Secondary Adv

CACA IMPJANTE shpk

 

Përshkrimi

Caca Impjante e ka nisur aktivitetin e saj në 1996 si kompani e cila do ia kushtonte veprimtarinë e saj montimit dhe realizimit te impjanteve për përdorime të ndryshme, për shtëpi, biznese, hotele, fabrika etj. Me eksperiencën e marrë nga vendet Europiane dhe një staf të kualifikuar në Itali, Caca Impjante sjell edhe për Shqipërinë impjante nga modeli më i thjeshtë tek më të sofistikuarat për familje dhe biznese. Kompania ju vjen në ndihmë për të realizuar impiante ngrohje për dyshemenë e shtëpisë tuaj, për filtrimin e ujit, impiante për panele diellore, impiante hidrosanitare, impiante elektrike dhe hidraulike, për vaditje etj. Punimet dhe shërbimet tona ju ftojmë ti njihni më nga afër në adresën tonë në Synej të qytetit të Kavajës. Korrektësia dhe cilësia na diferencon nga të tjerët!

 

Çfarë ofron

Caca Impjante si një ndër të paktat kompani të kësaj tipologjie, vjen në Shqipëri me dëshirën e mirë për t`i shërbyer klinentëve me kënaqesi dhe cilësi, njësoj si në cdo vend tjetër të Europës ku kompania ka fituar eksperiencën e saj. Para shërbimëve të saj Caca Impjante ju ofron mirëbesim dhe cilësi të garantuar. Më tej Caca Impjante ofron:

- Centrale termike;

- Impiant me oxhak;

- Impjante diellore;

- Impiante elektrike;

- Impiante hidrosanitare;

- Impiante ngrohje;

- Impiante dyshemeje;

- Impjante filtrimi uji;

- Impjante kondicionimi;

- Impjante lulishtesh;

- Impjante pishinash;

- Impjante zjarrfikëse.

 

Shërbime

Centrale termik me kaldaje
Centrale termik me kaldaje
Centrale termike per fabrika
Centrale termike per fabrika
Centrale termike per impiant ngrohje uji
Centrale termike per impiant ngrohje uji
Impiant ngrohje me oxhak
Impiant ngrohje me oxhak
Impiant per vaditjen e lulishteve
Impiant per vaditjen e lulishteve
Impiante dyshemeje
Impiante dyshemeje
Impiante elektrike
Impiante elektrike
Impiante filtrimi uji
Impiante filtrimi uji
Impiante hidro sanitare
Impiante hidro sanitare
Impiante kaldaje per ngrohje uji
Impiante kaldaje per ngrohje uji
Impiante kondicionimi per apartamente
Impiante kondicionimi per apartamente
Impiante ngrohje per apartamente
Impiante ngrohje per apartamente
Impiante ngrohje per vila, shtepi private, hotele
Impiante ngrohje per vila, shtepi private, hotele
Impiante oxhaqesh per ngrohje
Impiante oxhaqesh per ngrohje
Impiante per fikjen e zjarrit
Impiante per fikjen e zjarrit
Impiante per filtrimin e uji
Impiante per filtrimin e uji
Impiante per ngrohje e ujit
Impiante per ngrohje e ujit
Impiante per ngrohjen e ujit ne pishina, spa, sauna
Impiante per ngrohjen e ujit ne pishina, spa, sauna
Impjante kondicionimi
Impjante kondicionimi
Impjante me panele diellore per ngrohjen e ujit
Impjante me panele diellore per ngrohjen e ujit
Impjante ngrohje me radiatore
Impjante ngrohje me radiatore
Impjante pishinash (Ngrohje-Ftohje)
Impjante pishinash (Ngrohje-Ftohje)
Impjante zjarrfikese
Impjante zjarrfikese
Instalim Impjante diellore
Instalim Impjante diellore
Montim Centrale termike
Montim Centrale termike
Montim dysheme me ngrohje
Montim dysheme me ngrohje
Montim impiante ngrohje
Montim impiante ngrohje
Montim impianti per ngrohjen ne dysheme
Montim impianti per ngrohjen ne dysheme
Montim panelesh diellore ne cati
Montim panelesh diellore ne cati
Restaurim i impiantit elektrik
Restaurim i impiantit elektrik
Restaurim i impiantit hidraulik
Restaurim i impiantit hidraulik
Sisteme filtrimi uji
Sisteme filtrimi uji
Zbatim impiante elektrike
Zbatim impiante elektrike
Zbatim impianti hidraulik
Zbatim impianti hidraulik
Asistence teknike per impiante, Mirembajtje & Riparime
Asistence teknike per impiante, Mirembajtje & Riparime

Punë të kryera

Brilliant Hotel, SPA
Brilliant Hotel, SPA
Furnizim me uje te ngrohte, Plazhi i Gjeneralit
Furnizim me uje te ngrohte, Plazhi i Gjeneralit
Impiant antizjarr
Impiant antizjarr
Impiant diellor per ngrohje ne hotel
Impiant diellor per ngrohje ne hotel
Impiant dyshemeje, Qerret, Kavaje
Impiant dyshemeje, Qerret, Kavaje
Impiant kondicionimi per hotel
Impiant kondicionimi per hotel
Impiant ndricimi per kapanon
Impiant ndricimi per kapanon
Impiant ngrohje qendrore per apartament
Impiant ngrohje qendrore per apartament
Impiant ngrohje qendrore
Impiant ngrohje qendrore
Impiant oxhaku
Impiant oxhaku
Impiant per panelet diellore
Impiant per panelet diellore
Impiant uji per pishine
Impiant uji per pishine
Impiante per ngrohje me radiatore
Impiante per ngrohje me radiatore
Impiante per pishina
Impiante per pishina
Impjant per ngrohje ne dysheme
Impjant per ngrohje ne dysheme
Kaldaje me dru per ngrohje dhe uje te ngrohte
Kaldaje me dru per ngrohje dhe uje te ngrohte
Montim i turbinave hidroelektrike, Itali
Montim i turbinave hidroelektrike, Itali
Montim oxhaku ne shtepi private
Montim oxhaku ne shtepi private
Panele diellore, Koplik
Panele diellore, Koplik
Restaurim i impiantit elektrik
Restaurim i impiantit elektrik
Restaurim i rrjetit hidraulik ne apartament
Restaurim i rrjetit hidraulik ne apartament
Restaurim tualeti
Restaurim tualeti
Sistem zjarrfikes, Maminas Durres
Sistem zjarrfikes, Maminas Durres
Sistemet e ngrohjes
Sistemet e ngrohjes
Vendosje e hidraulikeve dhe hidrosanitareve ne tualet
Vendosje e hidraulikeve dhe hidrosanitareve ne tualet
Vendosje e sistemit fikes zjarri
Vendosje e sistemit fikes zjarri
Vendosje impiant dyshemeje ne apartament
Vendosje impiant dyshemeje ne apartament
Vendosje impiant per filtrimin e ujit
Vendosje impiant per filtrimin e ujit
Vendosje ngrohje ne dysheme ne objekte fetare
Vendosje ngrohje ne dysheme ne objekte fetare
Vendosje Oxhak Kaldaje
Vendosje Oxhak Kaldaje
Sistemi i ngrohjes se dhomave Hotel ZEUS Rinas
Sistemi i ngrohjes se dhomave Hotel ZEUS Rinas
Sistemi i impjantit te ngrohjes se burgut Kavaje
Sistemi i impjantit te ngrohjes se burgut Kavaje
Impjant dyshemeje Kulle Albania
Impjant dyshemeje Kulle Albania
Dhoma Saunes, Miamar Hotel
Dhoma Saunes, Miamar Hotel
Impiant ngrohje ne dysheme
Impiant ngrohje ne dysheme
Impiant ngrohje per sauna
Impiant ngrohje per sauna
Impiant per ngrohje uji industrial
Impiant per ngrohje uji industrial
Impiant per uje pishine
Impiant per uje pishine
Impiant uji per hotel
Impiant uji per hotel
Instalim grup furnizimi
Instalim grup furnizimi
Instalim i sistemit te ngrohjes me kaldaja per hotel
Instalim i sistemit te ngrohjes me kaldaja per hotel
Instalim impianti ventilim
Instalim impianti ventilim
Instalime tubacioni per tualet
Instalime tubacioni per tualet
Ngrohje nendysheme per apartament
Ngrohje nendysheme per apartament
Punime ne Gloria Palace
Punime ne Gloria Palace
Sistem aspirimi per ndertes komerciale
Sistem aspirimi per ndertes komerciale
Sistem aspirimi per palester
Sistem aspirimi per palester
Dysheme me impiant ngrohjeje
Dysheme me impiant ngrohjeje
Impiant ngrohes ne shtepi private
Impiant ngrohes ne shtepi private
Impiant per ngrohje qendrore
Impiant per ngrohje qendrore
Sistem kontrolli per impiant ngrohes
Sistem kontrolli per impiant ngrohes
Sistem ngrohes shtepie
Sistem ngrohes shtepie
Sistem ngrohje ne dysheme
Sistem ngrohje ne dysheme