Secondary Adv

BESIM (Shtylla Centrifugale)

 

Përshkrimi

Besim (Shtylla Centrifugale) është një kompani me eksperiencë 12 vjecare në prodhimin e shtyllave të galvanizuara. Fabrika jonë është e vendosur në Çermë të Lushnjes dhe prodhon shtylla centrifugale betoni të madhësive të ndryshme për linjat elektrike, kabllore.

Shtyllat centrifugale janë të certifikuara sipas standardeve dhe prodhohen me makineri të teknologjisë bashkëkohore. Procesi teknologjik i prodhimit të betonit me qëllim prodhimin e shtyllave të betonit në këtë kompani është mjaft i thjeshtë. Ai konsiston në punën e paisjeve për dozim dhe përzierje. Kompania Besim (Shtylla Centrifugale) e drejton punën e saj me anë të instruksioneve të punës ku për prodhimin e shtyllave të betonit konsistojnë në:

 

- Linja per prodhimin e shtyllës së betonit

- Zbatimi i procesit te prodhimit

- Kontrolli i shtyllës së betonit

- Masat e sigurisë në punë

- Mirëmbajtja

Çfarë ofron

Teknologjia më bashkohore, me pajisje moderne dhe materialet më cilësore të përdorura, e bëjnë kualitetin e produkteve shumë të lartë në prodhimin tonë, të cilat janë të përshtatshme për kushtet e ndërtimit dhe kushtet atmosferike. Prodhimi i shtyllave të betonit kryhet me metodën centrifugale që zgjat rreth 10-14 minuta. Kompania ofron dhe prodhon:

- Prodhim shtylla betoni;

- Prodhim Shtylla centrifugale;

- Prodhim Shtylla elektrike;

- Shtylla 8-12 m;

- Shtylla për instalime;

- Prodhim Shtylla për tension të ulët, të mesëm, të lartë etj.

Shërbime

Fabrike per prodhim shtyllash centrifugale
Fabrike per prodhim shtyllash centrifugale
Fabrike per prodhimin e shtyllave elektrike
Fabrike per prodhimin e shtyllave elektrike
Fabrike per prodhimin e shtyllave te betonit
Fabrike per prodhimin e shtyllave te betonit
Prodhim shtylla per linja elektrike
Prodhim shtylla per linja elektrike
Prodhim shtyllash betoni
Prodhim shtyllash betoni
Prodhim shtyllash centrifugale per linja elektrike
Prodhim shtyllash centrifugale per linja elektrike
Prodhim shtyllash elektrike prej betoni
Prodhim shtyllash elektrike prej betoni
Prodhime betoni
Prodhime betoni
Shtylla betoni per rrjetin elektrik
Shtylla betoni per rrjetin elektrik
Shtylla betoni te centrifuguara
Shtylla betoni te centrifuguara
Shtylla centrifugale elektrike
Shtylla centrifugale elektrike
Shtylla centrifugale per linja elektrike
Shtylla centrifugale per linja elektrike
Shtylla centrifugale per tension te mesem
Shtylla centrifugale per tension te mesem
Shtylla centrifugale per tensionin e ulet
Shtylla centrifugale per tensionin e ulet
Shtylla centrifugale per TL, TM , TU
Shtylla centrifugale per TL, TM , TU
Shtylla centrifugale per voltazhin e larte
Shtylla centrifugale per voltazhin e larte
Shtylla elektrike 8-12 m
Shtylla elektrike 8-12 m
Shtylla per linja kabllore
Shtylla per linja kabllore
Shtylle centrifugale betoni
Shtylle centrifugale betoni
Vazo betoni per lulishte
Vazo betoni per lulishte

Certifikata

Shtylla centrifugale B/A. Prodhimi eshte i paisur me certifikate garancie 24 Muaj dhe marka e betonit eshte sipas standarteve te kontrolluara ne laborator.