Secondary Adv

Daisy Carpet

 

Përshkrimi

Daisy Carpet me një eksperiencë që prej vitit 2002, tregton me shumicë dhe pakicë në të gjitha rrethet në Shqipëri produktet e saj duke dashur të përmbushë me kënaqësi cdo dëshirë të klientit. Tapetet, sixhadet, rrugicat, tapetet e barit, moketet , pvc, linoleumet vijnë tek ju me një cilësi maksimale e ardhur nga Turqia. Qëllimi kryesor i joni është të ofrojmë produkte cilësore nën vulën e sigurisë, për të sjellë tek klientët produkte jetëgjatë. Jemi të parët në tregtimin e tapetëve dhe prej vitesh prezantojmë standardet më të mira përsa i përket cilësisë në atë ç`ka ofrojmë.  Daisy Carpet  vit pas viti pasuron koleksionet, sjell trendet më të fundit të tapeteve dhe moketeve me qëllim për tju ofruar klientëve më të mirën e tregut. Koleksionet tona janë të shumëllojshme dhe gama jone e produkteve pasurohet dita ditës me dizajne të reja.

Çfarë ofron

Daisy Carpet ka 16-vjet që zhvillon aktivitetin e saj në importimin dhe tregtimin e produkteve tekstile turke si tapete, mokete dhe artikuj të tjerë të dekorimit të shtepisë. Kompania “Daisy Carpet” në sajë të dëshirës së madhe për t`iu përshtatur kërkesave të cdo klienti ka mundësuar të sjellë produkte të një cilësie sa më të mirë. Daisy Carpet ofron produkte me shumëllojshmëri dizenjosh dhe ngjyrash:

- Shtrim dhomash me moket;

- Tapete turke sipas porosisë;

- Shitje moketime shumicë dhe pakicë;

- Mokete për shtrime në dysheme për shtëpi, hotele dhe salla të mëdha;

- Mokete me ngjyra;

- Tapete me fije dhe forma e përmasa të ndryshme;

- Rrugica me dizenjo të ndryshme etj.

Shërbime

Dyqan moketesh ne Tirane
Dyqan moketesh ne Tirane
Dyqan moketesh
Dyqan moketesh
Moket per dhoma gjumi
Moket per dhoma gjumi
Moket per dhoma hoteli
Moket per dhoma hoteli
Moket per dysheme ne hoteleri
Moket per dysheme ne hoteleri
Moket per salle mbledhjesh
Moket per salle mbledhjesh
Moket per shtrime ne dysheme
Moket per shtrime ne dysheme
Moket per tapet makinash
Moket per tapet makinash
Moket per zyra
Moket per zyra
Mokete me ngjyra
Mokete me ngjyra
Mokete ne shitje
Mokete ne shitje
Shitje moketime shumice dhe pakice
Shitje moketime shumice dhe pakice
Shitje tapetesh
Shitje tapetesh
Shtrim dhomash me moket
Shtrim dhomash me moket
Shtrim dyshemeje me moket
Shtrim dyshemeje me moket
Shtrim shtepie me moket
Shtrim shtepie me moket
Tapete dhe rrugica
Tapete dhe rrugica
Tapete me porosi
Tapete me porosi
Tapete ne shitje
Tapete ne shitje
Tapete turke sipas porosise
Tapete turke sipas porosise
Tapete per sallone
Tapete per sallone
Tapete per dhoma gjumi
Tapete per dhoma gjumi
Tapete verore
Tapete verore
Tapete per dhoma ndenje
Tapete per dhoma ndenje