Secondary Adv

ALBAWELD

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Albaweld e ndodhur në Durrës është kompania e cila prezanton tekonologjinë më të sofistikuar për profesionistët e saldimit. Kompania është e pajisur me teknologji dhe zgjidhje që kënaqin teknikët dhe profesionistët e saldimit të çelikut dhe të cdolloj metali. Proceset e saldimit janë standarde, ndaj dhe ne në këtë fushë kombinojmë saldimin me cilësi të lartë me një rritje të konsiderueshme të produktivitetit. Albaweld përdor programe sinergjike standarde, 36 prej të cilave për saldimin e çelikut me karbon. Ne ofrojmë për ju një grup shumë të pasur dhe të aftë për t'u përballur me shumë lloje të saldimit.  Pajisjet tona punojnë me të gjitha materialet kryesore të mbushjes (teli i ngurtë / teli i përdredhur / hardfacing / brazing ..) dhe me gaze të ndryshme (CO2 / AR18% CO2 / Ar8% CO2 / Pa gaz ..). Albaweld i shërben tregut duke prezantuar partneritet dhe besnikëri me kompanitë ndërkombëtare si: Atikerweld, Carpano, Durma, Elco, Ferro, Magmaweld, Mechafin, Orbital-service, Sacit, Trafimet.

Çfarë ofron

Albaweld ka zgjedhur t`ju shërbejë me cilësi dhe produktivitet nëpërmjet shërbimeve dhe produkteve që kompania vë në dispozicion për industritë e përpunimit të metalit. Për përdoruesit që kërkojnë besueshmërinë dhe posedimin e teknologjisë më të re, Albaweld ka një gamë të gjerë produktesh të provuar dhe testuar paraprakisht. Tek Albaweld do të gjeni: 

- Saldatrice të fuqive të ndryshme; 

- Materiale dhe pajisje të shumëllojshme saldimi; 

- Aksesorë për sigurinë në punë; 

- Elektroda të përmasave sipas kërkesave; 

- Pinca Saldimi; Reduktorë gazi; 

- Shufra alumini, hekuri dhe inoksi; 

- Tela saldimi alumini dhe inoksi etj.

Shërbime

Asistence per saldatrice Selco
Asistence per saldatrice Selco
Doreza saldimi MIG, TIG & MMA
Doreza saldimi MIG, TIG & MMA
Kavo saldimi
Kavo saldimi
Maska saldimi 1
Maska saldimi 1
Maska saldimi 2
Maska saldimi 2
Materiale per saldime
Materiale per saldime
Materiale saldimi MIG
Materiale saldimi MIG
Materiale saldimi MMA
Materiale saldimi MMA
Materiale saldimi TIG
Materiale saldimi TIG
Perparese saldimi
Perparese saldimi
Pinca saldimi MIG
Pinca saldimi MIG
Pinca saldimi MMA
Pinca saldimi MMA
Pinca saldimi TIG
Pinca saldimi TIG
Pince Plazme Ergocut Cb 50 Amper
Pince Plazme Ergocut Cb 50 Amper
Pince Plazme Ergocut Cb 150 Amper
Pince Plazme Ergocut Cb 150 Amper
Plazma Selco ( 5 vjet garanci )
Plazma Selco ( 5 vjet garanci )
Riparim per saldatrice Magmaweld
Riparim per saldatrice Magmaweld
Saldatrice Magmaweld Mig ( 1 vit garanci )
Saldatrice Magmaweld Mig ( 1 vit garanci )
Saldatrice Magmaweld Mma ( 1 vit garanci )
Saldatrice Magmaweld Mma ( 1 vit garanci )
Saldatrice Magmaweld Tig (1 vit garanci )
Saldatrice Magmaweld Tig (1 vit garanci )
Saldatrice Selco Mig ( 5 vjet garanci )
Saldatrice Selco Mig ( 5 vjet garanci )
Saldatrice Selco Mma ( 5 vjet garanci )
Saldatrice Selco Mma ( 5 vjet garanci )
Saldatrice Selco Tig ( 5 vjet garanci )
Saldatrice Selco Tig ( 5 vjet garanci )
Shkolle saldimi
Shkolle saldimi
Xhupa saldimi
Xhupa saldimi

Partnere

atikerweldcarpanodurmaelcoferromagmaweldmechafinorbital-servicesacittrafimet

Video