në prodhimin e tyre për përdorimin në pije të ngrohta dhe të ftohta së bashku me kapakët. Printimi arrin deri 4 color, dhe madhësia e gotave nga 3 oz deri në 16 oz.

 

STUDIO GRAFIKE - DIZAJN PROFESIONAL

-POSTERA
-KUTI
-FLYER
-KARTËVIZITA
-ETIKETA
-GOTA KARTONI
-AMBALLAZHE
-ILUSTRIME 3D

Shërbime

Amballazhe film ushqimore
Amballazhe film ushqimore
Amballazhe per produkte te ngrira
Amballazhe per produkte te ngrira
Amballazhe ushqimore ekologjike
Amballazhe ushqimore ekologjike
Amballazhe ushqimore
Amballazhe ushqimore
Etiketa amballazhimi me material pvc
Etiketa amballazhimi me material pvc
Etiketa ngjitese per amballazh
Etiketa ngjitese per amballazh
Etiketa tek dhe etiketa bobine
Etiketa tek dhe etiketa bobine
Etikete termotkurrese
Etikete termotkurrese
Gota kartoni per kafe dhe lengje
Gota kartoni per kafe dhe lengje
Gota kartoni te personalizuara, per lokale
Gota kartoni te personalizuara, per lokale
Lende e pare per amballazhim
Lende e pare per amballazhim
Lende e pare per paketim
Lende e pare per paketim
Leter per bustina sheqeri, caji
Leter per bustina sheqeri, caji
Leter zip per amballazhim
Leter zip per amballazhim
Paketime kafeje, bustine, zarfe
Paketime kafeje, bustine, zarfe
Printime letre dhe kartoni
Printime letre dhe kartoni
Printime me ploter, Reklama te ndryshme
Printime me ploter, Reklama te ndryshme
Qese per produkte ushqimore
Qese per produkte ushqimore
Stampa ne bluze, Stampa ne kapele
Stampa ne bluze, Stampa ne kapele
Veshje makinash me adesiv, Veshje murale
Veshje makinash me adesiv, Veshje murale

Teknologjia

Video