Secondary Adv

Moretti & Dermyshi

 

Përshkrimi

Shoqëria ''Bulloneria Durrës'' operon prej shumë vitesh në fushën e industrise. Kjo falë bashkëpunimit në familje dhe eksperienca shumëvjeçare jashtë Shqiperisë. Kompania hodhi themelet në vitin 2009 në qytetin e Durrësit, duke u bazuar në shitjen me shumicë dhe pakicë të aksesoreve të bullonerisë dhe oleodinamikës.

 

Qëllimi ynë eshtë t'u ofrojmë klientëve një gamë të gjerë produktesh të cilesisë së lartë (made in Italy) si dhe shërbim të shpejtë e serioz. Ndër këto vite kemi zgjeruar gamën e produkteve në sektorin elektrik, elektroteknik, automobilistik, industrial dhe mekanik.

Çfarë ofron

Moretti & Dermyshi Buloneri Durres, që nga viti 2009 furnizojmë tregun shqipëtar me produktet tona me prejardhje italiane, me seriozitet dhe profesionalizëm duke iu ofruar klientëve shërbime dhe cilësi. Moretti & Dermyshi Buloneri Durres tregton dhe punon mbi kerkesat e klientëve, gjithe gamën e bulonerisë dhe oleodinamikes ne sektoret: elektrikë, elektroteknik, automobilistik, industrial, mekanikë edhe aksesorë.

 

1. BULLONERI

Kategori dhe permasa te ndryshme.

 

2. POMPA KARBURANTI, TUBA PRESIONI

Shitje pompa nafte/adblue /vaji dhe aksesore të ndryshem. Tuba dhe rakorderi të presionit të lartë.

 

3. VEGLA PUNE

"F&D Ferramenta" eshte pjese e "Bulloneria Durres" dhe operon në shitjen e veglave të punës.

Shërbime

Aksesore per rakorderi
Aksesore per rakorderi
Antivibrante motorri
Antivibrante motorri
Bulloneri me shumice dhe pakice
Bulloneri me shumice dhe pakice
Bulona me koke dhe celes hegzagonal
Bulona me koke dhe celes hegzagonal
Dado hegzagonale me permasa te ndryshme
Dado hegzagonale me permasa te ndryshme
Aksesore per makineri
Aksesore per makineri
Distributor nafte
Distributor nafte
Goma per pirunj elektrik
Goma per pirunj elektrik
Kontalitra per karburant
Kontalitra per karburant
Manometra per ajer dhe vaj
Manometra per ajer dhe vaj
Permistopa per presionin e larte te vajit dhe ajrit
Permistopa per presionin e larte te vajit dhe ajrit
Aksesore mberthimi per dyer, dritare
Aksesore mberthimi per dyer, dritare
Pistoleta nafte
Pistoleta nafte
Pompa nafte
Pompa nafte
Profile metalike inoksi, celiku dhe plastike
Profile metalike inoksi, celiku dhe plastike
Reduktore presioni
Reduktore presioni
Rondele bakri, fibre dhe alumini
Rondele bakri, fibre dhe alumini
Celsa sigurese
Celsa sigurese
Rondele shtrengimi kunder zhvidhosjes nord lock
Rondele shtrengimi kunder zhvidhosjes nord lock
Susta shtytese dhe terheqese
Susta shtytese dhe terheqese
Tiranteri
Tiranteri
Tuba ajri nafte aspirimi
Tuba ajri nafte aspirimi
Tuba per industri
Tuba per industri
Vida bullona
Vida bullona
Celsa fundore
Celsa fundore
Elemente manovrimi
Elemente manovrimi
Kondensatore elektrik
Kondensatore elektrik
Vegla ndertimi
Vegla ndertimi
Leva me nje kapje
Leva me nje kapje
Vegla pune italiane Credit
Vegla pune italiane Credit

Katalogu

Katalog Moretti & Dermyshi

Partnere

berardiflextubole-bulloneriapianapiusitomesbulloneria-alfagomabulloneria-betabulloneria-hikokibulloneria-pizzato

Video