Secondary Adv

Europarts AL

 

Përshkrimi

EUROPARTS AL është një kompani që prej më shumë vitesh tregton një gamë të jashtëzakonshme të pjesëve të këmbimit  për pajisje elektroshtëpiake të cdo lloji. Duke disponuar edhe pjesët me unike të markave të ndryshme lider në botë ne zgjidhim dhe stabilizojmë cdo problem tuajin në pajisjet tuaja te domosdoshme. Ne kemi krijuar një emër që garanton siguri dhe profesionalitet në shërbim.

Stafi i EUROPARTS AL ju pret në cdo kohë për t`ju ndihmuar të gjeni pjesën që ju mungon në elektroshtepiaket tuaja  duke ofruar gjithashtu edhe asistencë teknike për t`ju siguruar funksionim të plotë të pajisjeve elektrike. EUROPARTS AL ju mirpret për të zgjidhur problemet tuaja!

Çfarë ofron

EUROPARTS AL i vjen në ndihmë tregut shqiptar duke ndihmuar në zgjidhjen e problemeve dhe defektet e ndryshme që pësojnë pajisjet elektroshtëpiaket tuaja. Kompania e ndodhur në Tiranë ofron pjese kembimi për:

- Për frigoriferë;

- Për soba gazi dhe elektrike;

- Për lavatrice të të gjitha markave;

- Për mikrovala;

- Për kondicionere;

- Për lavastovilje;

- Oxhake dhe soba per ngrohje;

- Për hekura me avull dhe elektrik;

- Për elektroshtepiake te medha

- Për elektroshtepiake te vogla

Disa nga markat kryesore të produkteve tona janë AEG, BEKO, Samsung, Electrolux, Frigidaire, Toshiba, Panasonic, Daewoo, Whirpool, Zanussi, Rex, Ariston, Indesit, Candy, Zoppas, Zerowatt, Hair, Fuego, Bosch, Siemens, Ignis, Miele, Beko, Ardo etj.

Shërbime

Doreza, aksesore per lavatrice
Doreza, aksesore per lavatrice
Filter per lavatrice
Filter per lavatrice
Gjeneratore per soba gazi
Gjeneratore per soba gazi
Gomina per lavatrice BOSCH
Gomina per lavatrice BOSCH
Kompresore frigoriferike te ndryshem
Kompresore frigoriferike te ndryshem
Kondensator mbrojtes per lavatrice
Kondensator mbrojtes per lavatrice
Kondesatore per kondicionere
Kondesatore per kondicionere
Kushineta per lavatrice
Kushineta per lavatrice
Motorrino per mikrovale
Motorrino per mikrovale
Pjese kembimi per elektroshtepiake
Pjese kembimi per elektroshtepiake
Pjese kembimi per kondicionere, frigorifere, soba, lavastovilje etj
Pjese kembimi per kondicionere, frigorifere, soba, lavastovilje etj
Plitka per soba gazi
Plitka per soba gazi
Rezistenca te ndryshueshme per soba
Rezistenca te ndryshueshme per soba
Riparime elektroshtepiake
Riparime elektroshtepiake
Serpentina te permasave te ndryshme
Serpentina te permasave te ndryshme
Set furnizimi per gaz ftohes
Set furnizimi per gaz ftohes
Tuba bakri per pajisje elektrike shtepiake
Tuba bakri per pajisje elektrike shtepiake
Tuba te ndryshueshem per fshesa korenti
Tuba te ndryshueshem per fshesa korenti
Vegla te ndryshme per sisteme ftohjeje
Vegla te ndryshme per sisteme ftohjeje
Ventilator aspiratori
Ventilator aspiratori

Markat