Secondary Adv

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 

Përshkrimi

Thermal Technology Srl që nga 2001, është lider i teknologjive të reja të ngrohjes që përdorin Fibrat e karbonit. Kërkimi i avancuar ka bërë që ndërmarrja të japë zgjidhje me efikasitet të lartë dhe fleksibilitetit në përdorim, si në sektroin civil dhe atë industrial. Efikasiteti dhe aftësitë konkurruese njihen nga Organet kryesore të certifikimit dhe nga universitetet më prestigjioze evropiane. Karboni është elementi performant që mbështet të gjithë teknologjinë e patentuar Thermal Tecnlogy.

Duke kërkuar për një zgjidhje se si të ngrohni shtëpinë tuaj, ju duhet të dini se ngrohja me fibra karboni do të thotë të kesh një sistem ngrohje inovative dhe me kosto të ulët, jo vetëm për kursimet në burimin e energjisë së përdorur, por për shkak të mungesës së kostove fikse në vit. Në sistemet e tipit tradicional, në fakt, kostot fikse në vit, si mirëmbajtja dhe amortizimi e kalon koston e energjisë që nevojitet për funksionimin e tyre. Thermal Technology është e vetmja ndërmarrje që garanton sisteme të ndryshme për ngrohje me fibra karboni.

Çfarë ofron

Thermal Technology ofron sisteme të ndryshme për ngrohjen e shtëpisë me fibra karboni. Impjantet ngrohës elektrikë me fibra karboni kanë disa karakteristika interesante:

 

- Janë ngrohës ekonomik për shtëpinë tuaj: kostot e instalimit janë shumë të ulëta;

 

- Të instalosh një sistem elektrik për ngrohje është e lehtë dhe i lirë (nuk ka nevojë për specialist të kualifikuar);

 

- Ngrohja elektrike me fibra karboni karakterizohet nga mungesa e plotë e mirëmbajtjes dhe kontrolleve periodike;

 

- Sistemi aktual ka mekanizëm që nuk konsumohet me kalimin e kohës (nuk ka pjesë në lëvizje);

 

- Të ngrohësh shtëpinë elektrikisht lejon të menaxhosh temperaturën nga dhoma në dhomë (kështu që ju mund të bëni më të madh kontrollin e programueshëm dhe automatizimin në shtëpi);

 

- Një fibër karboni prodhon një ngrohje ekologjike dhe respekton mjedisin (ajo nuk prodhon CO2 dhe as fusha elektromagnetike).

 

Ngrohja me rrezatim

Rrezatimi është një sistem i shkëmbimit të nxehtësisë që përdor valët infra të kuqe si vektor transferimi.

 

Në fakt, dy organe ose objekte që kanë temperatura të ndryshme natyrisht rrezatojnë ndaj njëri-tjetrit dhea nxehtësia shkon nga më i ngrohti tek më i ftohti. Rrezatimi i emetuar në dysheme shndërrohet në nxehtësi kur bie në kontakt me një objekt, një mur ose një person. Valët infra të kuqe domethënë nuk thithen nga ajri por nga organet e ngurta që i kthejnë ato në energji termike. Kjo energji transmetohet në ambjent, duke krijuar kështu kushte optimale për komoditetin tuaj.

 

NGROHJE NE DYSHEME 

Thermal Technology ka patentuar një sistem ngrohje të trashësisë, vetëm 4mm: ky sistem ngrohje mund ti përshtatet cdo nevoje (qoftë për fuqi apo për formë gjeometrike mund të arrijnë deri në 25m²) ose të përdoren modulet standard.

 

NGROHJE NE MUR DHE TAVAN

Sistem për shtëpi: Ngrohje në mur dhe tavan: Sistemi i ngrohjes për mur apo tavan (me rreze infra të kuqe),  mund të aplikohet kur nuk është e mundur të instalohet një sistem në dysheme ose kur ekziston nevoja për të integruar një zonë të nxehtë, të tilla si banjo, shkallë me pak hapsirë dyshemeje , ose kur ju doni të instaloni një sistem ngrohje me një kosto shumë të ulët të instalimi. Ideale edhe për ambjente me karakteristika të ngjashme si sauna, banjo turke, etj.

 

Radiatore

Radiatorë me design, radiatorë modern me fibra karboni që lejojnë ngrohjen e banjos elektrikisht dhe në të njëjtën kohë janë edhe pjesë e vërtetë e mobiljeve të cilët kanë të kombinuar teknologjinë më të avancuar për ngrohjen e banjos me materiale të tilla si celiku, guri dhe xhami, me forma gjithmonë elegante dhe imagjinative.

 

Panele kunder ngrirjes

Edhe ngrohja për ambjente të hapura është një nga shërbimet e Thermal Technology, me një seri të produkteve të vecanta kundër-ngrirjes, për shkrirjen e akullit dhe borës.

 

Panelet ngrohes të Thermal Technology i përshtaten cdo situate (të varura në tavan, në një lartësi të caktuar, etj), janë të cmontueshëm lehtësisht. Panelet rrezatues janë ideale për ngrohjen e zonave të vecanta apo vende pune në një mjedis të vetëm, të tilla si oficina, magazina, kioska apo oborre e mjedise publike si bare, restorante, etj.

 

Per ngrohjen e kishave dhe xhamive, muzeumeve dhe vendet e kultit, Thermal Technology ofron ngrohje me rrezatim të përfituar nga elementet e ngrohjes të pozicionuar në dysheme ose tavan.

 

Per sektorin Wellness 

Thermal Technology prodhon rrjeta për ngrohje me tension të ulët, të përshtatshme për instalim në prani të lagështisë, si banjo, dhoma me avull, sauna, dhoma SPA, shtretër dielli, mure dushi, stola për pishina ose vaska, gjithashtu dhe carcaf me ngrohje.

Shërbime

Dysheme radiante
Dysheme radiante
Mure me ngrohje te brendshme, radiante
Mure me ngrohje te brendshme, radiante
Ngrohje nen suvatim
Ngrohje nen suvatim
Shkrires me fibra karboni per panele diellore
Shkrires me fibra karboni per panele diellore
Ngrohje elektrike dysheme dhe mur per qendra Wellnes, sauna dhe banjo turke
Ngrohje elektrike dysheme dhe mur per qendra Wellnes, sauna dhe banjo turke
Ngrohje elektrike poshte parketit
Ngrohje elektrike poshte parketit
Ngrohje me fibra karboni brenda murit
Ngrohje me fibra karboni brenda murit
Rrjete ngrohese me fibra carboni sipas projektit
Rrjete ngrohese me fibra carboni sipas projektit
Rrjete ngrohese me fibra karboni modulare
Rrjete ngrohese me fibra karboni modulare
Ngrohje nen rruge per shkrirjen e debores
Ngrohje nen rruge per shkrirjen e debores
Panele radiante me gips
Panele radiante me gips
Radiator ngrohes elektrik mural
Radiator ngrohes elektrik mural
Radiatore elektrik me fibra karboni
Radiatore elektrik me fibra karboni
Radiatore elektrik moderne
Radiatore elektrik moderne
Rrjeta ngrohese kunder bores per catite
Rrjeta ngrohese kunder bores per catite
Rrjeta per ngrohje elektrike nen dysheme dhe mure
Rrjeta per ngrohje elektrike nen dysheme dhe mure
Sistem ngrohes rrugor kunder ngrirjes, per shkrirjen e bores dhe akullit
Sistem ngrohes rrugor kunder ngrirjes, per shkrirjen e bores dhe akullit
Sisteme ngrohje brenda ne mure dhe tavane
Sisteme ngrohje brenda ne mure dhe tavane
Sisteme ngrohje ne cati per shkrirjen e debores
Sisteme ngrohje ne cati per shkrirjen e debores
Tapete me fibra karboni dhe ngrohje per evente, salla pritjesh
Tapete me fibra karboni dhe ngrohje per evente, salla pritjesh

Katalogu

Katalog Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Punë të kryera

Dysheme radiante
Dysheme radiante
Fibra karboni per ngrohje ne dysheme
Fibra karboni per ngrohje ne dysheme
Ngrohes per shkrirjen e bores per panel diellor
Ngrohes per shkrirjen e bores per panel diellor
Ngrohje elektrike ne dysheme
Ngrohje elektrike ne dysheme
Ngrohje elektrike nen dysheme betoni
Ngrohje elektrike nen dysheme betoni
Ngrohje ne rampa
Ngrohje ne rampa
Panel me fibra karboni me rrezatim per lokal ose restorant
Panel me fibra karboni me rrezatim per lokal ose restorant
Panele me fibra karboni rrezatues per institucione
Panele me fibra karboni rrezatues per institucione
Panele ngrohes tavanore me rrezatim
Panele ngrohes tavanore me rrezatim
Panele rrezatues per spitale, shkolla
Panele rrezatues per spitale, shkolla
Panele termoizolues per ngrohje totale
Panele termoizolues per ngrohje totale
Rrejte ngrohese me fiber karboni e vendosur mbi cimento
Rrejte ngrohese me fiber karboni e vendosur mbi cimento
Rrjeta ngrohese me fibra karboni per garazhe
Rrjeta ngrohese me fibra karboni per garazhe
Rrjete me fibra karboni per ngrohje
Rrjete me fibra karboni per ngrohje
Rrjete ngrohese me fiber karboni e niveluar me nje nivel cimento
Rrjete ngrohese me fiber karboni e niveluar me nje nivel cimento
Sisteme ngrohje e dysheme per kisha dhe xhami
Sisteme ngrohje e dysheme per kisha dhe xhami
Tapet ngrohes per ambjente te jashtme
Tapet ngrohes per ambjente te jashtme
Tapet ngrohes THERMAL TECHNOLOGY
Tapet ngrohes THERMAL TECHNOLOGY
Montim tapeti ngrohes nen parket
Montim tapeti ngrohes nen parket
Punime ne Kosove
Punime ne Kosove
Rjeta ngrohje nen dysheme punim ne Tirane
Rjeta ngrohje nen dysheme punim ne Tirane
Rrjeta per shkrirjen e debores pune e kryer ne Kosov
Rrjeta per shkrirjen e debores pune e kryer ne Kosov
Rrjete ngrohje per apartament ne Shqiperi
Rrjete ngrohje per apartament ne Shqiperi
Tapet me fibra karboni, Tirane
Tapet me fibra karboni, Tirane
Dysheme me tapet ngrohes me fiber karboni ne shtepi private
Dysheme me tapet ngrohes me fiber karboni ne shtepi private
Rrjete termike ngrohese ne qender trajtimesh Wellnes, Durres
Rrjete termike ngrohese ne qender trajtimesh Wellnes, Durres
Sistem ngrohje me fiber karboni per dysheme
Sistem ngrohje me fiber karboni per dysheme
Fiksimi i rrjetes ngrohese me kole per vendosjen e pllakave ose parketit
Fiksimi i rrjetes ngrohese me kole per vendosjen e pllakave ose parketit
Rrjete ngrohese me fibra karboni, pune ne Tirane
Rrjete ngrohese me fibra karboni, pune ne Tirane
Rrjete ngrohje sipas projektit me fibra karboni per tualete
Rrjete ngrohje sipas projektit me fibra karboni per tualete

Certifikime

Të gjitha produktet në treg janë të shoqëruara natyrisht me informacion mbi cilësinë dhe efikasitetin e tyre, por jo gjithmonë produktet dhe sistemet janë të shoqëruara me vërtetimin e duhur dhe adekuate, me rezervën e certifikimit të nevojshëm CE. 

 

Thermal Tecnology srl është në gjendje të sigurojë vërtetimin në lidhje me sigurinë elektrike (CE – TUV – LVD – CB), emisioneve elektromagnetike, rezistence ndaj zjarrit, forca mekanike, certifikimit ATEX për industrinë, sistemin e prodhimit ISO 9001.

 

Patentat

Sistemi i lidhjes me kabllo në Carbon Fiber-elektrike është patentuar në mbarë botën, ndërsa sistemet e panumërta janë të mbuluara nga aplikimi i patentave.

Video