Secondary Adv

AREDO STONES

 

Përshkrimi

AREDO STONES është një kompani e bazuar në fushen e arredimit me gurë natyral. Kompania AREDO STONES eshte distributor i kompanise Santa Margherita per Shqiperine. Funksioni kryesor është punimi i të gjitha llojeve të elementeve dekorative dhe të veshjes të këtyre linjave. Produkti ynë është shumë i gjerë duke vënë theksin tek puna me të gjitha llojet e kuarcit, kuarciteve, mermerit, granitit dhe oniksit. 

Gjithë gama jonë e produkteve plotësohet edhe nga linja me re e lastrave te qeramikes e perdorur ne fushen e guzhinave, suprine guzhine, veshje murale për shtëpi dhe zyrat tuaja. Për të njohur produktet tona ne kemi punishten tonë që ndodhet në autostradën Durrës-Kavajë, Km10, Qerret. Duke menduar për dobinë dhe komoditetin e klientëve të saj, AREDO STONES kryen me detaje porosite nga porositesit si dhe nga zyrat e arkitektures.

Çfarë ofron

Aredo Stones vjen në tregun shqiptar si një prej kompanive e cila kthen në art punën mbi gur apo mermer. Për të realizuar punime sipas kërkesave tuaja kompania gjen përkushtimin dhe seriozitetin për të arritur në maksimizim të cdo kërkese për të kënaqur shijet tuaja.

 

Aredo Stones ofron:

- Banko guzhine me quartz dhe qeramike;

- Veshje muri me gur dekorativ;

- Dysheme dhe veshje me kuarc;

- Veshje guzhinash dhe banko guzhinash;

- Banak per bare dhe restorante guri onyx me ndricim te fshehtë ;

- Faqe muri me pllaka dekorative;

- Shkallë mermeri dhe guri dekorativ;

- Dekorime me gur oniks;

- Mermer për përdorime të ndryshme funksionale etj.

- Lastra qeramike;

Shërbime

Dysheme kuartzi dhe veshje recepsioni me Onice
Dysheme kuartzi dhe veshje recepsioni me Onice
Dysheme me Oniks dhe ndricim
Dysheme me Oniks dhe ndricim
Dysheme me quartz me logo dhe veshje onice per recepsion
Dysheme me quartz me logo dhe veshje onice per recepsion
Dysheme, shkalle dhe veshje ashensori me quartz
Dysheme, shkalle dhe veshje ashensori me quartz
Faqje muri e kornizuar me dru me ndricim onice
Faqje muri e kornizuar me dru me ndricim onice
Kuzhina me Quartz dhe Onice
Kuzhina me Quartz dhe Onice
Kompozime me pllake dhe gur Oniks
Kompozime me pllake dhe gur Oniks
Kuzhina dhe veshje muri me Quartz Otello
Kuzhina dhe veshje muri me Quartz Otello
Pllaka dushi dyshemeje, dhe veshje muri me Oniks
Pllaka dushi dyshemeje, dhe veshje muri me Oniks
Pllake dushi dhe veshje me mermer Carrara
Pllake dushi dhe veshje me mermer Carrara
Pllake per dysheme ashensori mermer, onice, oniks etj
Pllake per dysheme ashensori mermer, onice, oniks etj
Punime me Grafite Brown
Punime me Grafite Brown
Shkalle me quartz Vega
Shkalle me quartz Vega
Suprina dhe ishulli, veshje dhe dysheme me qeramike
Suprina dhe ishulli, veshje dhe dysheme me qeramike
Suprina dhe veshje muri lavapiata qeramik teknologjike
Suprina dhe veshje muri lavapiata qeramik teknologjike
Suprine tavoline me Onice
Suprine tavoline me Onice
Suprine tualeti me onice, lavaman me Onice
Suprine tualeti me onice, lavaman me Onice
Suprine tualeti me Onice
Suprine tualeti me Onice
Veshje dhe shtrim tualeti me gure me Onice me ndricim
Veshje dhe shtrim tualeti me gure me Onice me ndricim
Veshje muri me onice me ndricim per zyra
Veshje muri me onice me ndricim per zyra
Shtrime ambientesh te jashtme me mermer
Shtrime ambientesh te jashtme me mermer
Shtrime dyshemeje me quartz per hotele
Shtrime dyshemeje me quartz per hotele
Suprina quartzi per mobilje tualeti
Suprina quartzi per mobilje tualeti
Veshje dekorative muri me onyx
Veshje dekorative muri me onyx
Veshje oxhaqesh me gure natyral
Veshje oxhaqesh me gure natyral

Punë të kryera

Call Center Tirana granit Emerald Pearl
Call Center Tirana granit Emerald Pearl
Durres restorant pavimento me Onice dhe strukture metalike
Durres restorant pavimento me Onice dhe strukture metalike
Durres shkalle me Kostruksion metalik e veshur me Quartz nero
Durres shkalle me Kostruksion metalik e veshur me Quartz nero
Hotel Brilliant Intarsio me Quartz dhe Oniks Qerret Durres Recepsion Hoteli
Hotel Brilliant Intarsio me Quartz dhe Oniks Qerret Durres Recepsion Hoteli
Peje, Kosove suprine dhe veshje muri lavapiata qeramike teknologjike
Peje, Kosove suprine dhe veshje muri lavapiata qeramike teknologjike
Sarande Hotel pavimento Quartz i zi me Quartz i bardhe e intarsio e logos dhe recepsioni me Onice Bianco
Sarande Hotel pavimento Quartz i zi me Quartz i bardhe e intarsio e logos dhe recepsioni me Onice Bianco
Suprine Tualeti QTU Tirane material Quartz Grigio Carnia
Suprine Tualeti QTU Tirane material Quartz Grigio Carnia
Tirana Billionaire veshje banaku dhe kolonash me onice jeshile
Tirana Billionaire veshje banaku dhe kolonash me onice jeshile
Tirana Fresku bar me veshje banaku me Oniks
Tirana Fresku bar me veshje banaku me Oniks
Tirana Hilton Quartz Vega marble Grafite Brown
Tirana Hilton Quartz Vega marble Grafite Brown
Tirana Hotel Colosseo onice macchia aperta Recepsion Hoteli
Tirana Hotel Colosseo onice macchia aperta Recepsion Hoteli
Tirana Oniks jeshil a macchia aperta me ndricim marble
Tirana Oniks jeshil a macchia aperta me ndricim marble
Tirana Top Chanel realizimi I shkalleve me Quartz Vega
Tirana Top Chanel realizimi I shkalleve me Quartz Vega
Tirane zyre pritje veshje muri me onice me ndricim
Tirane zyre pritje veshje muri me onice me ndricim
Durres Kompania Sinani
Durres Kompania Sinani
Epidamns Garden Hotel
Epidamns Garden Hotel
Hotel Brilliant veshje banaku me Onyx
Hotel Brilliant veshje banaku me Onyx
Hotel Portico Berat
Hotel Portico Berat
Pasticeri Pelikan Durres
Pasticeri Pelikan Durres
Realizimi Suprine Ishulli me material Nero Port Laurent
Realizimi Suprine Ishulli me material Nero Port Laurent
Veshje banaku me Quarzite hotel Emeralde Boutique
Veshje banaku me Quarzite hotel Emeralde Boutique
Banak punim mermeri, Santa Quaranta Bar
Banak punim mermeri, Santa Quaranta Bar
Dysheme dhe recepsion me pllake mermeri ne ambient zyre
Dysheme dhe recepsion me pllake mermeri ne ambient zyre
Ekspozitore butiku, material Quartz Terrazzio
Ekspozitore butiku, material Quartz Terrazzio
Kuzhine gatimi punuar me mermer sipas porosise se klientit
Kuzhine gatimi punuar me mermer sipas porosise se klientit
Ndenjese per ambient te jashtem, material Palladio Moro
Ndenjese per ambient te jashtem, material Palladio Moro
Oxhak me veshje mermeri ne apartament
Oxhak me veshje mermeri ne apartament
Punim dekorativ mermeri ne ambient pishine te brendshme
Punim dekorativ mermeri ne ambient pishine te brendshme
Realizim suprine me mermer, Bar Toptani
Realizim suprine me mermer, Bar Toptani
Suprine tualeti me lavaman incasso dhe pasqyre me kornize mermeri
Suprine tualeti me lavaman incasso dhe pasqyre me kornize mermeri
Durres Hotel Vila Palma Recepsion Hoteli
Durres Hotel Vila Palma Recepsion Hoteli
Cinco Cavalli Durres, Realizimi Shkalleve me material Nero Galaxy
Cinco Cavalli Durres, Realizimi Shkalleve me material Nero Galaxy
Dekorim me mermer, veshje kollone
Dekorim me mermer, veshje kollone
Faqe muri oxhaku e veshur me mermer
Faqe muri oxhaku e veshur me mermer
Ishull kuzhine, punim me kuarc
Ishull kuzhine, punim me kuarc
Kuzhine gatimi, Banko me derdhje kuarci
Kuzhine gatimi, Banko me derdhje kuarci
Lavaman me derdhje kuarci, punim sipas porosise
Lavaman me derdhje kuarci, punim sipas porosise
Oborr i dekoruar me pllaka mermeri
Oborr i dekoruar me pllaka mermeri
Punim kuzhine sipas porosise, me banko kuarc
Punim kuzhine sipas porosise, me banko kuarc
Realizim punim oborri me mermer
Realizim punim oborri me mermer
Soxhorno TV prej kuarci
Soxhorno TV prej kuarci
Veshje shkallesh me mermer
Veshje shkallesh me mermer
Bango kuzhine dhe veshje muri me mermer, i zi mat
Bango kuzhine dhe veshje muri me mermer, i zi mat
Ishull kuzhine, punim i plote me mermer
Ishull kuzhine, punim i plote me mermer
Punim kuzhine dhe ishull gatimi me mermer te bardhe
Punim kuzhine dhe ishull gatimi me mermer te bardhe
Punim recepsion hoteli me porosi
Punim recepsion hoteli me porosi
Suprine lavamani (mobilje), punim me quartz
Suprine lavamani (mobilje), punim me quartz
Veshje totale oxhaku me gur natyral
Veshje totale oxhaku me gur natyral

Video