Secondary Adv

Moretti & Dermyshi Buloneri Durres

 

Përshkrimi

Administratori i shoqërisë "Moretti-Dermyshi", z. Kastriot Dermyshi operon prej shumë vitesh në fushën e industrise. Kjo faleë bashkëpunimit në familje dhe eksperienca shumëvjeçare jashtë Shqiperisë. Kompania jonë Moretti & Dermyshi Buloneri Durrës hodhi themelet në vitin 2009 në qytetin e Durrësit, duke u bazuar në shitjen e aksesoreve të bullonerisë dhe oleodinamikës. Qëllimi ynë eshtë t'i ofrojmë klientëve një gamë të përhapur produktesh të cilesisë së lartë (made in Italy) dhe gjithashtu t'i ofrojme sherbim te shpejtë dhe serioz.

Çfarë ofron

Moretti & Dermyshi Buloneri Durres, që nga viti 2009 furnizojmë tregun shqipëtar me produktet tona me prejardhje italiane, me seriozitet dhe profesionalizëm duke iu ofruar klientëve shërbime dhe cilësi. Moretti & Dermyshi Buloneri Durres tregton dhe punon mbi kerkesat e klientëve, gjithe gamën e bulonerisë dhe oleodinamikes ne sektoret: elektrikë, elektroteknik, automobilistik, industrial, mekanikë edhe aksesorë.

Shërbime

Aksesore per rakorderi
Aksesore per rakorderi
Antivibrante motorri
Antivibrante motorri
Bulloneri me shumice dhe pakice
Bulloneri me shumice dhe pakice
Bulona me koke dhe celes hegzagonal
Bulona me koke dhe celes hegzagonal
Dado hegzagonale me permasa te ndryshme
Dado hegzagonale me permasa te ndryshme
Aksesore per makineri
Aksesore per makineri
Distributor nafte
Distributor nafte
Goma per pirunj elektrik
Goma per pirunj elektrik
Kontalitra per karburant
Kontalitra per karburant
Manometra per ajer dhe vaj
Manometra per ajer dhe vaj
Permistopa per presionin e larte te vajit dhe ajrit
Permistopa per presionin e larte te vajit dhe ajrit
Aksesore mberthimi per dyer, dritare
Aksesore mberthimi per dyer, dritare
Pistoleta nafte
Pistoleta nafte
Pompa nafte
Pompa nafte
Profile metalike inoksi, celiku dhe plastike
Profile metalike inoksi, celiku dhe plastike
Reduktore presioni
Reduktore presioni
Rondele bakri, fibre dhe alumini
Rondele bakri, fibre dhe alumini
Celsa sigurese
Celsa sigurese
Rondele shtrengimi kunder zhvidhosjes nord lock
Rondele shtrengimi kunder zhvidhosjes nord lock
Susta shtytese dhe terheqese
Susta shtytese dhe terheqese
Tiranteri
Tiranteri
Tuba ajri nafte aspirimi
Tuba ajri nafte aspirimi
Tuba per industri
Tuba per industri
Vida bullona
Vida bullona
Celsa fundore
Celsa fundore
Elemente manovrimi
Elemente manovrimi
Kondensatore elektrik
Kondensatore elektrik
Vegla ndertimi
Vegla ndertimi
Leva me nje kapje
Leva me nje kapje
Vegla pune italiane Credit
Vegla pune italiane Credit

Katalogu

Katalog Moretti & Dermyshi Buloneri Durres

Partnere

berardiflextubole-bulloneriapianapiusitomes

Video